![]() |
İzmir Toplantısı 14 Temmuz 2007
Bu arada aklımdayken bir önerim var. İzmirli arkadaşlar bir çay partisi versek ve çiçekler hakkında görüşsek, bence en azından çiçek alış verişi yaparız **** birbirimize yardımcı oluruz.Maksat çiçek kardeşliği. Aradığım o kadar eski çiçekler var. Belki sizlerde vardır.
|
Sarıaltıngül,
Sanırım önümüzdeki hafta toplantımız olacak, bu başlıktan yerini ve zamanını takip edip gelebilirsiniz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. |
toplantı olması guzel olur ancak bır hafta onceden degılde bunu 10 gun onceden bıldırme gıbı yaparsak sanırım daha guzel olur.sahsen ben ızmır dısında bulunuyorum. :(
|
Dürüstsahtekar;
Bende tam bilmiyorum önümüdeki hafta olup olmayacağını. Zaten olacaksa eğer burada bilgilendirme yapılıyor. Ayrıca seni buraya bekliyoruz. |
Merhaba, ben de İzmirliyim. Bahçe ve çiçeklerle ilgilenenlerin bir araya gelmesi iyi olur bence de.
|
Memet; toplantıyı ne zaman yapacağız? :mad:
|
Evet, arkadaşlar toplanalım diyorlar .
Fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyoruz. |
Toplanın toplanın, izmire gidemiyoruz hiç olmazsa fotoğraflardan görelim bari. Hem üyelerimize özledik :)
|
Bu ayın onbeşinden sonre ve haftasonu buluşursanız beni de listeye ekleyebilirsiniz ;)
|
Darky senin için bir daha buluşuruz. :)
Ama yeterince gecikti bence bu toplantı. Bu haftasonu diyorum ben. |
Ohooooo
Eğer fuar kritiğini hala yapıp, başarınızı kutladıysanız ayıp size zaten. Bence de bu haftasonu özellikle fuar ekibi olarak buluşun. Elbette başka katılanlar da olursa daha iyi olur :) |
Varya sağol ya. :D
Ben baştan beri diyorum ama dinleyen yok.:( Evet kutlamadık, ayıp bize. :( Acil kutlamamız lazım. :D |
İzmir?
|
Havalar sıcak izmirdekiler bayıldı :)
İşleri olabilir arkadaşların. Bence bir kulaktan kulağa yapın ve kim ne durumda bakın ;) |
:mad:
|
Ben 15 gündür İzmir'deydim. Çok güzeldi yaa :) Çok sıcaktı ama... Ama çok güzeldi :)
Yaa keşke ben ordayken bir toplantı olsaydı :( :( :( :( |
Sevgili Penelope;
Toplantının zamanı belli olmadı sanırım!... |
Olmadı ama önerilerimizi bekliyor Memet.
|
İzmirli'ler öyle dağılmış ki onlara bir Sebahattin Sargın az, iki tane Sebahattin Sargın fazla gelir :D...
|
Selahattin bey öyle bir toparlanırız ki, görürsünüz. :mad:
|
Benim adım Hıdır diyeceğim budur: GÖRELİM
:cool: |
Alıntı:
Bu benim ilk toplantım olduğu için bilemiyorum. Sığacaksak bahçemde misafir edebilirim sizleri... |
Aşkın Bey toplantılarda genellikle çok kalabalık olmuyoruz. Hele yaz toplantılarımızda katılım çok düşüyor. Bu arada hoş geldiniz aramıza.
|
Memet?
|
Toplanma konusunda arkaşlar biraz sessiz kaldı. Öğrenciler evlerinde, kalanlar arazide, Arb, selçuk bey nerede acaba?
|
Memet başka başlıkta mı yazsan acaba?
|
arkadaşlar ortaya tarih koysak. Örneğin 15 Temmuz 2007 Pazar günü ??
|
Sen gelecek misin?
Aslında 22 Temmuz'da seçim var. Sonraki haftasonu da olabilir eğer gelecek haftaya kadara toplanamazsanız. Hem ben de katılabilirim bu durumda :) |
Onbeş temmuz pazar, Güzelbahçe belediye yanındaki manzaralı çaybahçesine evet deyip, parmak kaldıranlar.....saat öğleden sonra uygun bir an.
|
Evet.:)
|
merhaba;
formunuza uzun zamandır katılamıyordum.kısa bir mola vermiştim. izmirdeki toplantılarınıza katılmak ve elimden geldiğince ilgili konularda yapabileceklerim olursa yapmayı isterim. şimdiden hepinize teşekkürler arkadaşlar..... |
Nathan Muir mutlaka bekliyoruz.;)
Ayrıca Formumuza demenizi beklerdim. Birde buraya uğramanızı rica ediyorum. |
Penelophe merhaba;
umarım yukarıda yazdığım metinde imla ve yazım kurallarına aykırı, yanlış birşey yapmamışımdır. teşekkürler |
Cümlelere büyük hafle başlamaya dikkat ediyoruz ya, ondandır.
|
Evet; ona dikkat etmemişim.
Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekli. |
Teşekkürler Nathan Muir.:)
|
Hey merhaba herkese. Ben de İzmir'deyim bu yaz. Hatta bundan sonra artık hep İzmir'de olacağım :) Ailemle buraya yerleştik. Tarihi belirleyin ben size uyarım.
|
İyi haber.:)
Hoşgeldiniz o zaman İzmir'e.:) |
Alıntı:
Bu görüşede uyabiliriz. Kendi adıma benim için bir sorun yok.Ama buradan kararlaştırarak hareket etmemiz daha doğru.15 Temmuz için 2 adayımız var.Şimdi diğer görüşleri toparlıyalım önümüzdeki gün derim. |
İzmir grubu olarak belirleyeceğiniz tarih ve mekanda katılmak isterim.
Hatta arkadaşlardan birisi bu organizasyonu yaparken; kimlerin gelip gelmeyeceği konusunda bir iletişim hattı kurabilir. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025