![]() |
|
![]() |
#1712 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Su anda hindistancevizimin gelismelerini pek yazmiyorum (malumunuz odada bir tane daha yari olu hindistancevizi var,girmek istemiyorum) saglikli gibi duruyor 1 haftanin sonunda.Iki yapragi ipincecik ama aldigimda da ipincecikti galiba yesil zaten.Genel olarak satin aldigim hindistancevizinden gayet memnunum fiyatini da boyutuna/yaprak sayisina (2-3 ayda bir yaprak cikardigi dusunulurse) uygun oldugunu dusunmekteyim.Praktiker'in Umraniye ye de geldigi Sibelim ve bendeniz tarafindan onaylanmistir,ayrica Praktiker Konya'da da goruldugu bildirilmistir. Saygilar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Alıntı:
![]() ![]() Aradaki fiyat farkına bakarmısınız? Yorum yapmayacağım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Ağaç Dostu
|
![]() merhaba, Güzin hanım, fiyatların arasında resmen uçurum varmış.. ![]() Sevgili denizakvaryumu, sergide bu güzelliklerde vardı.. fiyatını tam olarak hatırlamadığım için eklmeyecektim ama...bu da sizin için olsun. Sık sık seraları, çiçekçileri geziyorum, bundan sonra fiyatları ve çeşitleri sizler içinde takip edeceğim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın Almanyalı resimler hoşda fiyat karşılaştırması yapılırsa resmen sitrese gireriz ![]() Hatırlıyorumda yazın 30 ,35 satılan yuansisler şu ara 10 tl den gidiyor Ebayda 1 ,2 dolara satılan bitkiyi türkiyede bu cok nadir diye kazıklayan yutturan insana ne demeli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili iris 41, haklısınız valla...burada bazı şeyler aynı şekilde, geçen yıl kırmızı Türk biberi aldım buradan 2.99 verdim..paketin içinden sadece 6 tane tohum çıktı.. aynı durum yeşil carliston türk biberi için de geçerli.. Burada türk biber ve domates, patlıcan tohumu hem çok pahalı hemde tohum sayısı çok az. Türkiye' miz tohum üretmekde sorun yaşamazden, burada Türk markalı neden tohum satışı yok..? çözemedim halaa... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |