Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mmanager
İyi günler benim verdiğim linkte suda ve nemli bir ortamda nasıl köklendirileceğini anlatıyordu zaten köklendikten sonra mutlaka toprağa dikilecektir,zira köklendikten sonra toprağa dikildiğindeçürüme riski azalmış olur.Önceden izlediğim bir belgeselde de havanın nemimden mi artık denizin tuzundanmı bilemiyorum hindistan cevizi meyvesi denizden kıyıya vurup duruyor çatlamış ve küçük bir fidan olmaya başlamıştı.Ben de tuzlu su olması gerekiyor mu diyerek arkadaşa sormuştum.Eğer sizin bildiğiniz bir yöntem varsa toprağa ekmeye dair paylaşırsanız sevinirim....Saygılarımla iyi bayramlar şimdiden....
|
Ben ziplocker denılen posetlerden aldım ıcıne koyacagım,bakalım neler olacak.Hındıstancevızlerı dogal ortamında kıyıya dusuyorlar ve hava sıcak oldugu ıcın ve nem de sudan saglandıgı ıcın cımlenıyor.Fakat bu demek degılkı tuzlu su gerekıyor (bence)
