![]() |
ağaç a.ş internette bulabılırsınız yerini
|
Koçtaş' ta baktım bugün çiçekler oldukça pahalıydı kaktüsler 16,90 yılbaşı çiçeği vardı küçüktü 5,90 seklamen vardı 7,90 8,90 bunlar en uygun olanlardı diğerleri 16 tl'nin üzerindeydi kaktüs alacaktım pahalı gibi geldi ama içim gitti.
|
A101'e çiçek soğanları gelmiş arkadaşlar 1tl civarı. lale, nergis ve sümbül soğanları gördüm.
|
tanşaşta da 3.5 a sarı renk açmış zambaklar vardı
|
merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum annem cuma günü almanyaya ucacak ve bir markette pazartesi günü orkideler geliyor ALDI Nord - Mini-Phalaenopsis
mini phalinopsis yaziyor bunlar hep kücük mü kaliyorlar yoksa keikiden alinan yavru mu bunlar büyür mü ona göre anneme aldiracam fiyati da uygun bilgi verirseniz cok sevinirim.... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Normal ve mini phallerin boyutları için fikir versin diye internetten bir görüntü: |
tesekkür ederim sn nevsune. baya kücüklermis :) 1 tane aldiririm anneme o zaman cesit olsun diye :)
|
Balıkesir Migrosta 25 tl'ye normal phaller var,ancak heryerdeki migroslarda varmı bilemiyorum. Muhteşem güzel renkler vardı ve çok sağlıklılardı, herbirinde gözüm kaldı, ancak almadım. Başka çeşit orkideler bulursam ancak öyle alacağım.
Mini phaller de çok şekermiş, denk gelirse alacağım, yer sorununa birebir çözüm. ;) |
Leroy merlin yapı marketleri Türkiye'den çekilme kararı almış. Bu yüzden satışlarında %30 indirim var. Özellikle bahçe reyonundaki bir sürü üründe.
|
Alıntı:
İyi araştırın. Aslında fiyatları o kadar makul değil. Yaygara yapıyorlar. İhtiyacınız olan ürünü önce başka bir yerde araştırın, sonra alışveriş yapın. |
Ankara'da Cepa Bauhaus'a cambria ve cymbidium orkide getirmişler. Güzel çiçekli begonya falan da vardı.
İlgili arkadaşlara duyrulur. |
Yapı marketleri şahsen bırakalı çok oldu..
Bir örnek; 50 lt bir ayaklı bahçe saksısı (marka vermeyeyim) 39 ve 59 tl fiyatlı Bauhaus'da.. Karşıya fidancılarının alt tarafında (Anadolu bulvarı tarafında) sera toptancılarından 11 ve 13,5 Tl.ye aynısını aldım.. Toprak; 1 çuval karışım 3 -5 tl, poza'nın çuvalı 5 tl, gübre, bahçe toprağı bedava.. Ankara özelinde size alternatif çok yer söyleyebilirm, ihtiyacınıza göre.. Yapı marketleri bırakın.. |
Acaba İstanbul'da böyle bir yerler bilen var mı ?... :)
|
Bauhausa giden arkadaşlardan Clematis isim ve resim rica ediyorum.
|
arkadaşlar bim de lale, nergis, sümbül , çiğdem çeşitleri gelmiş. saksılı olarak satıyorlar. 2 tl yazıyor ama 1,45 e indirmişler. ilgilenenlere duyrulur
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar Eskişehir Koçtaş'tan bilgilerinize..
|
Gerbera
1 Eklenti(ler)
Eskişehir Baumax' dan.
|
Arkadaşlar Beylikdüzü Bauhausda clematis montana rubens,elizabeth ve john warren 9,99 a resimleyemedim ancak passiflora, hanımeli de aynı fiyat çok sayıda değil almak isteyenlerin acele etmesi gerekli bence
|
Arkadaslar Adana ya Real avm ye 2.koçtaş açıldı .Çiçeklerin fiyatı da epey uygundu.Orkideler 22,90 tl idi mesela.Menekşeler3,99 TL ye satılıyordu,aşılı kaktüsler 13,00 Tl idi fakat fazla çeşidi kalmamıştı.Selamlar...
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar her hafta böyle market kataloglarını takip ediyordum biraz önce A101'e saksıda zambak ve paket halde çiçek soğanları geldiğini gördüm bence fiyatları iyi :rolleyes: İlgililere duyurulur ..! ;) ( satış günü 20 Mart yazıyor ama şimdiden bir bakın yazdığı gün giderseniz bitmiş olabiliyor.)
