View Single Post
Eski 29-01-2013, 18:49   #1800
Charlaux
Ağaç Dostu

Charlaux's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi esra_al Mesajı Göster
daha önceki mesaja bakarsanız yerini,yanlış hatırlamıyorsam adedini söylemiştim. tekrar söyleyeyim o zaman eminönü çiçekpazarında gördüm. bi kaç yerde vardı sayıları baya fazlaydı.ama bir hafta oldu gideli. gider gitmez foruma yazmıştım. bir haftada bitmiş olabilir tabi.
Merhaba sn.esra_al,
Dedigim gibi lutfen soyledigimi yanlis olarak algilamayin lutfen ,benim demeye calistigim meseleyi tekrar anlatmak gerekirse;

Praktiker'de bir suru kaktus var demek yerine Praktiker Bayrampasa'da bir suru kaktus var diyoruz cunku insanlarin urune kolayca ulasabilmesi icin.Ve pektabi siz de yapi marketi olmayan bir yerde gordugunuz bitkiyi bizimle paylasmak istiyorsunuz ki bunun icin de cok tesekkur ederim.Ancak benim demeye calistigim Eminonu Cicek Pazarinda x Kaktuscude gordugum derseniz karisik carsida biz arkadaslarimizin isini kolaylastirmis olursunuz.Bu arada umarim kirilmamissinizdir ki bunu sizi kirmak ya da kotu amaclarla soylemedim aksine herkesin bu konu uzerinde daha dikkatli olmasi icin yazdim.Sonucta kimse kimsenin magdur olmasini istemez,bu yuzden tek cirpida bildigimiz detaylari yazarsak herkesin isi kolaylasir dusuncesindeyim.
Saygilar

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön