![]() |
E tamam işte, 6 saat çok mu diyorsun yani toplantı için.:D
|
Selam
Maşallah sohbet koyu kahve tadına gelmiş, bu ne kadar hızlı yazmak:) Arkadaşlar benim gelme işi barajların kuraklığı işine döndü. Kuzenlerim gönül koyuyor, tek bir kurtarıcım var, hafta sonu yazlığa misafirin gelmesi! O zaman gitmeyeceğim:) |
Darkyes
Sanırım Bursa'dan geliyorsunuz, yazılarınızdan öyle anladım. Bursa İzmir'den serin olur. Burası sizi hasta eder dikkat ediniz :) Arkadaşlar gerçekten sizi uyarmakta haklılar. Barış Akarsu için toplanıp Amasrada hatıra ormanı kursak nasıl olur? Barış çok üzdü. (Şu an onu dinlerken aklıma geldi) Eminim ki oranın yerel yöneticileride bize çok yardımcı olacaklardır. |
Benimkisi sadece sanatçıya duyulan saygı ve trafik terörüne karşı bir hareket anlamında yoksa Barış'a aşık değilim sadece yine de üzüldüm karakterinden dolayı.
|
Yok, ben Ankara7dan geliyorum. Bursa toplantısı gündemde diye öyle sandınız herhalde :)
Ankara'da da hava hiç fena sayılmaz hani. ;) Neyse efendim akla kara 13 Temmuz'da belli olacak. :D |
Pardon Darkyes
Umarım istediğiniz gibi olur İzmir :) Serin ve rutubetsiz :) Ankara'ya çok gelirim özellikle Meclis'e iş için, iyi oldu bir yeşil dostuda orda var :) Görüşemesekte hoşgeldiniz diyelim bir İzmirli olarak :) |
Arkadaşlar,misafir kabul edermiyiz? Minik bahçesinde oyalandığımız komşum İlyas Bey'i davet etmek istiyorum...
|
Yarın 16.00 da görüşmek üzere.
|
Elbette misafirlere açığız :)
Bu toplantıya misafir, bir sonraki toplantıya üyemiz olarak katılır. ;) |
Çok yer değiştirdiğimiz için, toplantı yerimizi bir kez hatırlatayım,
Hisarönündeyiz saat dörtte. |
O zaman yanarız işte:D
Araba fazla hız yapamasada cumartesi aksam yetişecem arkadaşlar:) |
Arkadaşlar Volkan'ın da eklenmesiyle sayımız Bursa ekibini geçmiş bulunuyor :)
Kardeş grup İzmir ekibinden Bursa ekibine selam eder, küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden ve yaşıtlarımın yanaklarından öperim :D |
Göreceğiz diyenlerinde ellerinden öper miyiz Darky? :D
|
Son durum:) 15 kişi olduk.:D
Toplantıya Katılacak Olanlar 1.Memet 2.Penelophe 3.durustsahtekar 4.DarkYES (Biletini almış bile) 5.Cihan As 6.Kürekçi (Son anda dalışa gitmem gerekmezse) 7.Bonsaisan 8.Hfz 9.Mine Pakkaner (az bir ihtimal, çünkü programına göre Cumartesi -pazar Doğanbeyli de bahçe yapıyor olacak.) 10.Adabayrakoglu 11.Dkp (Dilaver bey ve eşi) 12.Sarıaltıngül (cuma günü keşinleşecek) 13. Plumbago (kembersiz toplantı olmaz 14.Selçuk44 (Mine hanım mesaj göndermiş) 15:Volkan Toplantı yeri: Bayciğit Mekan: Kemeraltı Hisarönü camisi önü. Saat: 16'tan başlayıp Dürüst sahtekar gelene kadar. Bilemeyenler, Fevzipaşa bulvarında, gümrükten basmane garına doğru yürüken, Hisarönü camisine giden sokağı bulmak çok kolay. Asansöre gidecek olanlar: Akşamüstü oraya da gideriz. Hafize: Bayciğitte zorla çaldırırız senin cd yi. Çalmam derse hesabı ödemiycez deriz. Sonsöz: Başka öneride bulunmak yasak. ben genede bulamadım diyenler bana telefon edin. 0543 304 40 35 |
Hadi bakalım izmir'liler bizde sizden resimler bekliyoruz.Toplantı sayısının az veya çokluğu değil aslında maksat önemli olan bir araya gelebilmek öyle değilmi arkadaşlar :) Bol sohbetli birgün geçirmenizi diliyorum...:p
|
Arkadaşlar son gün. Bu arada bir terslik olmazsa size yarın bir süprizim de olacak.
