![]() |
|
![]() |
#2312 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2013
|
Perşembe günü A 101' e begonya, kalanchoe ve gül geliyormuş. 5 TL. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Teşekkürler Feriha Hanım ![]() 5'i zorladım ama 6'dan alabildim. 3-4 kane kaldı bilginize ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Ağaç Dostu
|
Ankara da Acer palmatum arayan arkadaşlar.. Karşıyaka seralarında Uzman ya da Dallıoğlunda (hep karıştırırım) ![]() ![]() Taylor 50 lira civarı, alttaki küçükler 15 lira civarıda fiyatla satışta.. Geçtiğimiz yıllarda zorla bulabildiğimiz Acerlerin değişik türleri gelmeye başlamış.. Bilglilerinize.. ![]() Acer Palmatum Taylor da aklım kaldı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İthal acerleri Koçak ta da gördüm... Bu arada geçen senelerden yeni olarak "salvia victoria" nın 3 rengi de gelmiş... Aslanağzının bodur varyetelerinden sonra YÜKSÜK OTU ÇİÇEĞİNİN aynısı olan varyeteleri de gelmiş... İşin açıkçası karşıyaka dan ne zaman ne çıkacağı asla belli olmuyor en umulmadık çiçekçiden bile farklı değişik çiçekler çıkabiliyor... Sadece kapıların karşısındaki çiçekçilerden bahsetmiyorum, çevre yoluna çıkan ana cadde ve karşıyakaya çıkan ara sokaklardaki çiçekçilere bile uğramak gerekiyor. Hatta ithalat zamanı (senede 3-4 kere) istenilen türleri getirebileceklerini de öğrendim.. Ancak hızla çoğalan yapılaşmaya ne kadar direnirler bilemem... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Dün Şaşkınbakkal Migros ta iyi durumda phlanopsisler 19 da 9,90 tl ye inmişti. Bütün Migroslarda geçerli mi bilmiyorum ama özellikle hediye etmek için orkide almak isteyenlere çok güzel bir fırsat ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Ağaç Dostu
|
Biraz önce, Marmara Forum Bauhaus'a gidip, aydınlatma direklerinin fiyatlarına baktım. Birkaç dakikalığına 'Bahçe Dünyası'na uğradım. Yeni bitkiler (Özellikle Sardunyalar) indiriyorlardı. Fotoğraf çekmek için vaktim yoktu. Samsun'da bir arkadaşımın bahçesinde, İzmir'den alıp getirdiği Oranj renkli sardunyayı çok beğenmiştim. İndirilenler arasında o renktente vardı. Birde hoşuma giden tatlı bir pembe ile ikisini aldım. Fiyatı: 3.90 tl. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Bayrampaşa bauhausta phaller indirimde 9.90 gayet sağlıklılar var baya vardı, dendribiumlar var indirimde 9.90 ve cybidiumlarda var 9.90. Sardunyalar 9.90, ismini bilmediğim çalılar vardı minik çiçekli 3.50, çiçek ve biber domates fideleri 4.90 kuruş, normal indirimde olmayan phaller 24.90, dendribium ve oncidiumlar 23 tl, ben indirimdekilerden aldım. Resimleri aşağıda . CYBİDİUM VE DENDRİBİUM. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
Merhaba arkadaşlar, bugün Muğla Kipa'da küçük kaktüslerin yanında sukkulentlerin de satıldığını gördüm. Fikir vermesi açısından aldıklarımın resmini ekliyorum. Türler hiçte fena değil ve fiyatları 3.29TL Eklenti 419007 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
Bayrampaşada varmı bilmiyorum ama kozyatağında 3-4 çeşit var, Çiçekleri hepsinin benzer renkte-uçuk pembe. 19.90 tl. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Clematisler 19.90 TL. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
