![]() |
|
![]() |
#1682 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Herkeste bulunmayan türler biraz pahalı olabilir ama herkesin ulaşabileceği türler o kadar pahalı olamaz bence. Yarın kısmet olursa soracağım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Moderatör
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
orhan hocam tekzen deki kaktüsler harika idi fiyatı ne kadar uygun ayrıca. içim gitti açıkcası. tekzen sadece bakırköy demi var acaba . hani baktım sadece istanbulda şube bakırköyde görünüyor. 1649 nolu mesajdaki 2.ci resimde kutunun en başında sukulente benzeyen türün adını bilmiyorum ama çok beğendim. bu tekzenin neden anadolu yakasında şubesi yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sibelim; Sanırım varmış! Selam ve sevgiler. Tekzen İstanbul Kurtköy: World Atlantis AVM Yenişehir Mah. Osmanlı Bulvarı No:7 Kurtköy Pendik/ İSTANBUL-Anadolu yakası, Telefon : 0216 685 13 29 Tekzen Çengelköy: Nato Yolu Üzeri Bosna Bulvarı N.140 Çengelköy/ÜSKÜDAR-Anadolu yakası, Telefon : 0216 486 13 21-22 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
hocam bu sabah kurtköy de idim tesadüfen gördüm tekzeni sabahın bir vakti ![]() ![]() cevabınız için teşekkür ederim hocam , saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
dün bauhaustaydım; phal. dışındaki orkide çeşitleri çiçekte ve fiyatları 18 tl civarıydı. çok sağlıklılardı. 65 tl'ye vanda gördüm; sepet saksısı cam vazo içine oturtulmuştu, çiçektelerdi ve mavisi de mevcuttu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
çiçeksiz 3.99 tl ye miltonia çok uygunmuş, siz aldınız mı? br daha yolunuz düşerse bana alabilir misiniz zahmet vermezsem eğer? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Ağaç Dostu
|
Sayenizde evde otururken bile gezmiş kadar oluyoruz Orhan Bey ![]() Güzel görüntüler ve güzel fotoğraflar için teşekkürler. (Koçtaş az farkla da olsa diğer yerlere göre pahalı sanki. Siz nasıl gözlemlediniz acaba ? Mesela Sümbül, genelde 1.90 ken orada 2.45 yazmışlar. Keza Atatürk Çiçeği de sanki fiyatlı geldi bana. Acaba ben mi yanılıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Ağaç Dostu
|
Sayın gülenmelek; Çok teşekkür ederim. Amacım, bir taşla iki kuş vurmak. Yani hem gezmek, hemde fotoğraflarla, bahçe bölümü olan yapımarketlere uzak olan üyelerimizi, çeşitli bitkileri, mümkün olduğu olçüde fiyatları ile birlikte tanıtmak. Sizin mesajınızdan, amaca ulaşabildiğimi anladım ve mutlu oldum. Keşke bu tür yapımarketler, herkese yakın olsa. Evet. Sizinde gözlemlediğiniz gibi, Koçtaş diğerlerine göre biraz daha pahalı. Ancak kalite, çeşit ve albeni konusunda sıralama sık sık değişebiliyor. Bugünlerde, Koçtaş bir adım önde galiba... Selam ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Ağaç Dostu
|
Sayın h_dogan; Rica ederim. Doğru ya! Adana'dada Koçtaş var. Bir bakın bakalım. Büyük olasılıkla burada satışta olan bitkilerden daha farklı bitkilerde vardır. Tabii bu arada, burada olanların bir bölümü orada yoktur. İstanbul'dada, yapımarketlerin, farklı semtlerdeki mağazalarında, farklılıklar oluyor. İyi gezmeler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Bilgilendirmeler için teşekkür ediyorum Orhan bey. ![]() Yapı marketler arasında olduğu gibi İstanbul ile Ankara arasında dahi ciddi farklar olabiliyor fiat ve çeşit açısından. Dün akşam üzeri Eryaman Tekzen'deydik misal, canlı çiçek reyonları yoktu. ![]() ![]() Görüntülediğiniz kaktüslere içim gitti. Fiyatları çok uygun, çeşit ve boyutları göz dolduruyor yapay çiçekleri de yok üstelik. Yakın olsaydı da bir koşu gidip alsaydık dedirtecek cinstenmiş, güle güle büyütsün alanlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Keşke beğendiğiniz kaktüs değilde, başka bir bitki olsaydı. O nu alıp göndermek daha kolay olurdu.Kargo ile hiç kaktüs göndermedim. Çok özel bir kutu ile mümkün olabilir herhalde. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Göndermiş kadar oldunuz inanın, çok incesiniz, çok teşekkür ederim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2010
|
Bauhaus'da güz soğanlarının fiyatları 7,50 tl den 5,80 tl ye düşmüş. Ayrıca bir pakat alana bir paket bedava... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Moderatör
|
Dün Koçtaş'a gittim. Tam bir hayal kırıklığı. Bitkiler oldukça bakımsızdı. Yeni gelenler sadece orkide, kaktüs, sümbül. Diğerleri bir aydır orda herhalde telef olmak üzereydiler sanki. En ucuzu çuha çiçeğiydi küçücük saksısında 1 tl ama çiçek yoktu. Orkideler 8.90 tl idi çiçekliydiler. Bence Adana'daki koçtaş pek bitkilere özenmiyor gibi. Bir sürü birki özensizce yerleştirimişti bana hiç albenili gelmedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Ağaç Dostu
|
Bugün Forum İstanbul'daki Praktiker' e gitttim. Dışarıdaki meyve fidanlarının fotoğrafladıktan sonra, içeridede çekmeye başladım. Bir görevli kızımız fotoğraf çekmenin yasak olduğunu söyledi. Israr etmedim. Çektiğim birkaç fotoğrafı yükleyeyim hiç olmazsa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Ağaç Dostu
|
Aşağıdaki bitkiyi Sevgili Fikret Eren' nin bahçe sayfasında bir hafta kadar önce görmüştüm. O da yeni almış. ![]() Geçen hafta konusu geçen Cocos Nucifera (34.99 tl.) hala var. ![]() Yine Fikret Eren' nin son aldığı etobur bitki (Nepentes Alata) Oradada bir tane var. 'Fiyatını bulupta fotoğraflıyayım' derken, fotoğraf çekemeyeceğimi söylediler. Zaten fiyatınıda göremedim. ------------------------------------------------------------------------- Oradan çıktıktan sonra Bayrampaşa Bauhaus'a uğradım. Farklı bir şeyler yoktu. Yeni olarak farkettiğim Helleborus 'Niger' (Çöpleme çiçeği) vardı. ![]() ![]() Tekzen'de gördüğüm Cytisus Racemosus (Süpürge otu çalısı) 6.99 tl. fiyatıyla buradada vardı. ![]() Sevgiyle kalın. Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 20-01-2013 saat 20:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sevgili Orhan bey,Nepentes Alata' yı 29,90 tl ye aldım. Ama bize göre değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|