![]() |
bugün a101 cyclamen, gül ve kalanchoe gelmis ben esimden beyaz **** kirmizi cyclamen istemistim lakin bulamamis tek birtane beyaz kalanchoe kalmis oda bana beyaz kalanchoe u almis kirmamak icin.
:) |
kumkuat arayanlar arkadasım almış ağaç a.ş den 24.50 tl ye gayet sağlıklı üzerinde meyveleride var bilginiz olsun. onun dısında lavantalar, kısaca çalı türleri uygunmuş. kasımpatılar 1.70 tl. mevsimlikler hercai 50 krş. bakmak isyenlere duyurulur. sevgilerimle
|
bu gün a101 lere lale, nergis, sümbül, ters lale , çiğdem soğanları gelmiş. perşembe günü mağazalarda olacak diyor ama, erken gelmiş satışa sunmuşlar.
|
arkadaşlar hepsiburada com da plantistanbul satıcısından , torf , toprak , türf , yanmış gübre , toprak çeşitleri.... indirime girmiş. 15-20 tl arası 40 litre çuvallar halinde. en iyisi de kargo bedava. gayet makul fiyatlar. ilgilenen arkadaşlara duyrulur...
|
teşekkür ederiz Sayın Torkulu, dün arkadaşım a101'den bir sürü soğan almış bana ama ters lale soğanı çok kötü kokuyor acaba çiçeği açınca da öyle mi kokar? Değiştirsek mi diye düşünüyoruz. fiyatları da diğer mağazalara göre uygun
|
soğanın öyle kokmaması lazım, çürüme belirtisi varmı? isterseniz değiştirin. faturanızı yanınıza alın. evet fiyatlar uygun 2,95...
|
Ters lale yetiştirdim soğanı kötü kokuyordu, çiçekte koku yoktu..
Küflenmiş, yumuşamış, bozulmuş soğan gözle anlaşılabilir. Kış yeterince soğuk geçerse güzel bir çiçeğiniz olacak. :) |
Teşekkür ederim Sayın Torkulu ve Sayın feriha biz yine de saksıya dikmeye korktuk. Zaten üzerine kar yağması gerekiyormuş. Bizde köyde bahçeye dikmeye karar verdik. Diğer soğanları da (üzüm sümbülü, lale, farezya) bunları karışık büyük bir saksıya dikmeyi düşünüyoruz ama işyerinde yani sıcak ve bol güneşli bir ortamda büyür mü sizce? Bu çiçek bölümlerinde bahçeden ya da saksıyı dışarıya koymaktan bahsediyor.
|
Soğanlı bitkilerin kapalı ortamda yetişmediğini açık hava istediğini biliyorum. Sitemizin soğanlı bitki yetiştirme
http://www.agaclar.net/forum/soganli...iler/10833.htm Başlığını incelerseniz size yardımcı olacaktır. |
Arkadaşlar Eskişehir Baumaxta orkide ,cattlaya ve vanda türler var mıdır? Yarın gitmeyi düşünüyorum bilgi verir misiniz?
|
Merhabalar.Eşim bugün alibeyköy dekı agaclar a.ş ye ugramış. Bütüün ürünlerde %15 ögretmenler günü indirimi varmiş.
Bize taflan lazımdı biraz 4 tl ye almış.Normalde 4.90 tl imiş. Gidecek olanların dikkatine duyurulur |
Migros'ta kasımpatı 1,25'e satılıyor.
|
1 Eklenti(ler)
28 kasımda A 101' e menekşe ve kaktüs gelecekmiş arkadaşlar...
|
a101 e orkide getirmelerini bekliyorum geçen sene getirdiklerinden alan tanıdıklarım oldu oldukça sağlıklıydılar :) ya da komşunun tavuğu kaz gözüktü ama kaçırmışım bu sene tekrar getirirler inşallah :)
|
Bu gün A101 deki çiceklere bakmaya gittim..Çok üzüldüm..Çiceklerin hali içler acısı..Kurumaya,bozulmaya yüz tutmuşlar...Yazık....:(
|
ben siirtte yasiyorum bugün menekşe gelecek diye kosa kosa gittim bende hic çiçek gelmemiş..neredeyse iki haftadan beri orada olan zambaklar da hala duruyor tabi ölmek üzereler..bunlar ne olacak dedim çöpe atılacak dediler..bari verin de bakayım dedim vermediler..içim gitti :(
|
Bende koşa koşa sabah erkenden A101`e , menekşe almaya gittim , hiç yoktu. Görevli, menekşelerin iki gün önce geldiğini , bozulmasınlar diye hemen satışa çıkardıklarını söyledi. Kaçırdım, yani...
