![]() |
|
|
|
#11 |
|
Aðaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-01-2008
Þehir: antalya
|
Paylaþýmlarýnýz için teþekkürler arkadaþlar. Paylaþýmlarýnýzý incelemedim. E*species - Adenium satmýyor ya da ben bulamadým. exotic_cactus_collection - 200 er seed satýyor mesaj atacaðým 10000 tohum için. Koehres- Fiyatlar en az 2.5 kat pahalý ama tabi kaliteliyse ve tazeyse 10000 tane yerine 2500 tane alýnabilir araþtýracaðým. Mesa Garden - adenium fiyat bilgisine ulaþamadým sanýrým e-mail atmak gerekiyor? benim þuan iletiþimde olduklarým aþþaðýdakiler. Hepsi Thailand'da. Tabi tazeliði ve gümrük olayýnda þüphelerim var ama yüksek memnuniyete sahip satýcýlar sanýrým birisi "top rated seller" umarým alýþveriþ sayýlarý ve memnuniyet oranlarý yanýltýcý deðildir. Birde hýzlý kargo için neyi tercih etmem gerekiyr? Satýcýya express demem yeterlimidir? Teþekkürler ![]() Adenium Obesum Desret Rose "Mixed" 10,000 Seeds 24 Type | eBay Adenium Obesum Desret Rose "Mixed" 10000 Seeds 15 Type | eBay Adenium Obesum Desret Rose "Mixed" 10100 Seeds 24 Type! | eBay "MIXED5" 10000 SEED OF ADENIUM OBESUM SEPARATE OF TYPE | eBay |
|
|
|
| Etiketler |
| ebay |
|
|