agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Alışveriş > Alışverişler ve İlanlar Hakkında
(https)

Beğeni Düzeni6166Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-05-2012, 21:02   #1351
Ağaç Dostu

Charlaux's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tika Mesajı Göster
Dun yine Koctas'a ugradim.Sera almak istiyorum.İnternet sitesinde vardi.Yeni katalog da cikarmislardi ama Cevahir Koctas'a gelmemis.Ceylan sardunyalar gelmis nihayet.5.90 dan satiliyor.Buyukler.Renkleri de guzel.Ayni yaprakta yarisi acik,yarisi koyu olan turlerden var.İki renk almayi dusunuyorum.Sera gelince yer acilmis olacak balkonumda Migros'taki kaktusleri ben de gordum.Yilbasi cicekleri de vardi.Onlar da cok guzeller.
Cevahir Koçtaş deyince aklıma geldi,oradaki bonsailer çok iyiler.Sanırsam 2 ay oldu alalı,hiçbir sıkıntı çıkarmadı bana hep gülümsedi.Bunun da bir sırrı vardır herhalde

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-05-2012, 22:45   #1352
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-05-2010
Bugün Çekmeköy Özel Sezin Okulu' nun karşısındaki Migros' a yürüdüm. Sabah otobüsle geçerken yeni bitkileri görünce okul dönüşü dolaşa dolaşa oraya gittim. İyi ki gitmişim. Birçok kaktüs gelmişti. Büyük boy ve bol yumrulu-dallı. 11.90 TL idi. Dayanamadım ve bir saksı aldım. Aşırı sulanmışlardı uyardım ama ne işe yarar bilmem. acele etmek lazım, çürümeden alınsa iyi olur. Paskalyalar da diğer bir sürprizdi. Turuncu, beyaz, pembe renkli 3 tür vardı 6.90 TL. Schlumbergera( yılbaşı ) diye satılıyor ama paskalya. Kararsız kaldım almaya ama okuldaki bir öğretmen arkadaşım kaynanasına anneler gününde hediye etmek için benden çiçek önerisi istemişti. Hemen onu aradım paskalyaları önerdim. Bana güvendiği için ok dedi. Pembe ve beyaz aldım. Böylece bir iki çelik aşırabileceğim onunkilerden
Sarı şeritli sansevieria, aşk merdiveni, horoz ibiği, kalanşolar, sardunyalar, sebze fideleri( 79 kuruş), elfogiler, ve hatırlayamadığım birkaç tür daha var.

gilan ve Tika beğendi.
Kedi Tırnağı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2012, 07:05   #1353
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 01-04-2012
Merhabalar.Bende Çekmeköy de oturuyorum.Rica etsem gittiğiniz Migros u tarif edebilir misiniz?

naznaznaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2012, 09:43   #1354
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 01-04-2012
Bu bahsettiğiniz Migros,Cumartesi günü kurulan pazarın karşısındaki Migros mu acaba?

naznaznaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-05-2012, 12:27   #1355
Ağaç Dostu

Sayın naznaznaz, Özel Sezin Okulu var onun karşısındaki Migros. Yanında da Paradise City diye bir site var. 14 şb, 9çn hatlarına bindiğinizde tam önünde otobüs durağı var. Hatta durağın arkasında şu an Belediye' nin büyük bir spor kompleksinin inşaatı sürüyor. Ya da yürümek isterseniz, Şahinbey Çarşı' dan Çekmeköy' e doğru Emniyet Müdürlüğü' nün olduğu sokağa sapın, önünden geçerek geçerek yürüyün. Otobüs yolunu takip edin. Birkaç durak sonra karşınıza çıkar. Sürekli değişik bitkiler geliyor o Migros' a. bu ara da bus ene fark ettim. Her Migros' a aynı bitkiler gelmiyor. Bizim mahalledekinde de hazır camönü sebze-ot saksıları gelmiş. 10 TL çok kazık bence tabii. Sebze fideleri de satıyorlar ayrıca şu an Migros larda. 79 kuruş.

