agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni64Beğeniler
  • 2 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 4 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-06-2016, 09:04   #1
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,527
Kuzu ayaklarından çıkan etimsi-kıkırdaklı kısımları ince ince doğramamın nedeni, ikinci pişirimde bunların da eriyerek çorba suyuna karışmasıdır..Hani, o kıkırdaklı kısımları çiğnemekten hoşlanmıyacak insanlar için iyi bir çözüm oluyor bu..

Ayakların taze olması nahoş kokuların önlenmesinin tek çaresi..Ben ayakların taze olduğunu, ayaktaki toynağın kırmızı olmasıyla anlıyorum..Rengi hafif karardıysa taze değildir.
Ayaklar taze olunca çorba mis gibi oluyor, rahatsız edici bir koku falan asla olmuyor..

pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025