![]() |
Yine mi Konak Pier :D
Ben bunu bir kaç diye söylemiyordum :) |
Konak Pier'e herhangi bir ortaklığım yok gerçekten, keşke olsa ;) Merkezi olması nedeniyle Konak'ta olsun diye söyledim. Konak'ta da en uygun yer olması nedeniyle Pier :) Bunu klasikleştireceğiz :D
Aslında Hisarönü'de uygun ancak sıcaktan dolayı rahat edemeyiz diye düşünüyorum. |
Her koşul benim için uyar.sonuçta biraz rötarlı katılım gerçeleştircem.onun içinde telefonla neredeyiz öğrenirim:)
|
Buradan hazırladığım krokiye ulaşabilirsiniz.
|
Evet sen arayıp sorarmışsın neredesiniz diye. Biz de "Şu an Konak civarındayız, hala nerede otursak diye karar veremediğimiz için dolaşmaktayız!" şeklinde bir cevah veririz. :D
Ben bir yer öneremiyorum çünkü bu İzmir'e dördüncü gelişim olacak. Gerçi ilkini ve üçüncüyü saymayabiliriz. :) |
38 24 31 48 N -- 27 07 03 60 E Google Earth kullananlar bu koordinatlardan da ulaşabilirler.
|
Dark.:D
|
Krokim ile ilgilenen yok mu yav :(
|
Arkadaşlar hatlar fazla karışmış.
Bayciğit iyidir. Kimse rahatsız etmiyor, en azından rahat sohbet ediyoruz. Fiyatlar gayet makul. |
Kürekçi, ben baktım krokiye, teşekkürler.
Taksiyle gelmeye karar verdim.;) |
Arkadaşlar adabayrakoğlu Bayciğit dedi? Konak tarafındaysa burada karar kılalım ne dersiniz? Orası ne tarafta bu arada :)
|
Bayciğit krokiside alabilirmiyiz :)
|
Nerede olduğunu bilmiyorum ama bana uyar :)
|
Ben bu işe kesin bir son veriyorum.
Toplantı yeri: Bayciğit Mekan: Kemeraltı Hisarönü camisi önü. Saat: 16'tan başlayıp Dürüst sahtekar gelene kadar. Bilemeyenler, Fevzipaşa bulvarında, gümrükten basmane garına doğru yürüken, Hisarönü camisine giden sokağı bulmak çok kolay. Asansöre gidecek olanlar: Akşamüstü oraya da gideriz. Hafize: Bayciğitte zorla çaldırırız senin cd yi. Çalmam derse hesabı ödemiycez deriz. Sonsöz: Başka öneride bulunmak yasak. ben genede bulamadım diyenler bana telefon edin. 0543 304 40 35 |
Hisarönü'nde çiçekçilerin olduğu yerde.
Biz bütün toplantıları orada yaptık Botaniği saymazsak tabi. Herkese yakın ve otada bir yer. |
Memet yazı işte böyle olur. Ellerine sağlık.
|
Memet yine bu karmakarışık durumu son sözü söyleyerek çözdü gibi :D
|
Dürüst Sahtekar Saat 20:00 gibi gelebilecek. 16:00-20:0 arası biraz uzun gibi ne dersiniz. Neyse biz orada toplanalım olmazsa bir ara kalkar gideriz ;)
Tamam yer ve zaman belli olmuştur. Benim geliş gidiş durumum da belli oldu. Benimle erkenden buluşmak isteyenlere duyurulur. Cumartesi sabahı saat 06:00'dan itibaren İzmir sokaklarında olacağım :D |
Memet.:D Helal.:D
|
Sorun çözüldü o zaman :)
Bayciğit, Hisarönü'nde şadırvanın olduğu yerde değil mi? Değilse de Hisarönü'ne gelince haberleşiriz ;) |
Darkyes eriyeceği için, onu belki göremeyiz
|
Niye eriyecek ya?
Plumbago, imzan nerde.:D |
Tamamdır.bütün sorunlar çözüldü.bende elimden geldiğince hızlı davranmaya söz veriyorum.:)
|
Bak sürat felakettir dikkat et kendine :)
Daha gençsin bir toplantı için değmez. Gerçi gelemezsen de bir sonraki gün ben çifteyle geleceğim :dilli: |
Yahu memet ilahi, sabah 06:00 öğlen 14:00 arası yürümekten ne olacak. tin tin dolaşırım ben hafi hafif. İki gramlık adımım zaten :)
Gerçi eşyalarımla birlikte 7-8 kilo yüküm olacak ama olsun, onlar gerekli malzemeler olduğu için beni yormaz. |
Sabah inciraltına kahvaltıya gitmeni öneririm DarkYes.
Otogar----->Bornova metro durağı 505 numaralı otobüs Bornova ---->Konak (metro ile) Konak---->İnciraltı 11 numaralı otobüs ;) Ayrıca İnciraltın'da da Tukuaz'a gitmeni öneririm. Sabahın o saatinden toplantıya kadar nereleri gezmeyi planlıyorsun? |
İnciraltı'nda kahvaltı süper bir öneri. Oradan da Balçova'ya gider, Teleferiğe biner İzmir'e kuşbakışı bakarsın.
|
Merhaba!:)
Gelmeyi çok isterdim ancak haftasonları gelebilmem mümkün değil :S :( |
Ben bunları not alayım sora sora öğrenirim.
Fotoğraf çekmek için aslında özellikle şuraya gideyim gibi bir düşüncem yok. Sonuçta İzmir'e geçen gelişimde çektiğim fotoğraflar için özel bir planım yoktu. Asansör ilgimi çekti. Sabah ilk iş oraya gitmeye karar verdim şu an :) Teleferik fotoğraf çekmeme elverişli ise düşünebilirim aslında :) İşin özü gezip göreceğim ama önerilere açığım :) |
Teleferik'e gitmek için de yine İnciraltı'ndan 11 numaralı otobüs ile geri dönebilirsin. Önünden geçiyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025