![]() |
|
![]() |
#1351 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-05-2010
|
Bugün Çekmeköy Özel Sezin Okulu' nun karşısındaki Migros' a yürüdüm. Sabah otobüsle geçerken yeni bitkileri görünce okul dönüşü dolaşa dolaşa oraya gittim. İyi ki gitmişim. Birçok kaktüs gelmişti. Büyük boy ve bol yumrulu-dallı. 11.90 TL idi. Dayanamadım ve bir saksı aldım. Aşırı sulanmışlardı uyardım ama ne işe yarar bilmem. acele etmek lazım, çürümeden alınsa iyi olur. Paskalyalar da diğer bir sürprizdi. Turuncu, beyaz, pembe renkli 3 tür vardı 6.90 TL. Schlumbergera( yılbaşı ) diye satılıyor ama paskalya. Kararsız kaldım almaya ama okuldaki bir öğretmen arkadaşım kaynanasına anneler gününde hediye etmek için benden çiçek önerisi istemişti. Hemen onu aradım paskalyaları önerdim. Bana güvendiği için ok dedi. Pembe ve beyaz aldım. Böylece bir iki çelik aşırabileceğim onunkilerden ![]() Sarı şeritli sansevieria, aşk merdiveni, horoz ibiği, kalanşolar, sardunyalar, sebze fideleri( 79 kuruş), elfogiler, ve hatırlayamadığım birkaç tür daha var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-04-2012
|
Merhabalar.Bende Çekmeköy de oturuyorum.Rica etsem gittiğiniz Migros u tarif edebilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-04-2012
|
Bu bahsettiğiniz Migros,Cumartesi günü kurulan pazarın karşısındaki Migros mu acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Ağaç Dostu
|
Sayın naznaznaz, Özel Sezin Okulu var onun karşısındaki Migros. Yanında da Paradise City diye bir site var. 14 şb, 9çn hatlarına bindiğinizde tam önünde otobüs durağı var. Hatta durağın arkasında şu an Belediye' nin büyük bir spor kompleksinin inşaatı sürüyor. Ya da yürümek isterseniz, Şahinbey Çarşı' dan Çekmeköy' e doğru Emniyet Müdürlüğü' nün olduğu sokağa sapın, önünden geçerek geçerek yürüyün. Otobüs yolunu takip edin. Birkaç durak sonra karşınıza çıkar. Sürekli değişik bitkiler geliyor o Migros' a. bu ara da bus ene fark ettim. Her Migros' a aynı bitkiler gelmiyor. Bizim mahalledekinde de hazır camönü sebze-ot saksıları gelmiş. 10 TL çok kazık bence tabii. Sebze fideleri de satıyorlar ayrıca şu an Migros larda. 79 kuruş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Ağaç Dostu
|
Eminönün' e uğradım pazar günü. Transit geçiyordum ama dayanamayıp Çiçek pazarına da girdim. Elimde de arkadaşımdan taşıdığım çiçek, ağaç dalı vs torbalarla üstelik ![]() ![]() Bunların dışında mevsim bitkileri-çiçekleri vardı bolca. Begonvil, kamelya gibi sarılıcılar gördüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Dikensiz kaktus almak istiyorum.Bauhaus'ta vardi.Minik olanlarm5 lira,biraz buyukler 10 liraydi sanirim.Zaten capina gore fiyatlandiriliyorlar.Ama genel dusuncem kaktusler pahali.Koctas'ta istediklerimden var mi hic dikkat etmemisim,Bauhaus'ta bana uzak oldugundan useniyorum gitmeye.Bir sekilde edinecegim ama bakalim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar ; Nilüfer Bursa Dostkar yapı Market 09 Mayıs tarihinden itibaren birbirinden güzel bitki ve çiçekleri satışa çıkarmaya hazırlanıyor.