Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yeşillim
Ankara'dan evime döndüm. Ben gördüğümde yeni gelmiş ambalajından açılıyordu.
Almadım ama çok seyrettim öyleki tekrar gittim hem de iki kez  her seferinde dirilerdi  Zaten bu arada epey sohbetlerim oldu Annenizle tanışmış olabilirim belki de! Başından ayrılmadın ki..
Bir de kaktüslerin başında çok dikildim bir ora bir ora Tabii yaşadığım şehir Kütahya daha yeni bir Migros açıldı o da geçen yıl. Yapılıyor bakalım özdilek, koçtaş.. gelecekmiş!!
|
Kesinlikle tanışmış olabilirsiniz
Vandalar asılı durduğu ve nem istediği için yanlarında sürekli birer fısfıs duruyor, belki ilk günler idare etmiş olabilirler ama 3-4 günden sonra kuruyup solmaya başladılar demek ki..
Annemle telefonda konuşurken Bauhaus'ta Vanda fısfısladığını söylemişti çok komikti
O gün kendisine çok sağlıklı gelmediği için almamış. Yaşayıp yaşamayacağı belli olamayan bir çiçek için az para değil 60 lira.
Biz Bauhaus'a çiçekleri gönderen firmayı aradık oraya sipariş verdik. Yalnız eve göndermenin çok masraflı olacağını bu sebeple Bauhaus'a adımıza mor vandalardan göndereceklerini söylediler, haftasonuna doğru gidip alacağız inşallah

Darısı başınıza.
İzmir'de de Bauhaus yok bu sebeple Ankaradan alacağım vandamı ancak nasıl götüreceğimi hala bilmiyorum