![]()  | 

İzmir Toplantısı 14  Temmuz 2007 

Bu arada aklımdayken bir önerim var. İzmirli arkadaşlar bir çay partisi versek ve çiçekler hakkında görüşsek, bence en azından çiçek alış verişi yaparız ****  birbirimize yardımcı oluruz.Maksat çiçek kardeşliği. Aradığım o kadar eski çiçekler var. Belki sizlerde vardır. 
	 | 

Sarıaltıngül,  
	Sanırım önümüzdeki hafta toplantımız olacak, bu başlıktan yerini ve zamanını takip edip gelebilirsiniz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.  | 

toplantı olması guzel olur ancak bır hafta onceden degılde bunu 10 gun onceden bıldırme gıbı yaparsak sanırım daha guzel olur.sahsen ben ızmır dısında bulunuyorum. :( 
	 | 

Dürüstsahtekar; 
	Bende tam bilmiyorum önümüdeki hafta olup olmayacağını. Zaten olacaksa eğer burada bilgilendirme yapılıyor. Ayrıca seni buraya bekliyoruz.  | 

Merhaba, ben de İzmirliyim. Bahçe ve çiçeklerle ilgilenenlerin bir araya gelmesi iyi olur bence de. 
	 | 

Memet; toplantıyı ne zaman yapacağız? :mad: 
	 | 

Evet, arkadaşlar toplanalım diyorlar . 
	Fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyoruz.  | 

Toplanın toplanın, izmire gidemiyoruz hiç olmazsa fotoğraflardan görelim bari. Hem üyelerimize özledik :) 
	 | 

Bu ayın onbeşinden sonre ve haftasonu buluşursanız beni de listeye ekleyebilirsiniz ;) 
	 | 

Darky senin için bir daha buluşuruz. :) 
	Ama yeterince gecikti bence bu toplantı. Bu haftasonu diyorum ben.  | 

Ohooooo 
	Eğer fuar kritiğini hala yapıp, başarınızı kutladıysanız ayıp size zaten. Bence de bu haftasonu özellikle fuar ekibi olarak buluşun. Elbette başka katılanlar da olursa daha iyi olur :)  | 

Varya sağol ya. :D 
	Ben baştan beri diyorum ama dinleyen yok.:( Evet kutlamadık, ayıp bize. :( Acil kutlamamız lazım. :D  | 

İzmir? 
	 | 

Havalar sıcak izmirdekiler bayıldı :) 
	İşleri olabilir arkadaşların. Bence bir kulaktan kulağa yapın ve kim ne durumda bakın ;)  | 

:mad: 
	 | 

Ben 15 gündür İzmir'deydim. Çok güzeldi yaa :) Çok sıcaktı ama... Ama çok güzeldi :) 
	Yaa keşke ben ordayken bir toplantı olsaydı :( :( :( :(  | 

Sevgili Penelope; 
	Toplantının zamanı belli olmadı sanırım!...  | 

Olmadı ama önerilerimizi bekliyor Memet. 
	 | 

İzmirli'ler öyle dağılmış ki onlara bir Sebahattin Sargın az, iki tane Sebahattin Sargın fazla gelir :D... 
	 | 

Selahattin bey öyle bir toparlanırız ki, görürsünüz. :mad: 
	 | 

Benim adım Hıdır diyeceğim budur: GÖRELİM 
	:cool:  | 

Alıntı: 

Bu benim ilk toplantım olduğu için bilemiyorum. Sığacaksak bahçemde misafir edebilirim sizleri...  | 

Aşkın Bey toplantılarda genellikle çok kalabalık olmuyoruz. Hele yaz toplantılarımızda katılım çok düşüyor. Bu arada hoş geldiniz aramıza. 
	 | 

Memet? 
	 | 

Toplanma konusunda arkaşlar biraz sessiz kaldı. Öğrenciler evlerinde, kalanlar arazide, Arb, selçuk bey nerede acaba? 
	 | 

Memet başka başlıkta mı yazsan acaba? 
	 | 

arkadaşlar ortaya tarih koysak. Örneğin 15 Temmuz 2007 Pazar günü ?? 
	 | 

Sen gelecek misin? 
	Aslında 22 Temmuz'da seçim var. Sonraki haftasonu da olabilir eğer gelecek haftaya kadara toplanamazsanız. Hem ben de katılabilirim bu durumda :)  | 

Onbeş temmuz pazar, Güzelbahçe belediye yanındaki manzaralı çaybahçesine evet deyip, parmak kaldıranlar.....saat öğleden sonra uygun bir an. 
	 | 

Evet.:) 
	 | 

merhaba; 
	formunuza uzun zamandır katılamıyordum.kısa bir mola vermiştim. izmirdeki toplantılarınıza katılmak ve elimden geldiğince ilgili konularda yapabileceklerim olursa yapmayı isterim. şimdiden hepinize teşekkürler arkadaşlar.....  | 

Nathan Muir mutlaka bekliyoruz.;) 
	Ayrıca Formumuza demenizi beklerdim. Birde buraya uğramanızı rica ediyorum.  | 

Penelophe merhaba; 
	umarım yukarıda yazdığım metinde imla ve yazım kurallarına aykırı, yanlış birşey yapmamışımdır. teşekkürler  | 

Cümlelere büyük hafle başlamaya dikkat ediyoruz ya, ondandır. 
	 | 

Evet; ona dikkat etmemişim. 
	Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekli.  | 

Teşekkürler Nathan Muir.:) 
	 | 

Hey merhaba herkese. Ben de İzmir'deyim bu yaz. Hatta bundan sonra artık hep İzmir'de olacağım :) Ailemle buraya yerleştik. Tarihi belirleyin ben size uyarım. 
	 | 

İyi haber.:) 
	Hoşgeldiniz o zaman İzmir'e.:)  | 

Alıntı: 

Bu görüşede uyabiliriz. Kendi adıma benim için bir sorun yok.Ama buradan kararlaştırarak hareket etmemiz daha doğru.15 Temmuz için 2 adayımız var.Şimdi diğer görüşleri toparlıyalım önümüzdeki gün derim.  | 

İzmir grubu olarak belirleyeceğiniz tarih ve mekanda katılmak isterim. 
	Hatta arkadaşlardan birisi bu organizasyonu yaparken; kimlerin gelip gelmeyeceği konusunda bir iletişim hattı kurabilir.  | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 10:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)  | 

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025