|
Arkadaşlar, kurumya yüz tutan çiçekler ve ölmek üzere olan zambaklar hangileri?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Soğanlı sarı zambak
|
Alıntı:
Bu arada birisi geçen yıl orkide geldiğinden bahsetmiş. Orkide görürseniz bana da haber verin arkadaşlar. Malum, çiçekçilerde çok pahalı orkideler. |
Merhaba arkadaşlar,
Şu anda Kozyatağı Bauhaus orkideleri fiyatları nasıldır,ne cinsler vardır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :) Sevgiler |
Orkideyi çiçekçiler yerine yapı marketlerin bahce bölümünden alabilirsiniz. Daha hesaplı oluyor. Bauhaus veya Koçtaş'ta çiçekli halleri genelde 20-30 TL civarı.
Çiçeksiz olanları kenara ayırıyorlar, onları da 10 TL'ye satıyorlar genelde.. Ama aralarda saglıklısını bulmak biraz şans :) |
2 Eklenti(ler)
Bu bitki (Buda'nın eli), Eminönü-Çiçekçiler de. Maalesef fiyatını öğrenemedim. Zira yetkili o an orada yoktu.
Eklenti 460320 Eklenti 460321 |
Marmara forum bauhouse 10 lu paket lale soğanları 8,50 TL,sümbül tekli 2,25 TL,sıklamen büyük saksı 8 TL ....akşam Migros halkalı Atakent mah. uğradım lale-sümbül-nergis soğanları 5 li pakettekiler 4 TL ,plastik bardak içinde 8 tane olanlar 5,90 TL
|
Eminönü'nde bugün pek bitki yoktu;Ikea Umraniye'ye çok hoş orkideler gelmiş gidin görün alın,ayrıca bir sera satıyorlar süper.
|
eminönü çiçek pazarında bahar aylarında daha çok çeşitli çiçekler bulunuyor .
|
fidan İstanbul'a sınırlı sayıda ithal bitkiler gelmiş ,syrınga vulgaris(katherina havemeyer)katmerli Fransız leylak fiatı 19.99 tl
magnolia soulangeana yaprak döken mor manolya fiatı 24.99 ben her iki bitkiden aldım kargo ücreti ise 5.50 tl ödedim . |
1 Eklenti(ler)
Bayrambaşa forum bauhouse dün gittim...Menekşeler ve yılbaşı çicekleri 1.90 kuruşa inmiş..Bayağıda güzel,sadece çicekleri geçmişti..Malesef menekşelerden hiç alamadım.Hepsi bendeki olanlardandı...Bir tane boş çıkmayayım diye yılbaşı çiceği aldım...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
21.12.2013 Koçtaş tan 4 çiçek aldım. Kırmızı Calandiva 6 tl - Difenbahya Tropik Snow 14 tl - Hollanda sümbülü 5'li soğan şeklinde 10 tl - Atatürk çiçeği 10 tl aldım. Ayrıca Lale soğanları 10 tl - Cyclamen 6 tl - Anthorium 26 tl daha bir çok çeşitler vardı.
|
merhaba arkadaslar istanbulda eger ki gözünüze cattleya, cambria ve cymbidium bulursaniz fiyatina bakip bana yazarsaniz cok sevinirim sevgilerimle
|
Bayrampaşa bauhaus'ta 21 tl ye cattleya'lar vardı.:D
|
cevap icin cok tsk ederim esra_al :)
|
bayrampaşa bauhausta indirimli phaller 12.50, normal phaller 24.50, minyatür phaller 16,90, catlea 21 küsür, miltonıa 22.50, dendribium nobil sağlıklılardı çok 22.90,
|
Bauhausta catleyaların durumu nasıldı acaba?
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Kanal 7 de yayınlanan Yeşil Bisiklet programında Erkan Şamcı'nın alışveriş yaptığı yer neresi acaba? Çok güzel çiçekler var.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025