agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-02-2010, 13:16   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
İştahınızı kaçırmak istemem

Mısır ve GDO ilişkisini unutmuyorsunuz değil mi?
Malum en riskli gıdalardan biri...

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-02-2010, 18:02   #2
Kaybettik...
 
praecox's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-06-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,603
Galeri: 21
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Malum en riskli gıdalardan biri...
Birisi değil ta kendisi.

Çocukluğumuzda sütlü mısır vardı bir de bildik mısır. Nedense annem hep sütlü mısırda ısrar ederdi. Diğerini yeseydim ertesi günü yine görürdüm.
Kısacası mısır o zamanların tabii hali ile geviş getiremeyen bizi insanoğlu için sindirilemez bir formda idi. Mısırın içerdiği selülozu gevişgetirmeyen biizm gibi karnivor bünyeli memeliler için (havuç v.d. dahil) tam bir balast (yani gereksiz yük).
Bundan dolayıdır ki çoğu sebze yemekleri zayıflama diyetlerinde tabağımızda yerini alır.
Ancak günümüzde şeker dahi elde edebileceğimiz şekilde genetiği alt üst edilmiş (burda nedense değiştirilmiş diyemiyorum) mısır tam bir tehlike teşkil etmekde.
tehlikenin ne olduğu veya ne olabileceği pek de bilinmemekte.

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025