Ürün listesi biraz uzun ve içerikli.Bursa ve civarında oturan arkadaşlara duyurulur.Fiyatları hakkında bilgim yok,anneler gününe hazırlık yapıldığını biliyorum. Satışa sunulan bitkiler şunlar ; Bodrum papatyası Polyana Gül Gazanya Küpeli ( katmerli ) Katır Tırnağı Begonya Küçük hanım Duble ortanca Calistemon( fırça) Bodur karanfil Sarkıcı Petunya Kadife Süs Petunyası (Beyaz ve pembe ) Arap Yasemini Fenix Spiral limon çamı Japon gülü Gold taflan İthal aşılı gül Fesleğen Minyatür gül Çilek ( yediveren) Yayılıcı kekik Pittosporum tobira nana Papatya Lavanta Lavantin Gül Defne Domates ve biber fidesi Melisa Dostkar Yapı Market Beşevler Küçük Sanayi sitesi No:52 de birbirinden güzel ürünleri hizmetinize bugünden itibaren sunacaktır.Sevgi ile kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sayın Yeşillim'in eklediği fotoğraflar üzerine hemen annemi Ankara Cepa Bauhaus'a yollamıştım. İkimize birer tane Dendrobium Nobile ve Cambrialardan almış ![]() Vandaların bakımı iyi yapılmadığı için çok solmuşlar bu yüzden onlardan almamış. Anneler günü dolayısıyla haftasonuna doğru tekrar yeni çiçekler gelecekmiş (taze vandalar da bunların arasında ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada geçen sefer Vandaların iyilerini çiçekçiler gelip seçmişler. eğer almaya niyetiniz varsa Cuma günü gidip bakmanızı tavsiye ederim. Vandaların fiyatını 69 TL, diğer orkide çeşitlerini 20TL olarak hatırlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Almadım ama çok seyrettim öyleki tekrar gittim hem de iki kez ![]() ![]() Bir de kaktüslerin başında çok dikildim bir ora bir ora Tabii yaşadığım şehir Kütahya daha yeni bir Migros açıldı o da geçen yıl. Yapılıyor bakalım özdilek, koçtaş.. gelecekmiş!! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Vandalar asılı durduğu ve nem istediği için yanlarında sürekli birer fısfıs duruyor, belki ilk günler idare etmiş olabilirler ama 3-4 günden sonra kuruyup solmaya başladılar demek ki.. Annemle telefonda konuşurken Bauhaus'ta Vanda fısfısladığını söylemişti çok komikti ![]() O gün kendisine çok sağlıklı gelmediği için almamış. Yaşayıp yaşamayacağı belli olamayan bir çiçek için az para değil 60 lira. Biz Bauhaus'a çiçekleri gönderen firmayı aradık oraya sipariş verdik. Yalnız eve göndermenin çok masraflı olacağını bu sebeple Bauhaus'a adımıza mor vandalardan göndereceklerini söylediler, haftasonuna doğru gidip alacağız inşallah ![]() İzmir'de de Bauhaus yok bu sebeple Ankaradan alacağım vandamı ancak nasıl götüreceğimi hala bilmiyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Ağaç Dostu
|
Bauhaus,cicek konusunda bir numara.Kesfettigimden beri benim icin ilk adres oldu.Dun usenmedim,is cikisi gittim.Ruj cicegi aldim.17,50. Cicege resmen asik oldum.Degisik bir tur ask merdiveni aldim.Yapraklari uzayinca yapraklarinin da yeni yapraklara ayrildigi cinsten. ![]() ![]() Bir dolu mevsimlik fide gelmis.Tumu 0,65 lira.Cok guzellerdi.Calilar gelmis.Taflanlar 7,5 lira.Bahcelerde parklarda gordugumuz cok bilindik calilardan da var.Sardunya sayisinda azalma var.Belki hafta sonu tekrar gelir.Aloe vera buyuk 7,5 lira.Daha kucuk boylari Koctas'ta 16,90 a satiliyordu.Sarkan mevsimlik ciceklerden de bolca vardi.Hatta bazilari o kadar buyumus ki,kaldirmayi denedim ama bayagi agir geldi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2012
|
Baumax'ın mayıs katoloğuna da bir bakın derim, bazı çiçekler pahalı ama fideler uygun. Linki TR_Flyer_05rrr Ayrıca a101'de 10 Mayıs'ta sardunya, cam güzeli, mini gül ve begonya... Tanesi 3.95 TL.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Burdan alışveriş yapan varmı aramızda. Fiyatları nasıldır merak etim.Teşekkürler Euro Flora A.S. Toptan ve Perakende Yapay Çiçek, Çam, Hediyelik ve Bebek Ürünleri - dekorasyon, çiçekçilik, flora, çiçek, dekor, istanbul, peyzaj, aranjman, yılbaşılık, sevgililer günü, easter, paskalya, cadılar bayramı, çam ağacı, yapay çiçek, canlı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Arkadaşlar yarın iş için Yalova tarafında olacağım. Lobelya fidesi satan ve mümkünse anayol üzerinde olan (çok şey mi istedim acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Ağaç Dostu
