agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni64Beğeniler
  • 2 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen pria
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 4 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-12-2016, 13:34   #1
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,527
Eşim böyle sakatatları görmeye ve ellemeye bile tahammül edemediği için kendim yapar kendim yerim..

Benim ayak paça tarzım şöyle..

Kuzu ayaklarını uzun süre yıkarım, olası kıllardan kurtarmak için..
Daha sonra düdüklüye koyarım, 3-5 dakika kaynatırım..sonra bu suyu atarım..
Tekrar temiz su ile bunları düdüklüde 10-15 dakika kaynatırım..Normal tencerede kaynatınca çok uzun süre pişirmek gerekiyor çünkü..Ayrıca düdüklüde yapınca kollajen içeren ayaklardaki kıkırdaklı kısımlar iyice eriyip suya karışıyor, soğuyunca donup jöle haline geliyor..
Ayakları alıyorum tencereden..5 kuruş kadar büyüklükte minik parçalar halinde doğruyorum kalan etsi kısımları..Daha sonra tekrar suyunun içine döküyorum..en az 7-8 diş sarımsağı, tuzunu bir miktar biber salçasını koyup tekrar bi 5 dakika daha kaynatıyorum düdüklüde..

Bu kadar..

oz26 beğendi.

Düzenleyen pria : 15-12-2016 saat 18:23
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025