agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-02-2010, 08:22   #1
Ağaç Dostu
 
skaraca's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-11-2009
Şehir: Borçka-Artvin / Eskişehir
Mesajlar: 1,377
Galeri: 39
Güler hanımın anlatımı çok hoş. Hem pişirmesini, hem yemesini tarif etmiş.

Bende mısırı çok severim. Çocuklarımda öyle. Ama bardakta mısır deyince ne yazıkki bir duruyorum. Ne olduğu, nereden geldiği belli değil. Çocukluğumuzun mısırlarını herkes gibi bende özlüyorum.

Eskişehir'de şeker mısırı dedikleri, kuruyemişçilerde mısır kavurga olarak satılan mısır türü var. Bu yıl, belediyeden kiraladığım hobi bahçesine ondan ekmeyi düşünüyorum. Eğer elinde yerli mısır tohumu olanlar bana gönderebilirse, onlardan da ekerim ve sonbaharda tohumlarından dağıtabilirim.

skaraca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025