![]() |
|
![]() |
#1591 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
Ankara'da yaşadığınız ve soğanlı bitkiler diktiğiniz için sormuştum.Açıkcası daha Net bir cevap beklerdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Ağaç Dostu
|
Ben Cevahir Koçtaş' tan aldığım için yolu üzerinde olanlar için nergis soğanlarına göz atmalarını tavsiye ederim. Çok çeşit var. Ben ancak beş türünü seçebildim, tümü sağlıklı ve iri soğanlardan oluşuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Agaclar.A.Ş. ne kadar da güzelmiş.Fotoğraflar çok güzel.Ben hiç gitmediğim için merak ediyorum.Hala da gidemedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın Tika neden duruyorsunuz hala ![]() Bu gün gittim hala kendime gelemedim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Üşeniyorum sanırım,bir de oraya giden minibüsler Mecidiyeköy'de tam nereden kalkıyor,bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Ağaç Dostu
|
Bana cok yakın şanslıyım bu konuda bu arada bir kaktüs aldım nasıl kacırmış arkadaşlar gözden görünce inanamadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2011
|
bugün koçtaş trabzon a gittim ve çok güzel ve değişik türlerde soğanlar gelmiş işte resimler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilginizi çektii bilmem ama sarı sümbül geldi bu yıl |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Floryada belediyenin halka açık işlettiği özellikle çok uygun fiyata kahvaltı yapmak isteyenler için altartarnatif bir yeri var. Orada yanılmıyorsam Alibeyköyde ana merkezi bulunan büyük fidan satış yerinin ufak bir satış noktası var. Kasımpatıların bir kucak dolusu çapında olanları 24 milyondan edindim. 45 veya 50 milyondu daha büyük çapta olanlarıda vardı. Ancak kasımpatıların albenisi 24 milyonluklara göre daha azdı. En ufak boyları dahi dolgundu ve 3 TL idi. daha gösterişlileri 7.5 TL ye vardı. Ancak en ekonomik ve gösterişli boyu 24 TL olanlardı sanırım. Büyük yarım top biçiminde çok güzellerdi. Ayrıca Sukkulentler 4 TL. hatta sarı yeşil yapraklı penbe çiçekli bir sukkulent 2 civarı, Sıklamenler 6-7 TL civarı, Ayrıca sukkulent minik toprak saksıda şık arajman 11 TL. Ayrıca iri ve tek ekilmiş sukkulent geyik boynuzu gibi şekli vardı yapraklarının 7.5 tl. civarında idi. 15 TL civarında 3lü küçük metal saksı çeşitleri vardı. Mevsimlikler ilk göze çarpan hercai 500 krş idi. Aklımda kalanlar bunlar. Soğanlılara rastlamadım. Yalnız sukkulent, kasımpatı ve sıklemenler yeni gelmişti ve çok canlı gürbüzdü. Ben kasımpatı ve sukkulent çeşitlerinden aldım. 4 TL ye inanılmaz uygun büyüklükte çeşitler vardı. Çok mutlu edici bir sabahtı benim için. İnşallah fırsatı olan oraya uğrar 4. tl lik sukkulentler asla pişman etmeyecek gibi güzeldi. Tek sorun seçim yapmak zorunda kalmak oldu benim için. Bütçe 1 ondan 1 bundan alınca zorlanıyor sıkıntı bir o var. Onun haricinde hepsi güzeldi. Açalyalarda güzeldi ama fiyatını unuttum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Kırmızı balonlu psalis diyesim geldi satışı vardı fiyatını unuttum. Ama çok güzeldi. Kıvır kıvır yapraklı ruj bitkisinin yaprakları kalınlığında sarkan saksıda bitki vardı çok güzeldi ama fiyatı 50 TL civarı dedi çok hoş duruşu vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Ağaç Dostu
|
Sayın canannuman yüreginize saglık haberler güzel ![]() Birde resimle süsleseydiniz suculentleri merak ettim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Gilan . Agaclar.A.Ş nin bence en güzel süprizi Heuchera lardı renk renk ilk defa canlısını gören biri olarak pembe kıvırcıklar cok hoşuma gitti bende Heuchera marmalade aldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
paskalya kaktüsü
Adana da yaşayan arkadaşlar koçtaş ve praktikere sarı renkte paskalya kaktüsü gelmi sonunda.Geçen sene neden sarı renkte göndermiyorsunuz diye bir çok mail atmıştım acaba dikkate aldılar mı diyorum kendi kendime..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Ağaç Dostu
|
Sayın gilan Evet 3 renk 3 ceşit vardı , koyu kırmızı ve birde bordo patlıcan renkte ![]() Sonbahar bana hüzün versede fazla kasvetli geliyor , sarı rengi seviyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
iris41 balkon sayfasına aldığı bitkinin fotoğrafını koymuş, gerçekten de kaçırılacak gibi değil. ![]() http://www.agaclar.net/forum/1036887-post75.htm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Bayrampaşa bauhausta phal orkideler 9.90 , yumrulu begonya vardı 3.90 sanırım, kasımpatılar vardı 3.50 dikatli alınırsa bazılarının üç ayrı kök üç ayrı renk olduğunu görecekler. Buda üç bitki demek, giriştede orkideler vardı phal onlar 27 yazıyodu, içerde başka bir bölümde 17.90 , karışık çalı yazıyodu minik çiçekli 3.50, clamatisler vardı sağlıklı ama aynı renk 9.90, askılı saksılara ekili ama gereksiz görünen sarkıcı formda olmayan kasımpatılar vardı 11 liraydı. Orkideler indirimli olanlar arasında çok sağlıklı olanlar mevcut. çiçekleri geçsede ama iyi bakıp alınız. Ve çiçek soğanları da vardı. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2012
|
Ankara bauhause de bugün yeni kaktüsler ve sukulentler gelmiş bulunmakta...ben bir çok bitkiyi burada görüp yakından görme fırsatı yakaladım bauhause de bugün..2 tanede çok istediklerimden aldım.ilgilenenlere duyurulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Ağaç Dostu
|
Fiyatları en küçük boyları 4 liraydı daha büyükleri 7-9 tl civarıydı.3 lü kaktüslerde vardı onlarda 9 tl gibi bişeydi sanırım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Ağaç Dostu
|
Seni uzun zamandır göremedim cnm gidişim ani oldu.yeni bir fotoğraf makinesi almak için gitmiştik alelaceleyle yani ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() umarım mum çiçeğimi de unutmadın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Melisa çalısı Buhause'da 9.90 TL.Meraklılarına duyurulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Kartal sahil yolundaki serada tek dal beyaz çiçekli orkideler 10 tl. Ayrıca yetişkin hoya carnosa da gördüm, fiyatı yazmıyordu. Yine aklımda kalanlardan; lavanta 6 tl, hercai menekşe kasayla 25 tl, taneyle 0,75 tl. Meraklılarına duyurulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |