View Single Post
Eski 11-09-2013, 17:13   #2339
abone34
Ağaç Dostu

abone34's Avatar

Giriş Tarihi: 15-03-2008
İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.

Uzun zamandır forumda hareket yok biraz resim yükleyelim.İstanbul büyükşehir belediyesinin alibeyköy barajyolundaki fıdanlığına gittim bugün.Önceki mesajlarda yazmışdım ama nasıl gidildiğini tekrar yazim mesaj atıp soranlar var. Metrobüs’den ayvansaray durağında inip feshaneye doğru gidin feshanenin otoparkının önündeki otobüs durağının ordan Eyüp-alibeyköy baraj yolu minibüsleri geçiyor onlara biniyorsunuz.yalnız alibeyköy baraj yolu olmasına dikkat edin diğerleri geçmiyor.Sonbahar dolayısıyla çiçekli bitkiler yoktu.çiçekleri geçmiş bitkiler indirimdeydi.En çok minyatür mandalina hoşuma gitti yaklaşık 30-40 santimlik boyu vardı ve üstü misket büyüklüğünde mandalina doluydu 10 TL civarı olsa alacaktım ama 45 TL gibi uçuk bir rakamdı.Yapı marketlerde 2,50-3 TL arası olan sardunya saksıları 1,25 TL diğer saksılarda ucuz.Ber ordayken bir televizyon ekibide çekim yapıyordu.Meyva fidanları hoşuma gitti boyutlarına göre 4,90-10-25 TL civarı idiler.4,90 TL ayva fidanı aldım yaklaşık 100 cm.yapraklarında siyah noktalar vardı mantar olduğunu tahmin edip ordaki bitkilere bakan kadına sordum ama atılan gübreden yanmışdır dedi.Eve gelince araştırdım mantara benziyor inşallah düzelir.Herkese iyi günler

Eklenen Resimler

abone34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön