![]() |
|
![]() |
#1771 |
Moderatör
|
Yani kendilerinin umurunda değil kazanıyorlar her türlü olan üreticiye oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
eminönü beni bekler gidip bir bakayım neler var neler yok. en çok mücevher orkide için bakacağım. bir de oğlum yakupa çekirdek alacağım ve yem ( jako) sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
İnanın çok enteresan eşim İzmirde bir yapı markette çiçek bölümünde ziraat mühendisi olarak çalıştı o anlatırdı ucuzlatmıyorlar fiyatı diyordu ama şimdi şimdi çiçeği geçmişleri ucuz fiyattan satmaya başladılar. Çöpe atıyorlar ya da geri iade ediyorlar çok anlamsız, illa istedikleri rakamdan satıyorlar. İkinci bir ayrıntı neden bakımsız çiçekler biliyormusunuz çünkü çiçek bölümünün sorumlusu başka bölümlere de bakıyor işçinin canını çıkartıyorlar ondan sonra bütün personel isteksiz az personel çalıştırıyorlar. Ve bunlardan dolayı hep çiçekler bedel ödüyor ve ölüyorlar. Yöneticilerinin hepsinin zihniyetlerini değiştirmesi lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum. Bugün sizler için yeni bir operasyon daydım.Etlik Praktiker resimlerini paylaşım ilk önce |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
/
|
Aslında çok zorlanıyorum .Üzerime gizli kamera taksam dahamı rahat olur sizce? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
/
|
Bu günde Ankara yağmurluydu.Bende çok hastaydım.Aslında çok da zor gittim ama Ankara dan bilginiz olsun istedim.(Ne var ne yok diye) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
/
|
Bu gün çektiğim resimleri beğendim.Arkadaşlar ama dedektif gibiydim. Bir yandan resim çekiyorum bir yandan görevliler geliyor mu diye bakıyordum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
/
|
Bir yandan da; o kadar nezleyim terliyorum.Çok zor bir gündü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
/
|
Orada bulunan çiçek ve ağaç türlerinin hepsinin resmini çektim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
/
|
Alttan 2 resim meyve ağaçları satışı başlamış.Etlik Bauhause resimlerini yüklüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
/
|
Bazı meyve ağaçları filizlenmişti. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
/
|
Bahçe kısmı dışarıda olduğundan yağmurda yağıyordu.Islandım birazcık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
/
|
Fiyat farkı var mı?Bende incelemedim daha. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
/
|
Umarım görmek istediğiniz tüm çiçekleri çekmişimdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
/
|
yavaş yavaş sona geliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
/
|
son resimleri ekliyorum biraz yorucu oldu arkadaşlar olsun sizlere fikir olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
/
|
Herkese Sevgi ve Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Etlik bauhaus derken nereyi kastediyorsunuz sayın gülenyüz ? keçiören forum'daki mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
/
|
Sn alibaba9,evet biz oraya etlik bauhaus olarak biliyoruz ama farketmez. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
başka varsa öğreneyim diye sordum ![]() teşekkürler. emeğinize sağlık. Ankaralı olarak takipteyiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Bitkiler nereden geliyor dedigimde aldıgım cevap( Hollanda ). cogu ithal bitkiler Bir kac cürük saksıyı bitkiyimi geri hollandaya yolluyor . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Bu bilgiye istinaden edindigim bir bilgiyi de paylasmamak olmaz.Simdi bitkinin saglik meselesine girmeyecegim cunku saglikli ve masallah cokta guzel bir cocos nucifera kendisi fakat Praktiker'deki cocos nuciferalarda Hollanda'dan geliyor.Anlasilan Hollanda ithal bitki merkezine donmus,bir Hollanda seferi mi duzenlesek ne yapsak ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Malesef ki eminönü çiçek pazarında defelarca her tezgaha baktım sordum ama mücevher orkide yok yok boşu boşuna gittim bu soğukta. satıcıların yalancısıyım ama gelmediki, ondan yok dediler. bir de dikkatimi çeken fiyatlar çok phal orkideler 35 kimi de 40 diyor. elim boş döndüm için üzgünüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-12-2011
|
hayret ben geçen hafta gittim 4 tane falan gördüm. hatta satıcıyla konuştuk ziraat ögrencisi sandı beni. onlar bile bilmiyor diye şaşırdı. kuytuda bi dükkanda vardı sadece genelde kaktüs satıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir dahaki sefere resim olmasa da en azindan mekanin adini,turden kac adet oldugunu,fiyatinin ne oldugu/pazarliga acik olup olmayislari gibi bilgileri kesin olmasa da "Kalir mi bilemiyorum cunku 4 tane falan gordum " diye yazarsaniz en azindan arkadaslari bosu bosuna yormamis oluruz ![]() ![]() Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Sayın gülenyüz emekleriniz için sonsuz teşekkürler, ayrıca geçmiş olsun. Gözünüze üzümsü çeşitlerinden çarpan oldu mu hiç? Gerçi gözünüze çarpan herşeyi resimlemişsiniz ama gene de sormak istedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
/
|
Teşekkürler Sn yasinmetin,bugün daha da ağırlaştı grip rahatsızlığım.Tüm çiçek ve bitkileri çekmeye çalıştım.Sevgi ve Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
bu sayfayı ziyaret ettikçe mücevher orkideyi nerden gördüm diye düşünüyorum. başta belirteyim rahat bir ay önce gördüm eşimin alalım ısrarına rağmen pek de heveslenmedim. fiyatıda normaldi 15-20 arası olması gerek yanılmıyorsam.aklımda nedense iki yer var bir palmiye botanik iki büyük çamlıca fidanlığı. numaralarını yazayım ilgilenen boşuna gitmeden bir arasın hatta varsa fiyat sorsun . palmiye botanik çengelköyde 0 216 332 19 35, büyük çamlıca fidanlığı (0216) 328 31 22.. yine internetten bilgilerine bakabilirsiniz. hani yardımcı olabilirsem ne mutlu, arzu edenler arayıp sorsunlar zaman geçtiği için tam olarak aklımda kalmamış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-12-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dedigim gibi lutfen soyledigimi yanlis olarak algilamayin lutfen ![]() Praktiker'de bir suru kaktus var demek yerine Praktiker Bayrampasa'da bir suru kaktus var diyoruz cunku insanlarin urune kolayca ulasabilmesi icin.Ve pektabi siz de yapi marketi olmayan bir yerde gordugunuz bitkiyi bizimle paylasmak istiyorsunuz ki bunun icin de cok tesekkur ederim.Ancak benim demeye calistigim Eminonu Cicek Pazarinda x Kaktuscude gordugum derseniz karisik carsida biz arkadaslarimizin isini kolaylastirmis olursunuz.Bu arada umarim kirilmamissinizdir ki bunu sizi kirmak ya da kotu amaclarla soylemedim aksine herkesin bu konu uzerinde daha dikkatli olmasi icin yazdim.Sonucta kimse kimsenin magdur olmasini istemez,bu yuzden tek cirpida bildigimiz detaylari yazarsak herkesin isi kolaylasir dusuncesindeyim. Saygilar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|