turuncu ve sarısını bulamıyorum.biryerler varsa almak isterim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Balıkcı' nın sözünü ettiği çivit rengi phal. ler. Bence gereksiz pahalı. İnsan 60tl ye ağaç satın alır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Ağaç Dostu
|
Oysa diğerleri bayramda bir kutu lokum yerine bir çiçekseveri mutlu edecek bir armağan. (Tek cümlede 3 kez 'bir' dedim bu arada ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Ağaç.A.Ş'ye giden arkadaşlar var mı acaba güncel olarak? Heuchera çeşitleri gelmiş mi, bilen gören var mıdır acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
o mavi phalinopsisler asilaniyor bir kac defa cicek actiktan sonra beyaz rengine geri dönüyor diye biliyorum ben |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili shenile, almamak için iyi bir neden daha belirtmiş. Yalnız aklım da biraz karışmadı değil. Acaba elimizdeki beyazlardan birine ortanca gibi muamele etsek mavileşir mi? Denemeye değer. Gerçi mavi çiçek meraklısı arkadaşlarımızdan (örneğin hemen aklıma geliveren sevgili jezebel ) başka beyaz çiçeklerde böyle denemeler yapmış olanlar var mıdır acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
bugün bayrampasa bauhaus a gittim ve orkidelere baktim orkideler 20.90 idi iki cesit orkide vardi tuhaf di cinsleri ama renkleri cok hos du. ben bir tane beyaz yeşil aldim son birtane kalmisdi cicekleri acmis birsey olmaz ötekisini de alacaktim lakin evde yerim olmadigindan biraktim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
geçen hafta beylikdüzü bauhaus
cambria |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
beylikdüzü baumax son fırsat ürünlerinde; 2 mt üstü ayva ağaçları 9,90 (hatta birinin üstünde meyvesi vardı) oldukça gelişmiş greyfurt 14,90 (limonlar da var ) çiçekleri açmadan solmuş ama gövdesi ve kendisi çok sağlıklı büyük kasımpatı saksıları 1,90 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Arkadaşlar Adana real avm de Praktikerler kapandığı için mağazada çiçek reyonu tekrar açılmış ruj çiçekleri 5,90 TL idi .Mumu çiçeği diye yazmışlar ama ...Praktikerlerin yerine hangi yapı market açılacak bilen **** duyanlar var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.
Uzun zamandır forumda hareket yok biraz resim yükleyelim.İstanbul büyükşehir belediyesinin alibeyköy barajyolundaki fıdanlığına gittim bugün.Önceki mesajlarda yazmışdım ama nasıl gidildiğini tekrar yazim mesaj atıp soranlar var. Metrobüs’den ayvansaray durağında inip feshaneye doğru gidin feshanenin otoparkının önündeki otobüs durağının ordan Eyüp-alibeyköy baraj yolu minibüsleri geçiyor onlara biniyorsunuz.yalnız alibeyköy baraj yolu olmasına dikkat edin diğerleri geçmiyor.Sonbahar dolayısıyla çiçekli bitkiler yoktu.çiçekleri geçmiş bitkiler indirimdeydi.En çok minyatür mandalina hoşuma gitti yaklaşık 30-40 santimlik boyu vardı ve üstü misket büyüklüğünde mandalina doluydu 10 TL civarı olsa alacaktım ama 45 TL gibi uçuk bir rakamdı.Yapı marketlerde 2,50-3 TL arası olan sardunya saksıları 1,25 TL diğer saksılarda ucuz.Ber ordayken bir televizyon ekibide çekim yapıyordu.Meyva fidanları hoşuma gitti boyutlarına göre 4,90-10-25 TL civarı idiler.4,90 TL ayva fidanı aldım yaklaşık 100 cm.yapraklarında siyah noktalar vardı mantar olduğunu tahmin edip ordaki bitkilere bakan kadına sordum ama atılan gübreden yanmışdır dedi.Eve gelince araştırdım mantara benziyor inşallah düzelir.Herkese iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|