Eski 08-05-2012, 12:35   #1356
Ağaç Dostu

Eminönün' e uğradım pazar günü. Transit geçiyordum ama dayanamayıp Çiçek pazarına da girdim. Elimde de arkadaşımdan taşıdığım çiçek, ağaç dalı vs torbalarla üstelik Birçok dükkanda çeşitli kaktüs ve sukulentler gördüm. Küçük saksılar 5 TL. Daha büyükler 10 TL vs. En sona doğru duvar dibinde dükkansız bir satıcı çeşitli sukulentler ve kaktüsler getirmişti. 6 tane kare saksı taşıyan askılı saksılarda satıyorlardı hatta. Orta büyüklüktekiler 10 TL, 6 lı alınca 50 TL idi. Bütçe mütçe tarumar oldu yine bu ay tabii ve dayanamayıp oradan da bir kaktüs ve küçük saksı haworthia aldım Başka bir çiçekçide Yunnanensis gördüm hatta. Kare saksıda( çok küçük değil) 10 TL ye 2 saksı vardı.
Bunların dışında mevsim bitkileri-çiçekleri vardı bolca. Begonvil, kamelya gibi sarılıcılar gördüm.

Tika ve canannuman beğendi.
Eski 08-05-2012, 20:24   #1357
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Dikensiz kaktus almak istiyorum.Bauhaus'ta vardi.Minik olanlarm5 lira,biraz buyukler 10 liraydi sanirim.Zaten capina gore fiyatlandiriliyorlar.Ama genel dusuncem kaktusler pahali.Koctas'ta istediklerimden var mi hic dikkat etmemisim,Bauhaus'ta bana uzak oldugundan useniyorum gitmeye.Bir sekilde edinecegim ama bakalim.

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2012, 06:56   #1358
Ağaç Dostu

serdarulusoy's Avatar

Giriş Tarihi: 03-10-2009
Galeri: 44
Merhaba arkadaşlar ; Nilüfer Bursa Dostkar yapı Market 09 Mayıs tarihinden itibaren birbirinden güzel bitki ve çiçekleri satışa çıkarmaya hazırlanıyor.Ürün listesi biraz uzun ve içerikli.Bursa ve civarında oturan arkadaşlara duyurulur.Fiyatları hakkında bilgim yok,anneler gününe hazırlık yapıldığını biliyorum.

Satışa sunulan bitkiler şunlar ;

Bodrum papatyası
Polyana Gül
Gazanya
Küpeli ( katmerli )
Katır Tırnağı
Begonya
Küçük hanım
Duble ortanca
Calistemon( fırça)
Bodur karanfil
Sarkıcı Petunya
Kadife
Süs Petunyası (Beyaz ve pembe )
Arap Yasemini
Fenix
Spiral limon çamı
Japon gülü
Gold taflan
İthal aşılı gül
Fesleğen
Minyatür gül
Çilek ( yediveren)
Yayılıcı kekik
Pittosporum tobira nana
Papatya
Lavanta
Lavantin
Gül
Defne
Domates ve biber fidesi
Melisa

Dostkar Yapı Market Beşevler Küçük Sanayi sitesi No:52 de birbirinden güzel ürünleri hizmetinize bugünden itibaren sunacaktır.Sevgi ile kalın.

serdarulusoy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2012, 13:14   #1359
Ağaç Dostu

Revnak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Sayın Yeşillim'in eklediği fotoğraflar üzerine hemen annemi Ankara Cepa Bauhaus'a yollamıştım.
İkimize birer tane Dendrobium Nobile ve Cambrialardan almış
Vandaların bakımı iyi yapılmadığı için çok solmuşlar bu yüzden onlardan almamış.
Anneler günü dolayısıyla haftasonuna doğru tekrar yeni çiçekler gelecekmiş (taze vandalar da bunların arasında) bilginiz olsun.

Revnak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2012, 13:15   #1360
Ağaç Dostu

Revnak's Avatar

Bu arada geçen sefer Vandaların iyilerini çiçekçiler gelip seçmişler. eğer almaya niyetiniz varsa Cuma günü gidip bakmanızı tavsiye ederim.
Vandaların fiyatını 69 TL, diğer orkide çeşitlerini 20TL olarak hatırlıyorum.

Eski 09-05-2012, 15:19   #1361
Ağaç Dostu

yeşillim's Avatar

Giriş Tarihi: 28-01-2008
Galeri: 14
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Revnak Mesajı Göster
Sayın Yeşillim'in eklediği fotoğraflar üzerine hemen annemi Ankara Cepa Bauhaus'a yollamıştım.
İkimize birer tane Dendrobium Nobile ve Cambrialardan almış
Vandaların bakımı iyi yapılmadığı için çok solmuşlar bu yüzden onlardan almamış.
Anneler günü dolayısıyla haftasonuna doğru tekrar yeni çiçekler gelecekmiş (taze vandalar da bunların arasında) bilginiz olsun.
Ankara'dan evime döndüm. Ben gördüğümde yeni gelmiş ambalajından açılıyordu.
Almadım ama çok seyrettim öyleki tekrar gittim hem de iki kez her seferinde dirilerdi Zaten bu arada epey sohbetlerim oldu Annenizle tanışmış olabilirim belki de! Başından ayrılmadın ki..

Bir de kaktüslerin başında çok dikildim bir ora bir ora Tabii yaşadığım şehir Kütahya daha yeni bir Migros açıldı o da geçen yıl. Yapılıyor bakalım özdilek, koçtaş.. gelecekmiş!!

Tika ve Revnak beğendi.
yeşillim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2012, 18:34   #1362
Ağaç Dostu

Revnak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yeşillim Mesajı Göster
Ankara'dan evime döndüm. Ben gördüğümde yeni gelmiş ambalajından açılıyordu.
Almadım ama çok seyrettim öyleki tekrar gittim hem de iki kez her seferinde dirilerdi Zaten bu arada epey sohbetlerim oldu Annenizle tanışmış olabilirim belki de! Başından ayrılmadın ki..

Bir de kaktüslerin başında çok dikildim bir ora bir ora Tabii yaşadığım şehir Kütahya daha yeni bir Migros açıldı o da geçen yıl. Yapılıyor bakalım özdilek, koçtaş.. gelecekmiş!!
Kesinlikle tanışmış olabilirsiniz
Vandalar asılı durduğu ve nem istediği için yanlarında sürekli birer fısfıs duruyor, belki ilk günler idare etmiş olabilirler ama 3-4 günden sonra kuruyup solmaya başladılar demek ki..
Annemle telefonda konuşurken Bauhaus'ta Vanda fısfısladığını söylemişti çok komikti
O gün kendisine çok sağlıklı gelmediği için almamış. Yaşayıp yaşamayacağı belli olamayan bir çiçek için az para değil 60 lira.

Biz Bauhaus'a çiçekleri gönderen firmayı aradık oraya sipariş verdik. Yalnız eve göndermenin çok masraflı olacağını bu sebeple Bauhaus'a adımıza mor vandalardan göndereceklerini söylediler, haftasonuna doğru gidip alacağız inşallah Darısı başınıza.

İzmir'de de Bauhaus yok bu sebeple Ankaradan alacağım vandamı ancak nasıl götüreceğimi hala bilmiyorum

Eski 10-05-2012, 05:40   #1363
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Bauhaus,cicek konusunda bir numara.Kesfettigimden beri benim icin ilk adres oldu.Dun usenmedim,is cikisi gittim.Ruj cicegi aldim.17,50. Cicege resmen asik oldum.Degisik bir tur ask merdiveni aldim.Yapraklari uzayinca yapraklarinin da yeni yapraklara ayrildigi cinsten. Simsir fidesi aldim.Simsir 4,50 lira.Simsir hep pahali nedense? Yazarken adini hatirlayamadigim fiyati 2,50 lira bir cicek daha aldim.Sanirim sarmasik turu bir sey.Fotografini cektim aldiklarimin.Balkon basligimda yayinlayacagim.Bu arada kaktus almaya gitmistim ama istegidim kaktus kalmamisti.Elim bos donmedim ben de.

Bir dolu mevsimlik fide gelmis.Tumu 0,65 lira.Cok guzellerdi.Calilar gelmis.Taflanlar 7,5 lira.Bahcelerde parklarda gordugumuz cok bilindik calilardan da var.Sardunya sayisinda azalma var.Belki hafta sonu tekrar gelir.Aloe vera buyuk 7,5 lira.Daha kucuk boylari Koctas'ta 16,90 a satiliyordu.Sarkan mevsimlik ciceklerden de bolca vardi.Hatta bazilari o kadar buyumus ki,kaldirmayi denedim ama bayagi agir geldi.

canannuman ve Revnak beğendi.
Eski 10-05-2012, 13:23   #1364
Ağaç Dostu

arapsabunu's Avatar

Giriş Tarihi: 09-04-2012
Baumax'ın mayıs katoloğuna da bir bakın derim, bazı çiçekler pahalı ama fideler uygun. Linki TR_Flyer_05rrr