|
Bugün planladığımız gibi Bauhaus'a gittik. Sonunda güzelim mor vandam kavuştum ![]() Vanda dışında Miltonia, Oncidium, Cambiria, Dendrobium ve değişik bir çeşit yasemin aldık (Yeşillimin eklediği fotoğraflarda var). Bu arada çok beğendiğim bir Phal.i de almadan edemedim ![]() ![]() Bunlar yetmezmiş gibi bir de Cepa'nın belli bir tutarın üzerine alışveriş yapalara phal. hediyesi varmış, bir Phal.de ordan geldi ![]() Elimiz kolumuz dolu dolu dönük eve. Sayın Yeşillim, sayenizde Bauhausu keşfedip, bu kadar alışveriş yaptıktan sonra kulaklarınızı da çınlatmadık değil hani. Şaka bir yana iyi ki yazmışsınız iyi ki okumuşum, sayenizde edindim bu güzel çiçekleri teşekkürler ![]() Şimdi bunları sorunsuz olarak İzmir'e götürmesi kaldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Ağaç Dostu
|
Bauhaus diyecektiniz sanırım. Evet annem ve ben de olardan biriydik. Hadi ben İzmir'deyim rahatım ama annem öğrenmiş olmaktan dolayı çok üzgün gitti bütün emekli maaşı, sizin kulaklarınızı çınlatmamızın bir sebebi de buydu zaten. Ne güzel ben haberiz habersiz yaşıyordum diyor.. ![]() Baumax ise İzmir'de var onda da çiçek olduğunu yeni öğrendim ama allahtan bana uzak. Ben bir süre çiçek satan bir yere gitmesem iyi olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Revnak, Ben nerelere gittim yalnız Bauhaus'mu sanki ![]() ![]() ![]() Ama var ya Baumax'a gidemedim! içimde kaldı. En yakın bir zamanda daha donanımlı olarak gitmeliyim. Bu deneme oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2011
|
trabzon migrosa gittim bugün her çeşit lilyum ve glayöl,yıldız soğanları vardı asya laleden vardı çok ta güzeldi soğanlar iri idi dayanamadım kırmızı lilyum aldım 1 paket 3 tane vardı içinde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Ağaç Dostu
|
Size yer önerileri yaparken demiştim de Baumax'ı bilmiyorum diye, o yüzden üzerime alındım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2012
|
Anneler günü nedeniyle marketlerde çiçek reyonları şenlenmiş: Tedi, Tekzen... Tekzen'de fesleğen saksılı 2 TL... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Ağaç Dostu
|
Bugun Tekzen 'e biz de gittik.Toprak ve pomza tasi aldik.Dikkat edeniniz var mi bilmiyorum ama buyuk posetlerde perlit de vardi diye hatirliyordum.Yoksa Bauhaus'ta mi gormustum.Gorevli Tekzen'de satilmadigini soyledi? Bu konuda beni aydinlatabilecek o marketleri takip eden baskalari da var midir? Yaprak guzelleri guzeldi bu arada ve 4,50 fiyati. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Sayın Tika, Perlit Bauhause'larda naylon torbalar içinde satılıyor.Torbası 2.75 TL idi galiba. Şunu da ilave edeyim ki bahçe malzemelerinde Tekzen her zaman daha ucuz olmuştur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
İstanbullu arkadaşlara bir haber vereyim. Kasımpaşaya giderken bilge üniversitesinin önünden yukarı yol gidiyor yaklaşık 50 metre ve inanılmaz bir süpriz sizi bekliyor ![]() böylesi bir ceşit ve sera ben daha görmedim düzen ve temizlik hoş sohbet sanki saklı bir cennet . Düzenleyen iris41 : 13-05-2012 saat 18:48 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Alıntı:
![]() Aradığım sarkan lobelyadan daha ileride Floryum - Florium'da (nasıl yazıldığına emin değilim) olduğunu söylediler. Zaman kalmadığından gidemedim. Bakalım bu hafta ya da önümüzdeki hafta mutlaka zaman yaratacağım... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|