![]() |
|
![]() |
#1653 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
dolapdere de bulunan sera
selamlar, dolapderede bilgi üniversitesinin arkasında yokuştan yukarı doğru çıkarsanız solda gri demir kapılı serayı ( sağında hemen bakkal )göreceksiniz. daha çok salon bitkileri sattıklarını söyledi mehmet bey. haftanın 6 günü seradalar sabah 8 akşam 5. evi de seraya yakınmış zaten . gitmek isteyen olursa mehmet beyin numarası 05424342457 benim ilgimi çeken 4 çeşit ruj çiçeği vardı. bildiğimiz yerli olan 25 tl, yaprakları daha küçük olan 30 tl, yaprakları küçük kıvırcık olan 50 tl ve yaprakları daha kalın kıvırcık 50 tl. hollanda dan geldiğini söyledi. birde geyik boynuzu vardı 25 tl iki saksı gördüm. orkideler , bonsailer , kaktüs menekşe sukulent ve bir çok çeşit salon çiçeği . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Ağaç Dostu
|
diğer türler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Ağaç Dostu
|
... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Ağaç Dostu
|
ayrıca hindistan cevizi lifi karışımlı ve bir çeşit daha torf satışı varmış 3 lt, 1 tl fiyatı. (toptan satış fiyatına) yurtdışından geliyormuş torflar. toprak ve saksı satışları , dış mekan bitkileride var. bu akşam 5 e doğru ordaydım karanlığa kaldığım için çok resim çekemedim. medinilla vardı 65 tl idi. bu sefer pek sukulent yoktu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Hindistancevizi filizi gordum sanki,var midir ellerinde yoksa bir hayal mi gorduklerim ![]() Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-12-2011
|
![]() hangi orkide türleri vardı ? sadece phal miydi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Ağaç Dostu
|
sayın Charlaux ve esra_al mesajımda mehmet beyin telefonunu yazdım ona sorarsanız daha sağlıklı bilgi almış olursunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Orkide ludisia discolor yapı marketlerde inşallah bula bilirim yaprakları çok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Ağaç Dostu
|
Bugün karda yürümek istedim. Evime yürüme 30 dk. mesafedeki bir seraya gittim.(Güney Çiçekçilik ve Pazarlama) Dış mekan bitkileri tamamen karlar altında olduğu için, ne olduklarını bile anlamak güçleşmişti. İçeride rengarenk salon bitkileri içinde en dikkati çekenler, orkide türleriydi. Üzerlerinde etiketleri yoktu tabi. Bende fiyatlarını sormadım. Sorsam satın almak zorunda kalabilirim diye. ![]() ![]() Birkaç fotoğraf çektim. Paylaşayım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Orhan bey çeşke orkidelerin fiyatlarını alsaydınız birdaha yolunuz düşerse fiyatlarını alırmısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Ağaç Dostu
|
Nilgün Hanım; Şimdi bana ''keşke'' dedirttiniz. Üzüldüm valla. ![]() Zira önümüzdeki günler ajandam oldukça dolu. Önce Tüyap' taki tarım fuarına, sonra agaclar.net toplantısına. Önümüzdeki haftaya fırsat bulabilirsem ancak... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
bayrampaşa istanbul form praktikerde phal 14.99 tl . oncidium 2 adet kalmıştı 14.99tl ayrıca çiçeksiz 3.99 tl ye miltonia, phal ler mevcut. ayrıca yılbaşı çiçekleri 2.99 sukulent türleri gelmiş 8 tl civarı ve değişik türleri vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2011
|
Charlaux, çoktan beri aradığını bildiğim hindistan cevizi galiba Bayrampaşa Praktiker'de var! Fiyatı 35 tl imiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar, Bayrampasa Praktiker'e yakin degilim,bu yuzden yakin olan ve gidebilecek bir arkadastan bana bir tane almasini rica ediyorum. Okulum Sisli'de evim Cekmekoy'de ve kendi basima gidebilecegimi acikcasi sanmiyorum.Siz alirsaniz bir gun belirleriz ben de Sisli,Osmanbey,Etiler,Taksim,Maslak,Besiktas'a gelir takas yapariz. Benim icin cok onemli olmasa inanin boyle bir yardim talep etmem.Simdiden tesekkur ederim. Saygilar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Düzenleyen Charlaux : 14-01-2013 saat 20:27 Neden: Yanlislik olmus :) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Ağaç Dostu
|
sayın charlaux küçüksu daki praktikerdede vardı bu akşam gördüm. ümraniye ye yakın söylediğim yer . ikea ile arası 5 km falan yani ordan gidip bakabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sabah aramistim yok dedilerdi,sonra sizin mesajinizi gorunce kuskulandim,tekrar aradim ve vardi ![]() Cekmekoy'den arabasiz gitmenin gayet zor oldugu bir yer olan Carrefour Umraniye icin 11 CB ile gidilebilir.Ana yol ustunden geciyor (Kavaciktan geliyor,Lalezar'in bulundugu caddeden geciyor Koyluce ve Gorgulu'nun karsisindan yine ayni sekilde ) ve yolu uzata uzata gidiyor.Sofore falan sormayin yanlis yerde indirip sizi 11 AS'ye postaliyor ama siz sabirli olun otobus sizi Praktiker'i gordugunuz yerde indirecek. Sagolsun Praktiker Umraniye'deki arkadaslar daha yardimci olmaktalar ayirtma isine,6 saat kadar ayirilmisti benim icin,8den 3 e dusmustu urun sayisi ama dolasirken benim hindistancevizine bakiyorlar mi diye bakindim kimsenin ilgisini cekmemisti.Ben sonradan ayrilmayan bir taneden aldim kocamandi ve bir kac kahverengilik olsa da saglikli olarak gozume kestirdigim iricelerindendi. Oncelikle bu piyasayi bilmiyorum ama boyutuna gore gayet guzel fiyat bicmisler,genelde de bu kadar buyuk mu satiliyor bilemedim;arabaya sigmadi varin otesini siz dusunun.Kivrila kivrila eve ulastirdigim cocos nuciferaya tam not veriyorum,sagol Praktiker. Resim cekme sansim olmadi ama Umraniye Praktiker 5 sene oncesine gore baya gelismis (tahmin etmiyordum ne yalan soyleyim ![]() Ama Praktiker gubre ve ilaclar konusunda Koctas'tan daha kaliteli ve ucuz,zirai ilaclar da vardi yanlis hatirlamiyorsam.Praktiker benim icin tekrar ziyaret etmeyi sabirsizlikla bekleyecegim bir mekan oldu.Yarin cocosumun fotografi burada,hikayesi balkonumda ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Ağaç Dostu
|
sayın charlaux sizin adınıza çok sevindim. aradığınız bitkiyi bulmak kadar mutluluk veren başka ne vardır ****** satın almak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Ağaç Dostu
|
Evet ama, galiba piyasada bundan ucuzunu bulma şansımızda pek yok gibi. Zira bu fidan en az 4-5 yaşında. Sitemizde limon satışı yapan bir arkadaşımızın listesine bakarsanız, ne demek istediğimi anlayacaksınız. ![]() Alacalı Pembe Limon 60-70 cm 29 TL Mayer Limon 10 cm-ÇeliK üretimi 6 TL Mayer Limon 20-30 cm-Çelik Üretimi 10 TLMayer Limon 50-70 cm- 2 Yaş 15 TL Mayer Limon 50-70 cm-2 Yaş Meyveli 20 TL Mayer Limon 80-100 cm-3 Yaş 30 TL Mayer Limon 5 Yaş 100-150 cm. den taçlandırılmış, çiçekli veya meyveli 50 TL Mexican Lime 70-100 cm-60 TL Tahiti Lime 70-100 cm-70 TL Limon Çkirdeksiz Yediveren Limon-70-100 cm-Türkiyede ilk ve tek 30 TL |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|