![]() |
Güzel bir toplantı olmuş her halinizden belli arkadaşlar.. Hepinize bravo diyorum. Gönlüm sizlerle. Başarılarınızın dostluklarınızın devamlılığını diliyorum. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Sevgili Ada ya geçmiş olsun. :( |
Yılın ilk yarısını, İzmir ekibi açık ara önde biritirdi... Kendilerini kutluyorum :)
Ada'ya geçmiş olsun... |
Ablacım çok üzüldüm geçmiş olsun. Umarım bir an önce iz filan kalmadan atlatır.
|
Ada'ya geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.
|
Malina, teşekkürler.:)
|
Canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun Adacığıma.
|
Ada'ya geçmiş olsun
Sayın Elif hanım ,Kazaya ailece çok üzüldük.Ada'ya geçmiş olsun dileklerimizi lütfen iletin.Sizde üzülmeyin ,ailenize sağlıklar diliyoruz
|
14 temmuz toplantısı
Toplantımız çok güzel geçti düzenleyenlere fotoların çekip yayınlıyanlarada teşekkür ederim.
Ben herhalde erken ayrıldım,ve son bölümü kaçırmışım.Gelecek sefere her kez dağılana kadar ayrılmamaya kararlıyım. Bütün üyelerimize sağlıklı,kazasız günler dilerim |
Ada yı gördüm sonunda Adabayrakoğlu ne olur sen bu herifi bize ver biraz mıncıklayıp erkek muhabbetleri yapalım onunla. Sıkıldım artık evde hatunlarla muhabbetten.
Allah sağlıklı sıhhatli büyümesini sizlere yaşatsın,hayırlı evlat olsun . |
1 Eklenti(ler)
Cumartesi günü önce Selçuk Bey ile buluşup İlyas Bey'i ziyarte gittik.İlyas Bey'in mini bahçesinde ; kudret narından tutun da reyhan,karanfil,yasemin,limon,asma,keditırnakları, domates,biber,kara lahana,melisa ,selluka,begonyalar..v.s.. daha birçok çeşit ve kanaryalar ile muhabbet kuşları mevcut.İlyas Bey'e misafir geleceği için bize katılamadı.
http://www.resim.at/upload/out.php/t9473_DSCN1373.JPG |
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Ada ya çok geçmiş olsun nazara gelmiştir çocuk yakın zamanda iyileşir inşallah.
|
İzmir ekibine tebrikler diyorum arkadaşlıklarınızın daimi olmasını diliyorum çok hoş bir zaman geçirmişler her halleriden belli oluyor.Resimler için çok teşekkürler, ellerinize, emeğinize sağlık.:)
|
Sevgili adabayrakoğlu,
Geçmiş olsun, inşallah çabuk toparlar ve iyileşir. |
Sevgili ada'ya geçmiş olsun... Resimlerini gördük Maşallah diyelim nazar değmesin.
Toplantı fotorafları ve bilgiler için teşekkürler. Ben de ordaymışım gibi geldi. :) |
Sevgili adabayrakoğlu geçmiş olsun.
|
İzmirlileri kıskanıyorum doğrusu. Çok kalabalık olmuşsunuz.
Darkyes sen nereden çıkıp geldin bu arada? |
Geçmiş olsun adabayrakoğlu. Toplantıya gelemedim diye üzülürken bu tuz biber ekti.
|
Sevgili adabayrakoğlu mesajı yeni okudum.Geçmiş olsun çok üzüldüm umarım şimdi biraz daha iyidir. Fotoğrafını da gördüm...çok şirin bir şey. Sigara konusundaki sözlerini unutmadım sık sık aklıma geliyor.
|
Alıntı:
|
He he. O zaman hep birlikte İstanbul'a gideceksiniz.:D
Kolay mı Malina'ya yer değiştirtmek |
Alıntı:
Hem hiç merak etme bir sabah ansızın gelebilirim? ;) |
Sevgili Adabayrakoğlu, çok üzüldüm geçmiş olsun. Umarım sevgili Ada'cık da siz de ailece şimdi daha iyisinizdir..
Toplantımız için yorum yapan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Gerçekten güzel bir sohbet ortamı oldu. Bu arada resim boyutu ayarlamayı bir türlü başaramadım.:( Bir iki kare de bende var ama.... |
Dkp'nin koyduğu fotoğraflar öncden görünüyordu. Şimdi kaybolmuş.
|
Silinmiş olabilirler.
Bu arada toplantı çok keyifliydi. Katılan arkadaşlara teşekkür ederim. |
Bizde geldiğin için sana teşekkür ederiz Darky.;)
|
ne güzel çıkmışım resimlerde :)
herkeze tek tek teşekkürler;) |
Çok da mütevazisin dürüstsahtekar. ;)
|
Katılım bir hayli fazla olmuş. Dark selamlarımı ilettimi size: Eğer iletmediyse elimden çekeceği var! Tebrikler arkadaşlar...
Ada'nın bir an önce yaralarının iyileşmesini diliyorum. Geçmiş olsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025