![]() |
|
![]() |
#2354 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-08-2013
|
Ne ilginç! Bitki de bile en ucuzu Barış Çiçeği ???? (Mesaj #2315) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
MİGROS lara phaller gelmiş fiyatı 17,90 tl ... gayet iyi diğer fiyatlara göre burda çiçekçilerde 50 tl satılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Ben de geçen haftasonu MArmara Forum Bauhaus'dan çiçekleri dökülmüş bir orkide aldım; 9,90 TL. Köklerin çoğu kurumuş görünüyor, eve gelince kökleri çıkardım, temizledim, kalan birkaç canlı görünen kökü yaşatabilirsem çok mutlu olacagım. Temizlediğim kökleri poşete geçirip 2 gün beklettim, sonra da diktim. 1 hafta sonunda şimdilik bir tepkisi yok, umarım yaşama tutunur. Orkide bakımında buradan okuyarak teoride çok şey öğrendim, umarım pratiğim de başarılı olur. Kasada duran bayan ; "bu çiçeksiz şeylerin ne kadar meraklısı var, alıp alıp açtırıyorlarmış" dedi, gülümsedim, umarım benimki de açar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Ağaç Dostu
|
Önceki mesajımdaki orkidem sanırım hayata tutundu, şimdilik keyfi yerinde görünüyor. O cesaretle dün Marmara Forum Bauhaus'tan bir orkide daha aldım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-10-2013
|
Resimlerini de koysanız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada taşındım ![]() Şimdilik fotograf ekleyemiyorum, orkideler bir evde, ben diğer evde gibiyim, hafta sonu unutmaz isem fotograflarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ama bu arada taşındım. Şimdilik yerine alışmaya çalışıyor, umarım yeni evini sever. Çookk kötü durumda idi, umarım iyileşme sürecinde iken bu değişim onu etkilemez.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
bugün a101 cyclamen, gül ve kalanchoe gelmis ben esimden beyaz **** kirmizi cyclamen istemistim lakin bulamamis tek birtane beyaz kalanchoe kalmis oda bana beyaz kalanchoe u almis kirmamak icin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
kumkuat arayanlar arkadasım almış ağaç a.ş den 24.50 tl ye gayet sağlıklı üzerinde meyveleride var bilginiz olsun. onun dısında lavantalar, kısaca çalı türleri uygunmuş. kasımpatılar 1.70 tl. mevsimlikler hercai 50 krş. bakmak isyenlere duyurulur. sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
bu gün a101 lere lale, nergis, sümbül, ters lale , çiğdem soğanları gelmiş. perşembe günü mağazalarda olacak diyor ama, erken gelmiş satışa sunmuşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar hepsiburada com da plantistanbul satıcısından , torf , toprak , türf , yanmış gübre , toprak çeşitleri.... indirime girmiş. 15-20 tl arası 40 litre çuvallar halinde. en iyisi de kargo bedava. gayet makul fiyatlar. ilgilenen arkadaşlara duyrulur... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2013
|
teşekkür ederiz Sayın Torkulu, dün arkadaşım a101'den bir sürü soğan almış bana ama ters lale soğanı çok kötü kokuyor acaba çiçeği açınca da öyle mi kokar? Değiştirsek mi diye düşünüyoruz. fiyatları da diğer mağazalara göre uygun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Ağaç Dostu
|
soğanın öyle kokmaması lazım, çürüme belirtisi varmı? isterseniz değiştirin. faturanızı yanınıza alın. evet fiyatlar uygun 2,95... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2013
|
Teşekkür ederim Sayın Torkulu ve Sayın feriha biz yine de saksıya dikmeye korktuk. Zaten üzerine kar yağması gerekiyormuş. Bizde köyde bahçeye dikmeye karar verdik. Diğer soğanları da (üzüm sümbülü, lale, farezya) bunları karışık büyük bir saksıya dikmeyi düşünüyoruz ama işyerinde yani sıcak ve bol güneşli bir ortamda büyür mü sizce? Bu çiçek bölümlerinde bahçeden ya da saksıyı dışarıya koymaktan bahsediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Ağaç Dostu
|
Soğanlı bitkilerin kapalı ortamda yetişmediğini açık hava istediğini biliyorum. Sitemizin soğanlı bitki yetiştirme http://www.agaclar.net/forum/soganli...iler/10833.htm Başlığını incelerseniz size yardımcı olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2008
|
Arkadaşlar Eskişehir Baumaxta orkide ,cattlaya ve vanda türler var mıdır? Yarın gitmeyi düşünüyorum bilgi verir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|