![]() |
Merhaba arkadaşlar
Öğrenmek istediğim acaba yakınen Bayrampaşa Bauhausa giden varmı..Clematis fiyatları benı ilgilendiren |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
turuncu ve sarısını bulamıyorum.biryerler varsa almak isterim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kozyatağı Bauhaus'ta phal. 19.9o, dendr. 22-23, bir de çivit rengi gösterişli phal. vardı 66 lira.
|
Sayın kartal124 arkadaşım.teşekkür ediyorum..
|
Kozyatağı Bauhaus'ta dün Afrika menekşeleri 4.90, çiçekleri geçmiş olanlar 2 lira idi.
Çiçekleri geçmiş ama gayet sağlıklı idiler. |
1 Eklenti(ler)
Sayın Balıkcı' nın sözünü ettiği çivit rengi phal. ler. Bence gereksiz pahalı. İnsan 60tl ye ağaç satın alır.
|
1 Eklenti(ler)
Oysa diğerleri bayramda bir kutu lokum yerine bir çiçekseveri mutlu edecek bir armağan. (Tek cümlede 3 kez 'bir' dedim bu arada )
|
Ağaç.A.Ş'ye giden arkadaşlar var mı acaba güncel olarak? Heuchera çeşitleri gelmiş mi, bilen gören var mıdır acaba? :)
|
o mavi phalinopsisler asilaniyor bir kac defa cicek actiktan sonra beyaz rengine geri dönüyor diye biliyorum ben
|
Sevgili shenile, almamak için iyi bir neden daha belirtmiş. Yalnız aklım da biraz karışmadı değil. Acaba elimizdeki beyazlardan birine ortanca gibi muamele etsek mavileşir mi? Denemeye değer. Gerçi mavi çiçek meraklısı arkadaşlarımızdan (örneğin hemen aklıma geliveren sevgili jezebel ) başka beyaz çiçeklerde böyle denemeler yapmış olanlar var mıdır acaba?
|
bugün bayrampasa bauhaus a gittim ve orkidelere baktim orkideler 20.90 idi iki cesit orkide vardi tuhaf di cinsleri ama renkleri cok hos du.
ben bir tane beyaz yeşil aldim son birtane kalmisdi cicekleri acmis birsey olmaz ötekisini de alacaktim lakin evde yerim olmadigindan biraktim :) |
geçen hafta beylikdüzü bauhaus
1 Eklenti(ler)
cambria
|
beylikdüzü baumax son fırsat ürünlerinde;
2 mt üstü ayva ağaçları 9,90 (hatta birinin üstünde meyvesi vardı) oldukça gelişmiş greyfurt 14,90 (limonlar da var ) çiçekleri açmadan solmuş ama gövdesi ve kendisi çok sağlıklı büyük kasımpatı saksıları 1,90 |
Arkadaşlar Adana real avm de Praktikerler kapandığı için mağazada çiçek reyonu tekrar açılmış ruj çiçekleri 5,90 TL idi .Mumu çiçeği diye yazmışlar ama ...Praktikerlerin yerine hangi yapı market açılacak bilen **** duyanlar var mı?
|
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.
5 Eklenti(ler)
Uzun zamandır forumda hareket yok biraz resim yükleyelim.İstanbul büyükşehir belediyesinin alibeyköy barajyolundaki fıdanlığına gittim bugün.Önceki mesajlarda yazmışdım ama nasıl gidildiğini tekrar yazim mesaj atıp soranlar var. Metrobüs’den ayvansaray durağında inip feshaneye doğru gidin feshanenin otoparkının önündeki otobüs durağının ordan Eyüp-alibeyköy baraj yolu minibüsleri geçiyor onlara biniyorsunuz.yalnız alibeyköy baraj yolu olmasına dikkat edin diğerleri geçmiyor.Sonbahar dolayısıyla çiçekli bitkiler yoktu.çiçekleri geçmiş bitkiler indirimdeydi.En çok minyatür mandalina hoşuma gitti yaklaşık 30-40 santimlik boyu vardı ve üstü misket büyüklüğünde mandalina doluydu 10 TL civarı olsa alacaktım ama 45 TL gibi uçuk bir rakamdı.Yapı marketlerde 2,50-3 TL arası olan sardunya saksıları 1,25 TL diğer saksılarda ucuz.Ber ordayken bir televizyon ekibide çekim yapıyordu.Meyva fidanları hoşuma gitti boyutlarına göre 4,90-10-25 TL civarı idiler.4,90 TL ayva fidanı aldım yaklaşık 100 cm.yapraklarında siyah noktalar vardı mantar olduğunu tahmin edip ordaki bitkilere bakan kadına sordum ama atılan gübreden yanmışdır dedi.Eve gelince araştırdım mantara benziyor inşallah düzelir.Herkese iyi günler
|
resimler 02
5 Eklenti(ler)
resimler 02
|
5 Eklenti(ler)
resimler 03
|
5 Eklenti(ler)
resimler 04
|
5 Eklenti(ler)
resimler 05
|
5 Eklenti(ler)
resimler 06
|
5 Eklenti(ler)
resimler 07
|
5 Eklenti(ler)
resimler 08
|
5 Eklenti(ler)
resimler 09
|
5 Eklenti(ler)
resimler 10
|
5 Eklenti(ler)
resimler 11
|
5 Eklenti(ler)
resimler 12
|
5 Eklenti(ler)
resimler 13
|
5 Eklenti(ler)
resimler 14
|
5 Eklenti(ler)
resimler 15
|
Ne ilginç! Bitki de bile en ucuzu Barış Çiçeği ???? (Mesaj #2315)
|
MİGROS lara phaller gelmiş fiyatı 17,90 tl ...
gayet iyi diğer fiyatlara göre burda çiçekçilerde 50 tl satılıyor. |
Ben de geçen haftasonu MArmara Forum Bauhaus'dan çiçekleri dökülmüş bir orkide aldım; 9,90 TL. Köklerin çoğu kurumuş görünüyor, eve gelince kökleri çıkardım, temizledim, kalan birkaç canlı görünen kökü yaşatabilirsem çok mutlu olacagım. Temizlediğim kökleri poşete geçirip 2 gün beklettim, sonra da diktim. 1 hafta sonunda şimdilik bir tepkisi yok, umarım yaşama tutunur. Orkide bakımında buradan okuyarak teoride çok şey öğrendim, umarım pratiğim de başarılı olur.
Kasada duran bayan ; "bu çiçeksiz şeylerin ne kadar meraklısı var, alıp alıp açtırıyorlarmış" dedi, gülümsedim, umarım benimki de açar :) |
Önceki mesajımdaki orkidem sanırım hayata tutundu, şimdilik keyfi yerinde görünüyor.
O cesaretle dün Marmara Forum Bauhaus'tan bir orkide daha aldım :) Bu seferki önceki aldığımdan daha iyi durumda, sanırım diğer tarafta çiçekleri dökülenleri hemen buraya alıyorlar. Takip etmekte yarar var :) |
Resimlerini de koysanız :)
|
Alıntı:
Şimdilik fotograf ekleyemiyorum, orkideler bir evde, ben diğer evde gibiyim, hafta sonu unutmaz isem fotograflarım. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ama bu arada taşındım. Şimdilik yerine alışmaya çalışıyor, umarım yeni evini sever. Çookk kötü durumda idi, umarım iyileşme sürecinde iken bu değişim onu etkilemez.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025