agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni64Beğeniler
  • 2 Gönderen hosseda
  • 4 Gönderen hosseda
  • 7 Gönderen Sevgi Durul
  • 2 Gönderen hosseda
  • 7 Gönderen pria
  • 4 Gönderen pria
  • 2 Gönderen pria
  • 1 Gönderen hosseda
  • 5 Gönderen hosseda
  • 2 Gönderen hosseda
  • 6 Gönderen malina
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen alaoğlu
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen aydemiraydın
  • 1 Gönderen alaoğlu
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen pria
  • 2 Gönderen sındırgılı
  • 3 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen pria
  • 3 Gönderen hosseda
  • 4 Gönderen Kozanli

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-12-2016, 09:38   #18
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Bu çorba için kelle ile uğraşmaktansa o kısmı söğüşçülere müracaat ederek çözmek niyetindeyim. Kelleden kayda değer malzeme de alınmıyor iki adet kelle haşlamakta zor. Çokca ayak haşlayarak elde edeceğim paça suyuna söğüşçüden alacağım malzemeyi katmak suretiyle meseleyi çözeceğimi umuyorum.
Dana dili fikri de güzel denemek lazım.

Güler beğendi.

Düzenleyen hosseda : 06-12-2016 saat 12:33
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025