|
Merhaba arkadaslar
Bayrampasa Bauhausa giden var mi?Beni ilgilendiren CLEMATIS ler. Su an yurtdisindayim,fakat yakinen secimler icin gelecegim. O yuzden son olarak giden varsa,hangi tur ve fiyatlari yazarsaniz sevinirim |
5 Eklenti(ler)
Bugün, Büyük Çamlıca Fidanlığı'ndaki görevli, telefonuma, kırmızı çiçekli Leptospermum ''var'' deyince uzak falan demeyip, oturduğum semt olan Bahçelievler'den, dolmuş-metrobüs-iett otobüsü-Marmaray-dolmuş aktarmalarıyla koşarcasına gittim.:p
Ne yazık ki görevli loropetalumu, leptospermum zannetmiş. Bir yanlış ihbar yani.:p Neyse gitmişken fidanlığın dış mekan bitkilerinden ilgimi çekenleri telefonumla fotoğrafladım. Fiyatlar oldukça pahalı. Adını bilmediğim yeni gelmiş bitkilerde çok. Helleboruslar: 35, 47,5 ve 70 tl. Yayılıcı phlox türleri 15 tl. Alacalı yapraklı abelya 25 tl. Şakayıklar 35 tl. Pembe çiçekli leptospermumlar 35 tl. Acer palmatum, Kelebek çalılarının üzerlerinde fiyat etiketi yoktu. 10-12 saksı kadar, mor çiçekli çok güzel bir sarmaşık türü vardı. Onda da etiket yoktu. adını fotoğrafladım. Eklenti 476777 Eklenti 476778 Eklenti 476779 Eklenti 476780 Eklenti 476781 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 476802
Eklenti 476803 Eklenti 476804 Eeee! Yanlış bilgilendirme nedeniyle beni Çamlıca' ya kadar yoran görevliden kendim için, uygun fiyatla bir ''Kanayan Kalpler Çiçeği'' ni almam zor olmadı.;) İşte bu da benim ki... Eklenti 476805 Eklenti 476806 |
Bu hafta A.101 markete çiçek soğanları gelmiş hemde fiyay olarak gayet uygunlar.1 Adet yıldız çiçeği soğanı 2.99 tl. 3 adet kokulu beyaz zambak soğanı 2.99 tl.
|
Ankara Ankamall Koçtaş'ta (hepsinde aynıdır) kırmızı laleler 1,29 , Seklamen 5,0 küsür, Kauçuk 14,90 Çanta çiçeği 3,90 koccaman mazı 44 Lira kaktüsler 16 lira dahada vardı ama hatırladıklarım bunlar bu arada ben ne mi aldım kauçuk ve çanta çiçeği taşıyabilceğim kadar :)
|
A 101 e uğramalısınız saksı, torf, sıvı besın, çesitli çiçek soğanları fiyatlar da uygundu zor taşıdık eve kadar :D
|
Ankara ulus kale altı seracıları..
4 Eklenti(ler)
Mehaba arkadaşlar,
dün Ankara kalesi altında bulunan fidanlıklara gittim, sezonu açmışlar rengarenk çiçekler gelmiş rengarenk düğün çiçeklerini şakayık adıyla satıyorlar, şakayık ve saksıda çiçekler 5 tl yaz menekşeleri 50 kr. Ben 4 menekşe 1 şakayık 1 küpeli aldım.. menekşenin 2 si hediye oldu.. Tavsiye ederim.:cool: |
Bu gün öğlen de Ankara Akköprüdeki Koçtaş uğradım, eski havası yok elde kalmış solmuş çiçeklere pahalı fiyatları koymuşlar.. Düğün çiçekleri solmuş kırılmış seçilmiş berhudar olmuş, çiçeklerin açmış hali ceviz kadar onlara bakınca aldığım düğün çiçeğinin şakayık olduğuna kanaat getirdim. Tomurcuklu yasemin vardı 1 metreden uzun sanırım 20 TL' dı.Bir dişe dokunur o vardı..
|
Koçtaş ölü zaten 2-3 yıldır..
Özel bir durum yok yani, en uygun sezonda bile 3-5 formaliteden birşeyler getiriyorlar, o kadar.. Bitki için bakınmaya bile değmez :) Alıntı:
|
Ankara'ya her gidişimde Ankamall daki Koçtaşa uğrardım.Bahçe bölümünü tanıdıklarıma methederdim.
Ayrıca 5 sene kadar evvel İstanbul Beylikdüzündeki Bauhaustan afrika menekşesi chimera almıştım.Daha sonra 2-3 defa uğradım.Bir daha denk gelmedi. |
2 Eklenti(ler)
Eminönü Çiçekçiler- Hormonlu Erica :p
Adını sordum, Erica dediler. Fiyatı sormaya fırsat kalmadı içeri girdiler. Bende Hormonlu adını taktım. Eklenti 478691 Eklenti 478692 |
4 Eklenti(ler)
Marmara Forum- Bauhaus- Bakırköy
Yeni gelen Clematisler. Fiyatlar: 11.50 tl. Eklenti 478693 Eklenti 478694 Eklenti 478695 Eklenti 478696 . |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş.
5 Eklenti(ler)
Bugün İstanbul Büyükşehir belediyesinin Alibeyköy-Baraj yolundaki Fidanlığına gittim.ulaşım için metrobüs'den Ayvansaray durağında inin feshanenin olduğu caddeye inip Eyüp yönüne yürüyün döner kavşağın ordan 30 dakikada bir Alibeyköy baraj yolu minibüsleri geçiyor (dikkat sadece barajyolu olanlar geçiyor).Ben Beyaz leylak fidanı almaya gittim ,fiyatlar umduğumdan pahalı çıktı orta boy fidanlar 60 TL büyükler yanlış hatırlamıyorsam 80 TL civarıydı.Ben internetten 20 TL'ye almışdım.Sakız sardunya ve bodrum papatyası aldım.Şakayıklar ucuzdu 3 TL.Sarı salkım vardı.Ortancalar çok güzeldi 26 TL.Orkideler 19 TL. Resimleri eklemeye çalışıcam.herkese iyi günler.
|
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 2
4 Eklenti(ler)
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç peysaj A.Ş. 2
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025