memet sen söyleme sakın süprizi :dilli: |
OOhooo herkese özel mesaj çekmeye başladım bile..
|
:D
Telefonunu açık olsun çünkü bayılırsam ayıldığımda ilk seni arayacağım :) |
Biz Bursa ekibide mi gelsek ne etsek ;)
|
Hayır Selahattin bey, çünkü siz kazana düştünüz.:D
|
Sevgili Sarıaltıngül bugün beni arayarak toplantıya katılamayacağını iletti. Çok üzgün aramızda olamayacağı için.. Tüm arkadaşlara selam ve sevgilerini iletmemi rica etti.
|
15 Yaşında en genç üyemiz caploonba izmir bölgesi genç yetenekler futbol seçmeleri var şu an çok meşkul sanırım haberi olsa toıplantıya mutlka katılır.
|
1.Memet
2.Penelophe 3.durustsahtekar 4.DarkYES (Biletini almış bile) 5.Cihan As 6.Kürekçi (Son anda dalışa gitmem gerekmezse) 7.Bonsaisan 8.Hfz 9.Mine Pakkaner (az bir ihtimal, çünkü programına göre Cumartesi -pazar Doğanbeyli de bahçe yapıyor olacak.) 10.Adabayrakoglu 11.Dkp (Dilaver bey ve eşi) 12.Sarıaltıngül (cuma günü keşinleşecek) 13. Plumbago (kembersiz toplantı olmaz 14.Selçuk44 (Mine hanım mesaj göndermiş) 15:Volkan 16.orion orion da bizimle olacak yarın ;) |
Merhabalar bir izine çıktık maşallah bende kendime her konuda izinli saydım .Ben miskin miskinotururken arkadaşlarım neler planlamışlar ****** tembelliğimden dolayı bu buluşmadan çok geç haberim oldu.Oğlumaskerden izine geldi onunla birlikte Kalamakiye gitmeyi planlamıştık şimdi vazgeçsem çok ayıp olacakşimdiden hepinize iyi sohbetler inşallah bir dahaki toplantıyı kaçırmam .
|
Sevgili Remziye Hanım,
İnanın gelebilseydiniz çok sevinirdik.. Ama oğlunuz bizim de oğlumuz.. Nasıl da mutlusunuzdur şimdi.:p Gözünüz aydın.. Çok çok selamlarımızı, sevgilerimizi iletirseniz, çok seviniriz..;) |
Sevgili hfz çok teşekür ederim.inanın aklım hep sizlerde kalacak ama başka bir toplantıda buluşuruz inşallah.Hakikaten şu an yaşadığım mutluluğu anlatmam imkansızailenin bir arada olması o kadar güzel bir şey ki Allah bütün hasretleri kavuştursun ne diyelim
|
Yarın saat 16:00'da Hisarönü'nde bir sürü polis görürseniz lütfen şaşırmayın.:mad:
Hatta bu polisler size giriş yasak!!! Bomba ihbarı aldık derseler de şaşırmayın.;) O zaman anlayın ki İstanbul'da olan ve sizi kıskanan üyelerden biri asılsız bomba ihbarı yapmış.:cool: |
İmdattt, sabotaj.:D
|
Hiç aklınız kalmasın. Biz fotoğraf ekleyeceğiz.
Zaten hiçbirşey evlat kadar öncelikli olamaz. Siz oğlunuzla doyasıya vakit geçirin. Hayırlı teskereler. |
Çık çık çık. Çok kıskanıyorum amaa.....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025