agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen hassoman

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-02-2008, 16:28   #4
Ağaç Dostu
 
sevil's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-08-2006
Şehir: Fethiye
Mesajlar: 283
Galeri: 34
Sayın Hassoman

Tamamen aynı metot ama bir de ben anlatayım.

Bütün tavuk, arzu ederseniz içini sebze ile doldurabilirsiniz. Ve tavuğu limon suyu ve baharat çeşitleriyle ovarak tatlandırısanız iyi olur. Ben sarımsakta koyuyorum.
Harcımız kaya tuzu **** iri tuz, yumurta akı ve su ile hamurumsu bir kıvam elde ediliyor.
Tepsiye öncelikle tavuğun kaplayacağı alandan biraz fazlası olmak kaydıyla harçtan bir miktar yayıyoruz. Üzerine tavuğu yerleştirip üzerini hiç boşluk kalmayacak şekilde harç ile sıvıyoruz. Tavuk hava almayacak ve kendi suyuyla 2 saat 200 derecede pişecek.

Çok lezzetli oluyor ve zannedildiği gibi hiçte tuzlu olmuyor
Afiyet olsun.

sevil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025