agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Estergon80

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-03-2011, 16:35   #24
Ağaç Dostu
 
lilyum's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-09-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 183
Galeri: 17
Siyah havuç, şalgam turşusu yapımında kullanıldığı gibi yanına turşu ile ağız tadınıza uyarsa pilavı da güzel olur. Şimdiye kadar İstanbul'da bir kez bulabildim

Siyah havuçlu pilav;
Kuşbaşı et , hafif yağda kavrulduktan sonra doğranmış sarmısak eklenir. Sarmısakların hafif pembeleşmesinden sonra pilavın suyu ve zevkinize göre doğranmış (halka ya da köşeli ) havuçlar, tuz eklenerek kaynatılıp pirinç ilave edilir. Piştikten sonra üzerine biraz tereyağı ekleyip karıştırınca daha lezzetli oluyor.

lilyum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025