![]() |
Sustum.:mad:
|
Arkadaşlar sizi tebrik ederim iyi bir toplantı olmuş. Yıllık iznimi ayarlayamadım yoksa gelmeyi istiyordum. Hisarönü, Kordon ve arkadaşların resimlerini görünce iç çekerek seyrettim.
|
Alıntı:
|
Cemal Bey toplantı öncesi biraz faaliyet göstermek gerek. Arası geçsin ki tadı damağımızda kalsın, üyeler iple çeksin, rutine binerse sıradanlaşır. Bu arada siz organ bağışı başlığına uğradınız mı? http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=5132
|
Alıntı:
Saygıyla. |
Bu buluşmaları takvime bağlamak fikrine pek sıcak bakmıyorum Cemal Bey. Çünkü ileri de bir tarih belirlemek zor oluyor. Bence her şehirde bir kişi organizasyon işi ile ilgense o şehirdeki üyeleri toplasa gayet güzel olur. Toplantı yapılmayan diğer şehirlerdeki üyeler bir an önce toplanmalı bence. Bu toplantılar da bir aile ortamı oluşuyor, çok güzel sohbetler ediliyor. İnşallah bir gün bütün site üyeleri ortak bir yerde toplanırız. Bunu o kadar çok istiyorum ki ;)
|
Başabilirsek neden olmasınki
|
Belki bir gün olur. :)
|
Bu konuda bir destek görsek ve ortak bir yer belirlesek. Bunun için çok uğraşmak gerekirse ben uğraşmaya hazırım. Ama işte şu öğrencilik ve aile kavramı şehirler arası arsı yolculuk filan. Ama ciddi ciddi bu organizasyon olursa elimden geleni yaparım....
|
Kimbilir Sebo, olur belki.;)
|
İnşallah olur, herkez tanışmış olur. Off ne güzel olurdu yahu ;)
|
Bu arada Bursa'nın aktif üye sayısı hızla artıyor. Kışın Bursa'da bir iş yapmıştım. Sadece çok sevgili meşlektaşım Selahattin Bey ile görüştüm bol bol, hemen hergün konuştuk, birlikte olduk. O zaman bu derece aktif katılımlı toplantılar yapsaydınız birlikte de toplanırdık, hatta uygulamamı da izlerdiniz, bilgi alırdınız, sera ziyaretlerime de eşlik ederdiniz, bitki seçiminde göz önüne aldığım kriterleri anlatırdım. Kimbilir, belki yine bir Bursa işim olur, yine görüşürüz Sebahattin.
|
Tüh nasıl kaçırmışız yahu o günleri, üzüldüm şimdi Mine Hanım :(. Kısmet değilmiş, inşallah Bursa'da başka işleriniz olur da sizinle tanışmış oluruz bu sayede.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 16337 |
Tohumlar bende, bahçeye gittiğimizde dikelim bakalım. Bu kabakları çok severim. Dikmesini ve kurutmasını becerebilirsek çok güzel olacak. Dikmek için çok geç kalmadık umarım.
|
Tohumları dikme konusunda birşey söyleyemeyeceğim. Araştırmam lazım. Todor bilir aslında ona sorabiliriz. Meyve bağladığı zaman, Meyveleri kalıplara almayı denesenize:) Agaclar.net heykellerimiz olur ne güzel.
|
Bu sefer kabaklara eziyet ediyorsunuz denilebilir. :)
Bu arada Aşkın Bey'in hediye ettiği www.onkod.org kalemlerinden bende 2 adet var. Yanlışlıkla birinin kalemini aşırmışım. :( |
Ünlü yapacağız o kabakları, daha ne istesinler :)
|
Bu arada İzmir toplantısı hala yankılanıyor :)
Şu Hobi Bahçesi için de gelecek haftasonu gelsem nasıl olur diyorum. Hem böylece sayı artmış olur ;) |
Selçuk'a Bekliyorum
Arkadaşlar hepinize merhaba, mesajları şimdi okudum .Sizi ağırlamak çok hoşuma gider. Mümkün olan en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...:)
|
Ne zaman Bodruma gitsem otobüs Selçuk ta mola verir biz kahvaltımızı o mis gibi sabahın esintisini içimize çeke çeke, yeşilliklere baka baka ...
Anılarım canlandı :) Lütfen gidin arkadaşlar Remziye hanım çok şanslısınız çook ;) |
Sevgili habibe,sizleride bekleriz ben doğaya ve insanlara gönül vermiş herkesi dostum kabul ediyorum evimizde ,yüreğimizde misafirlerimize açık...
|
İnşallah. Sağol . Varol. Her şey kısmetle. Bazen istemek de yetmiyor.
Zarif davetinize çok teşekkürler arkadaşım. |
Merhaba Dostlar!
Toplantınız çok güzel geçmiş, biraz kıskandım. O fotoğraf karelerinde bende olmak isterdim. Umarım bir gün bende olacağım bu çiçek kardeşliği toplantılarında, kambersiz düğün olmaz :) |
Bir daha ki toplantımızda umarım tanışma fırsatımız olur.
|
Değerli Arkadaşlar,
Ben Bambulara dalmış gidiyordum... İzmir'de toplantılar olduğunu yeni gördüm-duydum. Haberim olursa her şartta toplantılara gelirim. sevgi ve saygılar, |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025