![]() |
|
![]() |
#1531 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Mersin Mezitli Migrosta çiçekli ve sağlıklı orkideler 10 TL ilgilenen arkadaşlara duyurulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
baumaxda hepsini bulmak mümkün... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Eminönü ve Eyüpte çiçekçilerde en çok göze çarpan rozetler. Yer yer başka çiçeklerde vardı ****** ama kasa çiçek çeşitleri pek yoktu. Kasımpatı ithal gelmiş ama pahalıydılar. Kalancho var birde dikkatimi çeken ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
izmirde bauhaus ve migrosta rozetler uygun minyatür güller var ve ben migrosun sebze meyve bölümündede limon çiçeği aldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2011
|
Atlas cicegi-epiphyllum arayışım İzmirde de devam etti. Karsiyaka Koçtaş, pratikler ve Bornova ikea, baumax, Ege Üniversitesi Ege Botanik Bahçesi ve Herbaryum Araştırma ve Uygulama Merkezinde de aradım bulamadım. Yalnız İstanbulda biraz zorla bulunabilecek bitkilerden milli, universite ve baumax'da var. Baumax'da Japon gülü de satışta. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Hindistancevizleri Migros'ta gayet ucuzlamis.2 tlye hindistancevizi alip ekip denemesi yapabilirsiniz sahsen ben yapiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
atlas çiçeği
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Ağaç Dostu
|
aslında ben de denemeyi düşünüyorum da önce kovada 3 gün suda bekletilecekmiş ya acaba o su tuzlu mu olacak sade mi bilgilerinizi paylaşırsanız çok teşekkür ederim.Ben interbetten izlemiştim de videosunu o yüzden sordum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben normal su kullaniyorum,legene suyu doldurdum icine de hindistancevizini koydum neredeyse tamami dolu legenin,bu sayede tamami da su aliyor gibi.Acikcasi ben de dun basladim,nasil ekecegimi bile bilmiyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Ağaç Dostu
|
hindistan cevizi fidesi
Ben de daha tecrübeli olduğunuzu düşünerek yardım istedim ...Az çok yabancı dilim var ama söylenen sözleri çevirmeye yeterli değil neyse bayramda kardeşime izletip ne demek istediğini de öğrenirsem sizlerle paylaşırım.Şimdilik bu adresten izleyin az çok bir şeyler anlatıyor..Sağlıcakla kalın...How to Grow a Coconut Palm from a Dehusked Coconut. Step-by-step. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Merhabalar benim gördüğüm hindistan cevizi dikimlerinde h. cevizinin yarısı toprağa gömülüydü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Ağaç Dostu
|
İyi günler benim verdiğim linkte suda ve nemli bir ortamda nasıl köklendirileceğini anlatıyordu zaten köklendikten sonra mutlaka toprağa dikilecektir,zira köklendikten sonra toprağa dikildiğindeçürüme riski azalmış olur.Önceden izlediğim bir belgeselde de havanın nemimden mi artık denizin tuzundanmı bilemiyorum hindistan cevizi meyvesi denizden kıyıya vurup duruyor çatlamış ve küçük bir fidan olmaya başlamıştı.Ben de tuzlu su olması gerekiyor mu diyerek arkadaşa sormuştum.Eğer sizin bildiğiniz bir yöntem varsa toprağa ekmeye dair paylaşırsanız sevinirim....Saygılarımla iyi bayramlar şimdiden.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-08-2012
|
Son günlerde İstanbul Baumax'a yolu düşen var mı, hala çiçeksiz orkideler mevcut mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
kalmamış |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Ağaç Dostu
|
http://www.crocus.co.uk/images/produ...8_card2_lg.jpg Heuchera micrantha var. diversifloia'Purple Palace Coral Bells Ankara-karşıyaka-Dallıoğluna heuchera purple palace gelmiş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Ağaç Dostu
|
Ankara Karşıyaka'dan notlar: ![]() - Yanılmıyorsam Uzman'da bir kaç çeşit clematis vardı. Gayet iyi, tomurcuklu, çiçekli durumdaydılar. İlk söylenilen fiyat 25TL -belki pazarlık payı vardır -. C. Armandii arayan arkadaşlara not: onu göremedim. ![]() - Dallıoğlu'ndaki Heuchera tek çeşit ancak gelenler iyi, gelişmiş durumda. Fiyatı 20-17.5TL - Çamlıkaya'da 3 çeşit güngüzeli, 2-3 çeşit hosta vardı. Fiyatlar 5-4TL. - Kırmızı yapraklı acer bolca gelmiş. Diğer çeşitlerden de sorarak bulmak mümkün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Ağaç Dostu
|
bauhaus- beylikdüzünden haberler; * sucul bitki arayanlara 13,90a çeşitli renklerde nilüferler ve su callaları gelmiş. nilüferlerin durumu pek iyi değil ama calla'lar bulunmaz bir haber bence. * clematis ve üzümsü sarmaşıklar 5tlye düşmüş, durumları pek iyi değil ama kurtarılabilirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Bahce için dekoratif ferforje bisikletler var.İligenenlere duyrulur... Chiccy Deco Life | trendyol.com |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Zengarden'de satışa çıkan sonbahar soğanları..
Çeşit ve fiyatlar makul fiyatta, ilgilenenler kaçırmasın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Ağaç Dostu
|
Haftaortası Cevahir AVM, Koçtaş'a yolum düştü. Uzun süredir gitmediğim için ne kadar süredir satışta olduğunu bilmiyorum ama 3 farklı boy orkide vardı. Büyük, minyatür ve 10 cm boyunda çiçekli orkideler. Durumları fena değildi. Fiyatları tümünün standard 19.90 . Bunun dışında fiyatlar ve diğer bitkiler bildiğiniz gibi ama çeşit iyice azalmış ve bir çoğu fazlasıyla bakımsızdı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
212 outlet praktikerde çiçeksiz orkideler 5.99 ve daha eskileri 3.99 idi. çiçeksiz menekşe 1.99 tl, çiçeksiz guzmania çeşitleri büyük boy 4.99 çiçeklerin bir kısmı kötü olan kalanchoe 1.99 , baygınlık geçiren rujlar (sordum ama indirim yoktu ) 8.90 , örgülü ficus 14.9 idi, vinca rosa 2.99 tl idi. (bazı bitkiler direk firmaya geri giderken bir kaç çeşit daha ucuz fiyattan alıcısı olur satılyor , ayrıca böyle kötü olan bitkilerin satışını bazı şubeler yaparken bazıları yapmaz dendi. bunları öğrenip paylaşsak çok iyi olur.) kozyatağı bauhause de büyük boy guzmania 10.9 menekşeler yanılmıyorsam 3.5 tl madagaskar yasemini 17.9 orkide 16.9 ithal küçük boy guzmania 4.9 tl idi. kötü olan bitkilerin satışını sordum bana firmaya geri gönderiliyor dendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
ruj çiçeğini istememe rağmen almadım neden derseniz üyelerden birinin satış fiyatını gördüm orda 4 tl idi yanılmıyorsam üsküdara gitmeye fırsatım olursa uğrarım inşallah. bauhause deki rujlar sağlıklı idi praktikerdekiler se son nefeste. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|