agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Alışveriş > Alışverişler ve İlanlar Hakkında
(https)

Beğeni Düzeni201Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-02-2014, 12:55   #1
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 29-08-2008
Aradığınız bitkiden ben görmedim ama, aradığınız bitkiye en yakın delphinium,

Maviden koyu pembeye, beyazlı mavi gibi birçok rengi var delphinium'un. boyu 100-150 cm arası değişiyor, beslenmesi ile ilgili.

Nisan mayıs gibi 15-20 tl den satışa çıkıyor. Çörek otu gibi bir sürü tohum veriyor ve bu tohumlarla çoğalıyor. 1 yıllık bir bitkidir, ertesi yıl tohumdan çıkar.

Resim yükleyemiyorum, internet çok yavaş bende. delphinium yazıp googleden aratın.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emekli67 Mesajı Göster
selamlar mutlu bey forumda görüp beğendiğim aşağıdaki başlıktaki çiçekleri arıyorum
http://www.agaclar.net/forum/soganli...iler/33200.htm
yetiştiren ve yardımcı olacak kimse yokmu acaba?

Mutlu Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-02-2014, 23:39   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 20-01-2012
Mutlu beyyyy

E=Mutlu Kutlu;1251341]Aradığınız bitkiden ben görmedim ama, aradığınız bitkiye en yakın delphinium,

Maviden koyu pembeye, beyazlı mavi gibi birçok rengi var delphinium'un. boyu 100-150 cm arası değişiyor, beslenmesi ile ilgili.

Nisan mayıs gibi 15-20 tl den satışa çıkıyor. Çörek otu gibi bir sürü tohum veriyor ve bu tohumlarla çoğalıyor. 1 yıllık bir bitkidir, ertesi yıl tohumdan çıkar.

Resim yükleyemiyorum, internet çok yavaş bende. delphinium yazıp googleden aratın.[/QUOTE]

MUTLU BEY BANA DA YARDIM ALSOMİTRA ADINDA DİĞER ADI PLANÖR AĞACI.BİR ÇEŞİT TIRMANMA KABAK BİTKİSİ DİYE DE GEÇİYOR BUNU NERDEN BULABİLİRİM
Gliding Vine Seeds | Bio-aerial Locomotion 2011 LÜTFEN BU TOHUMU BULABİLECEĞİM DOĞRU DÜZGÜN BİR ADRES VERİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

furkangokmen06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-02-2014, 13:37   #3
Ağaç Dostu.

Alsomitra macrocarpa

Sanırım orman ağacı, tohum veya fidan olarak satışı para kazandırmıyor olmalı. Bu yüzden tohum veya fidan satan bir ilana rasgelmedim.

Tohum olarak satan birini bulursanız alabilirsiniz, mektup zarfı gibi paket içerisinde geldiği için tohumlar gümrükten rahat geçiyor. Ama dürüst satıcıya denk gelmek zor, yabancı satıcılar genelde ''ben canlı veya tohum olarak satarım gönderirim, yolda ölürse veya alıcı çimlendiremezse onun problemi'' diye düşünüyor. Şansınıza taze çimlenme yeteğini kaybetmemiş tohum gelmesi.

Eski 23-02-2014, 16:53   #4
Yeni Üye

teşekkürler bir kaç tane buldum ama güvenilirliği ve iki ilna arasında ki fiyat farkı düşündürüyor siz ne dersiniz ilanları gönderiyorum biraz inceleyebilir misiniz
1: RARE Unusual Hard to Find Alsomitra Macrocarpa 1 Fresh Seed | eBay

2: Alsomitra macrocarpa* - absolute RARITÄT !! - Seed-Rarities

AYRICA 2. İLANDAN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM ALMA **** SEPETE ATMA LİNKİNİ BULAMADIM SİZ HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ

Eski 23-02-2014, 22:00   #5
Ağaç Dostu

tabus's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2006
ilan

Alsomitra macrocarpa* - absolute RARITÄT !! - Seed-Rarities
Resmin hemen altında..
Yalnız Tunceli iklimi hiç elverişli değil.. Zone 11 demek tropikal iklim anlamındadır..

Düzenleyen tabus : 23-02-2014 saat 22:07 Neden: Link tam olarak verilemediği için
tabus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-02-2014, 16:32   #6
Yeni Üye

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tabus Mesajı Göster
Alsomitra macrocarpa* - absolute RARITÄT !! - Seed-Rarities
Resmin hemen altında..
Yalnız Tunceli iklimi hiç elverişli değil.. Zone 11 demek tropikal iklim anlamındadır..
teşekkürler iklim uygun değil biliyorum inşallah bu yaz artık ankarada yaşayacağım.başlangıçta evde büyütecem sonra tohumları soğuk iklime alıştırmaya çalışacağım

Eski 24-02-2014, 20:13   #7
Yeni Üye

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi furkangokmen06 Mesajı Göster
teşekkürler iklim uygun değil biliyorum inşallah bu yaz artık ankarada yaşayacağım.başlangıçta evde büyütecem sonra tohumları soğuk iklime alıştırmaya çalışacağım

ayrıca link aktifdeğildi. bilgisayara format atıp biraz program takviyesi ve bol bol güncelleme ile halloldu

Eski 03-03-2014, 15:32   #8
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 09-02-2014
mutlu bey

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mutlu Kutlu Mesajı Göster
Aradığınız bitkiden ben görmedim ama, aradığınız bitkiye en yakın delphinium,

Resim yükleyemiyorum, internet çok yavaş bende. delphinium yazıp googleden aratın.
mutlu bey e-bay'de aconitum'u soğan olarak buldum. sipariş versem gümrükten geçermi? ve ben soğanı filizlendirebilirmiyim acaba? şimdiden teşekkürler.

emekli67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-03-2014, 19:21   #9
Ağaç Dostu.

1-2 soğan gümrükten geçebilir büyük bir ihtimal, Bende teşekkür ederim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emekli67 Mesajı Göster
mutlu bey e-bay'de aconitum'u soğan olarak buldum. sipariş versem gümrükten geçermi? ve ben soğanı filizlendirebilirmiyim acaba? şimdiden teşekkürler.

Etiketler
ebay

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025