Ayrıca a101'de 10 Mayıs'ta sardunya, cam güzeli, mini gül ve begonya... Tanesi 3.95 TL....

arapsabunu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2012, 15:40   #1365
Ağaç Dostu

sevgice's Avatar

Giriş Tarihi: 06-12-2010
Burdan alışveriş yapan varmı aramızda. Fiyatları nasıldır merak etim.Teşekkürler

Euro Flora A.S. Toptan ve Perakende Yapay Çiçek, Çam, Hediyelik ve Bebek Ürünleri - dekorasyon, çiçekçilik, flora, çiçek, dekor, istanbul, peyzaj, aranjman, yılbaşılık, sevgililer günü, easter, paskalya, cadılar bayramı, çam ağacı, yapay çiçek, canlı

sevgice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2012, 17:04   #1366
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-04-2010
Arkadaşlar yarın iş için Yalova tarafında olacağım. Lobelya fidesi satan ve mümkünse anayol üzerinde olan (çok şey mi istedim acaba ) bir yer tavsiye edebilirseniz çok makbule geçecek. Zaman kısıtlı olduğundan gezip dolaşma şansım yok, yani nokta atışı yapmam gerekiyor da...

elek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2012, 01:29   #1367
Ağaç Dostu

Revnak's Avatar

Bugün planladığımız gibi Bauhaus'a gittik.
Sonunda güzelim mor vandam kavuştum
Vanda dışında Miltonia, Oncidium, Cambiria, Dendrobium ve değişik bir çeşit yasemin aldık (Yeşillimin eklediği fotoğraflarda var). Bu arada çok beğendiğim bir Phal.i de almadan edemedim Vanda diye gidip ne kadar orkide varsa topladık geldik anlayacağınız. Tabi bunların hepsinden ikişer tane alınca bize epey pahalıya patladı
Bunlar yetmezmiş gibi bir de Cepa'nın belli bir tutarın üzerine alışveriş yapalara phal. hediyesi varmış, bir Phal.de ordan geldi
Elimiz kolumuz dolu dolu dönük eve.
Sayın Yeşillim, sayenizde Bauhausu keşfedip, bu kadar alışveriş yaptıktan sonra kulaklarınızı da çınlatmadık değil hani. Şaka bir yana iyi ki yazmışsınız iyi ki okumuşum, sayenizde edindim bu güzel çiçekleri teşekkürler
Şimdi bunları sorunsuz olarak İzmir'e götürmesi kaldı

yeşillim ve canannuman beğendi.
Eski 11-05-2012, 07:19   #1368
Ağaç Dostu

yeşillim's Avatar

Bu başlık çok hoşuma gidiyor. Ben de zaten başlıktan sorarak planlı Ankara'ya gittim. laf aramızda daha Baumax'ı bilmeyen Ankara'lı var Hayırlı olsun aldıklarınız.

gilan ve nılgun_dogan beğendi.
Eski 11-05-2012, 12:47   #1369
Ağaç Dostu

Revnak's Avatar

Bauhaus diyecektiniz sanırım. Evet annem ve ben de olardan biriydik. Hadi ben İzmir'deyim rahatım ama annem öğrenmiş olmaktan dolayı çok üzgün gitti bütün emekli maaşı, sizin kulaklarınızı çınlatmamızın bir sebebi de buydu zaten. Ne güzel ben haberiz habersiz yaşıyordum diyor..
Baumax ise İzmir'de var onda da çiçek olduğunu yeni öğrendim ama allahtan bana uzak. Ben bir süre çiçek satan bir yere gitmesem iyi olacak

yeşillim beğendi.
Eski 11-05-2012, 14:48   #1370
Ağaç Dostu

yeşillim's Avatar

Sayın Revnak, Ben nerelere gittim yalnız Bauhaus'mu sanki Hiç durmadım tabanlarım su toplayana kadar gezmeye ihtiyacım vardı. Her seferinde Ankara'ya sağlık problemlerim nedeniyle giderdim dedim bir fırsat bir ara Fakat araba şart! Hani ya bir emekliyle konuştum kaktüs aldı mı anneniz?

