agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler
  • 2 Gönderen berrinb
  • 1 Gönderen Müjgan
  • 1 Gönderen nardane

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-04-2011, 21:08   #4
Ağaç Dostu
 
berrinb's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-01-2011
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,909
Aşurelik buğdayı ve nohut u geceden ıslatıp ikisini ayrı ayrı pişirin. Süzün, soğuyunca bol taze nane ve dere otuyla ve yoğurtla karıştırın.Buzdolabının bir köşesine koyun.Bilhassa yaz sıcaklarında buz ve biraz su ilavesiyle karıştırılıp yenen bu cacık türü devamlı dolapta bulunan hazır yemektir.Kilo rejimi yapanların dikkatine...Çok tokluk hissi verir.Rejimde denendi.Ben Elazığ lılardan 45 sene önce öğrenmiştim. Afiyet olsun.

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025