![]() |
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar Merhabalar .Bugün Etlik K.ören Bahouse gittim.Perşembe günü yeni çiçekler gelmiş.Çoğu aynıydı.Hadi gezelim...
|
5 Eklenti(ler)
Yasemin ler gelmişti.Çok kalabalıktı mağaza..
|
5 Eklenti(ler)
Limonlar çok büyüktü.Ankara da olmuyor evde üç çeşit var ama büyümüyor.Hatta birini siparişle İzmir den getirttim.
|
5 Eklenti(ler)
Fittonia çeşit yoktu.
|
5 Eklenti(ler)
Kumkuat fiyatlar uygundu.
|
5 Eklenti(ler)
Sn adneser bey kaktüsler sizin için,
|
1 Eklenti(ler)
Çok güzeller değilmi:D
|
5 Eklenti(ler)
Nasıl Ama .Allah tan kalabalıktı.Resim çektim :rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
Değişik çiçekler çekmişim değil mi?
|
5 Eklenti(ler)
Mum çiçeği gayet sağlıklı ve üzerinde tomurcuğu vardı.:eek:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sonlara yaklaşıyoruz.Fiyatlar nasıl? Şehir dışındaki Arkadaşlar sizler için üzgünüm.Oralarda bu kadar çok çeşit yoktur .:(
|
4 Eklenti(ler)
Herkese teşekkürler.İyi gezmeler diliyorum..
|
Teşekkürler gülenyüz;) fincan saksılara bayıldım
|
66 TL ye vanda....çok iyi fiyat , üstelik resimden görüldüğü kadarı ile boylu çiçekli...
Meraklısı kaçırmasın... |
Alıntı:
Sayın Denizakvaryumu Evet fotoğrafta gerçekten çok güzel görünüyor ancak geçen Ağustos ayında Cepa Bauhaus ile yaptığım birkaç yazışma sonrasında getirdikleri Vanda'larda böyle inanılmaz büyük boyuttalardı ve malesef kökleri küf içerisinde idi. Tabi sonu kaçınılmaz olarak hüsran oluyor. Aynı şekilde poşete konulmuş, ki markanın internet sitesine bakma şansınız varsa aynı şekilde pazarlandığını görebilirsiniz. Benim üzüldüğüm nokta aslında bu durumun Bauhaus'tan kaynaklandığını düşünmüyorum ancak Bauhaus ile üretici arasında bir noktada sıkıntı ve gecikme oluşuyor. Ancak ilaç uygulamaları ile bir sonuç alınabilirse gerçekten çok güzel bitkiler. |
Sayıngülenyüz,Bauhaus da bu harika resimleri çekmenize nasıl müsaade ettiklerine şaşırdım...Herhalde cep tel. ile gizli çektiniz...))
Bir kez İstanbuldaki Kozyatağı Bauhaus da 10 adet çekemeden görevli gelip beni ikaz etti...Yasakmış efendimmm....:) teşekkürler tanıtımınız için...Buradaki Bauhauslarda aynı çiçekler ve fiyatlarda benzer...Yanlız Vandaların fiyatları ve kendileri de harikaydı....Belki buradakine de gelmiştir...Sayenizde bu sahifeyi de öğrenmiş bulunmaktayım....Harikasınıız..Teşekkürler..:)) |
Fiyatlar da çiçekler de çok güzel. Keşke oralarda olabilsek. Bir de burada ki fiyatları yazayım isterseniz. Tabi ki sera olmadığından çiçekçiden aldığımız fiyatlar:
Mini kaktüs 5 tl Kalanchoe 15 tl Afrika menekşesi 5- 7,5 tl Onbiray çiçeği 12 tl Sardunya 12 tl Ortanca 20 tl Sümbül 8 tl Yaaa, gördünüz mü fiyatları. Çok şanslısınız gerçekten. Hepinize bol çiçekli günler diliyorum. |
Tüm Arkadaşlara beğenileri için teşekkürler.Hepimize faydalı olabildiysem ne güzel.Sevgi ve Saygılar...
|
Kozyatağı Bauhaus
1 Eklenti(ler)
8 martta . bazıları hediye olmak üzere, 1 clivia, 1 phlan, 3 stephanotis, 1 cymbidium, 1 turuncu çiçekli calathea aldım.Çıkışta arabam şöyle görünüyordu. Herhalde benim de 32 dişim meydandaydı.
|
Clivia ne renk acaba rengi bellimi ?
|
Aslında foruma nasıl foto yüklenir başlığında deneme olarak cliviamı yüklemiştim.Turuncu.19,90 tl. (zaten aldıklarımın hepsi bu fiatlarda.) Eve bir güneş ışıltısı getirdi. Yukardaki başarısız yüklemeyi geç farkettim.En kısa zamanda normal boyutta yüklemeye çalışacağım.
|
1 Eklenti(ler)
Düzeltme
|
iki telli tarafındaki 212 alış veriş merkezdeki praktikerde 4.99 tl çiçeksiz orkideler mevcut 7 8 tane kadar var benden kalanlar ikisini ben aldım. ayrıca emin önüne gittim dün çiçek pazarını dolaştım yine bitki soğanları alıp ekimini yaptım bakalım nasıl olacak. sümbül, nergis, ters lale, ixia. birazda kompoze gübre aldim ağaçlarımın budamalarını yapıp diplerine koydum. en kısa zamandada tekzene yol göründü. orayada bakma gerekli.
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaşlar Merhabalar,bu gün Cepa Bauhouse gittim.Gelin gezelim.;)
|
5 Eklenti(ler)
Bahouse fotoğraf çekmeme izin veriyor.Ama bunlardan sonra yükleyeceğim bamumax izin vermiyor.:mad:
|
5 Eklenti(ler)
Lilum lar 11.90 TL idi.
|
Elinize sağlık sn. gülenyüz. Kaktüste varmıydı acaba ne güzel geziniyorduk neden izin vermiyorsa :)
|
5 Eklenti(ler)
Yeni çeşitler de gelmişti.Eski çiçeklerden kalanlar da vardı.
|
5 Eklenti(ler)
Sn Orhan Özbilgiç Ustanın kulaklarını çınlatalım.Şu anda Samsunda olması lazım.Yeri belli oluyor.:p
|
5 Eklenti(ler)
Fittoni larda değişik iki çeşit gelmişti.
|
5 Eklenti(ler)
Ortanca çiçeğinin çok güzel renkleri gelmişti.
|
5 Eklenti(ler)
Hepside çok sağlıklıydı.
|
5 Eklenti(ler)
Çuha çiçekleri her yeri kaplamıştı.
|
5 Eklenti(ler)
Sn adneser,kaktüs lere bakın :D
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ler 9.90 tl idi.
|
5 Eklenti(ler)
Sindirella da bir renkler vardı:dilli:.
|
5 Eklenti(ler)
Çoğu çiçek ayrıltılmıştı. Sabah geliyor.Erkenden ayırtıyorlar.
|
5 Eklenti(ler)
Nasıl ama çok güzeller.:dilli:
|
5 Eklenti(ler)
Yılbaşı çiçeği ihtiyacı olan varsa kaçırmasın:rolleyes:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025