agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Alışveriş > Alışverişler ve İlanlar Hakkında
(https)

Beğeni Düzeni201Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-03-2013, 21:44   #1
Ağaç Dostu

fund@'s Avatar

Giriş Tarihi: 27-04-2010
Galeri: 7
eBay ve kaktüs satışı

Değerli Kaktüsseverler, eBaydan başka şeylerin alışverişini yaparken kaktüslere rastladım..polonyalı bir satıcı 30- 35 grup halinde kaktüs satışı yapıyor.. fiyatlarda uygun gözüküyor..satıcıyla iletişime geçecektim sonra aklıma takıldı..bunlar gümrükten geçer mi? daha önce deneyimi olan arkadaşlar bana yardımcı olsunlar? hiç buradan bitki satın alan oldu mu? link aşağıda
35 Kakteen 35 Arten Mit Namen Einschließlich 5 Astrophytum Frostschutz Paket | eBay

fund@ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2013, 14:57   #2
Ağaç Dostu

Charlaux's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fund@ Mesajı Göster
Değerli Kaktüsseverler, eBaydan başka şeylerin alışverişini yaparken kaktüslere rastladım..polonyalı bir satıcı 30- 35 grup halinde kaktüs satışı yapıyor.. fiyatlarda uygun gözüküyor..satıcıyla iletişime geçecektim sonra aklıma takıldı..bunlar gümrükten geçer mi? daha önce deneyimi olan arkadaşlar bana yardımcı olsunlar? hiç buradan bitki satın alan oldu mu? link aşağıda
35 Kakteen 35 Arten Mit Namen Einschließlich 5 Astrophytum Frostschutz Paket | eBay
Merhaba,
Ben hindistancevizidir jaboticabadir turlu bitkileri ebay yoluyla getirdim.Genelde saticilar tarafindan pek bir sorun cikmiyor,urun gumruge giriyor ve saglikliysa eve yollaniyor.Tek sorun urun sayisi 4 ve uzeri oldugu icin ticari damgasi yiyebilir.Resimlere bakildiginda da gayet siradan Turkiye'de bulunabilir kaktuslere benziyor.Ben sizin yerinizde olsam,

Rebutia Arenacea Variegata Very Nice Shade RARE Astrophytum Cactus Succulents | eBay

Pseudolithos Migiurtinus Mega RARE Medium Size Cactus Ario Astro Succulents | eBay

Astrophytum Asterias Variegata RARE Very Nice Seedling Succulents Cactus | eBay

Gibi daha ilginc bulunan turleri takipli olarak alirdim.Gumruk meselesinde sorun olacagini sanmam,hindistancevizi bana geleli 2 ay olmustur.

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
ebay

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025