Ama var ya Baumax'a gidemedim! içimde kaldı. En yakın bir zamanda daha donanımlı olarak gitmeliyim. Bu deneme oldu Selamlar

Eski 11-05-2012, 19:14   #1371
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-12-2011
trabzon migrosa gittim bugün her çeşit lilyum ve glayöl,yıldız soğanları vardı asya laleden vardı çok ta güzeldi soğanlar iri idi dayanamadım kırmızı lilyum aldım 1 paket 3 tane vardı içinde

useful Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2012, 19:51   #1372
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
O Baumax'ı bilmeyen Ankaralı ben miyim yoksa?

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2012, 22:00   #1373
Ağaç Dostu

yeşillim's Avatar

Sayın gilan, yoksa yolda, durakta .. Baumax'ın yerini sorayım derken size de mi sordum!

Yok yok sizin olduğunuzdan emin değilim ama her fırsatta herkese sordum.)

gilan beğendi.
Eski 11-05-2012, 22:43   #1374
Ağaç Dostu

gülenmelek's Avatar

Giriş Tarihi: 16-04-2007
Galeri: 2
Ben biliyorum sevgili yeşillim Kısmet bir dahakine ...

yeşillim ve demircool beğendi.
gülenmelek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2012, 02:31   #1375
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
Size yer önerileri yaparken demiştim de Baumax'ı bilmiyorum diye, o yüzden üzerime alındım. Ama ne yapayım, ben gittikten sonra açılmış, yoksa imkanı yok kaçırmazdım. O kadar da iddialıyım.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2012, 08:50   #1376
Ağaç Dostu

arapsabunu's Avatar

Giriş Tarihi: 09-04-2012
Anneler günü nedeniyle marketlerde çiçek reyonları şenlenmiş: Tedi, Tekzen...

Tekzen'de fesleğen saksılı 2 TL...

arapsabunu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2012, 21:25   #1377
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Bugun Tekzen 'e biz de gittik.Toprak ve pomza tasi aldik.Dikkat edeniniz var mi bilmiyorum ama buyuk posetlerde perlit de vardi diye hatirliyordum.Yoksa Bauhaus'ta mi gormustum.Gorevli Tekzen'de satilmadigini soyledi? Bu konuda beni aydinlatabilecek o marketleri takip eden baskalari da var midir? Yaprak guzelleri guzeldi bu arada ve 4,50 fiyati.

Eski 12-05-2012, 22:07   #1378
Ağaç Dostu

kartal124's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2010
Sayın Tika,
Perlit Bauhause'larda naylon torbalar içinde satılıyor.Torbası 2.75 TL idi galiba.
Şunu da ilave edeyim ki bahçe malzemelerinde Tekzen her zaman daha ucuz olmuştur.

Tika ve arapsabunu beğendi.
kartal124 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2012, 10:05   #1379
Ağaç Dostu

iris41's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2009
İstanbullu arkadaşlara bir haber vereyim.
Kasımpaşaya giderken bilge üniversitesinin önünden yukarı yol gidiyor yaklaşık 50 metre ve inanılmaz bir süpriz sizi bekliyor
böylesi bir ceşit ve sera ben daha görmedim düzen ve temizlik hoş sohbet sanki saklı bir cennet .

Tika ve arzu_ beğendi.

Düzenleyen iris41 : 13-05-2012 saat 18:48
iris41 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2012, 10:15   #1380
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi elek Mesajı Göster
Arkadaşlar yarın iş için Yalova tarafında olacağım. Lobelya fidesi satan ve mümkünse anayol üzerinde olan (çok şey mi istedim acaba ) bir yer tavsiye edebilirseniz çok makbule geçecek. Zaman kısıtlı olduğundan gezip dolaşma şansım yok, yani nokta atışı yapmam gerekiyor da...
Kendi soruma cevabımı da yazayım, belki bir başkasına yarar Feribot yolu üzerinde Baydemir çiçekçilikte lobelya var, ama sarkmayan bodur cinsinden ve sadece mor rengi varmış. Yerleri feribota dönmeden hemen önce. Kasa ile satış yapıyorlar; kasası 15 TL. Yanlış hatırlamıyorsam 45 tane fide var dediler. Yol üzerindeki 4 yerde durdum; en kapsamlı, en fazla çeşidin olduğu yer burasıydı.

Aradığım sarkan lobelyadan daha ileride Floryum - Florium'da (nasıl yazıldığına emin değilim) olduğunu söylediler. Zaman kalmadığından gidemedim. Bakalım bu hafta ya da önümüzdeki hafta mutlaka zaman yaratacağım...

yeşillim beğendi.
elek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025