![]() |
Şebocum resimler süper.
Ellerine emeğine sağlık. Çok imrendim yahu :) Manolyalara da bayıldım. |
Sercan'ın resimlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz :)
|
Aslında daha çok resim var, manolyaların açılmış çiçekli resimleride var. Pazertesi günü sercandan resimleri alayım, yayınlamaya devam ederim. Çok güzel kokuyorlar penelophe keşke yakından görebilseydin...
|
:) Sağol canım ama biliyorsun zaman müsait değil.
Diğer resimleri daha da merak ettim şimdi :) |
Sevgili Sebahattin ellerine sağlık. Bu günü ve resimlerini bizlerle paylaşıma açtığın için teşekkürler. Bir başka toplantınıza kısmetse katılırım inşallah.
|
Habibe hanım inşallah, sizide aramızda görmek isteriz. Bu sayfayı takip ediniz daha çok etkinliklerimiz olacak inşallah :)
|
Tracking felan :)
Oh oh Allah muhabbetinizi artırsın:) Buradan Memet'e sesleniyorum; Memet duy sesimi :D |
Bu toplantıda yeni üyelerin katılımıyla daha çok etkinlik yaparız biz ;) . Artık bizde ağaçlar.netin en faal ekiblerinden biri olduk. Umarım bu etkinlikler toplantımıza katılmayan üyelerin katılmalarını sağlar...
|
Sevgili arkadaşlar,dünkü toplantımız çok eğlenceli geçti. Keşke tüm bursa ekibi yanımızda olsaydı.Dünkü toplantıya gelenlere çok teşekkür ederim ve bu toplantıyı düzenleyen Sebo kardeşime çok çok teşekkür ederim:)
|
Beni kırmayıp, toplantıya gelerek ekibimize katıldığın için asıl ben teşekkür ederim...
|
Bursa ekibinin toplantıya katılan tüm arkadaşlarını resimleriniz aracılığıyla bizlere tanıştırdığınız için teşekkür ederiz Sebo. Buluşmaya katılamadığım ve o güzellikleri paylaşırken sizlerle birlikte olamadığım için çok üzgünüm. İnşallah bir sonraki buluşmada bende aranızda olacağım. Ayrıca yoğunluk nedeniyle uzun zamandır görme fırsatı bulamadığım botanik parkının bu vesile ile bizlere gezdirdiğin için ayrıca teşekkürler. Sevgiler....
|
Keşke aramızda görebilseydik sizi de, ama kısmet değilmiş. Belki diğer toplantı ve gezilere gelirsiniz. Ben sadece üzerime düşen görevi yaptım, Bursa ekibini toplamak için. Diğer üyelerde bu toplantıya gelerek üzerine düşen görevi yaptılar. Neyse gelende, gelmiyende sağolsun ne diyeyim artık.....
|
Sanırım mesajım yanlış yere çıktı.Tekrarlayayım.
Seni yorumlamağa pek gerek yok sevgili Sebo Ne kadar sevecen ve sevgi dolu olduğunu herkes biliyor bence. Sana ve toplantıya katılan her üyeye sevgiler.. |
Alıntı:
turco. |
Övgüleriniz için çok teşekkür ederim efendim, bizim davetimizi kırmayıp toplantımıza katılarak ekibimize dahil oldunuz. Bu davranışınızla ne kadar ince bir insan olduğunuz kanıtladınız ve gelmeyen üyelere iyi bir örnek oldunuz, teşekkür ederim. Ekibinizi her zaman destekliyeceğinizden eminim efendim...
|
Alıntı:
Manolya cicegini görünce ayrica heyecanlandim. Ayni Manolya agacini sekiz yil önce Bodrum tatilinde satin alip valiz icinde Almanya´ya getirmistim. Oldukca yavas büyüyen Manolya agacim henüz hic cicek acmadigi icin sizin cektiginiz fotograflarla avunduk. |
Proje sizden destek bizden sevgili Sebo..
|
5 Eklenti(ler)
Sercanın fotoğraf makinesiyle çektiğim fotoğrafları bugün sercandan aldım. Fotoğraf makinesi getirdiği için sercan kardeşime teşekkür ederim :)
Eklenti 13991 Botanikteki ördekler... Eklenti 13992 Açmış olarak gördüğüm tek lale ağacı çiçeği Eklenti 13993 Eklenti 13994 Eklenti 13995 Süs narının çiçekleri |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14001
Manolya ağacının çiçeğinin tohuma kaçmış hali :) Eklenti 14002 Ihlamurlar... Eklenti 14003 Japon akça ağacı yaprakları... Eklenti 14004 Akça ağaç yaprakları Eklenti 14005 Botanikteki gül bahçesinden masum güzelliği ile beyaz bir gül :) |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14006
Eklenti 14007 Eklenti 14008 Eklenti 14009 Bunlar şeker akça ağacının yerde kendiliğinden çimlenen tohumları... Eklenti 14010 Kestane yaprakları |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14011
Çınar yapraklı akça Ağaç sanırım bu... Eklenti 14012 Pelin hanım (bademağacı) ve Sevim hanım (hedera), çaktırmadan fotoğraflarını çektim :) Eklenti 14013 Akça ağaç yaprakları... Eklenti 14014 Göknar tohumları..... Eklenti 14015 Sığla ağacı yaprakları.... |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14017
Sığla ağacı tohumu... Eklenti 14018 Erguvan tohumları..... Eklenti 14019 Biberiye idi sanırım bunlar.... Eklenti 14020 Bu çiçeklerin isimlerini bilmiyorum, bilen var ise söylerse sevineceğim... Eklenti 14021 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14022
Akça ağaç yaprakları Eklenti 14023 Vişneler.... Eklenti 14024 Selahattin hocayı fotoğraf çekerken yakaladım :) Eklenti 14025 Akça ağaç yaprakları.. Eklenti 14026 Mor salkımlar.... |
Evet, sebocum biberiye,kuşdili de diyebiliriz.Güzel çiçekli bitkiyi bende bilmiyorum cevaplayan olursa bende çok memnun olacağım.:D
|
Şebocum çok şey kaçırmışız çok.
Ama sayende gezmiş kadar olduk :) Teşekkürler. |
Ne demek görevimiz, beğendiyseniz ne mutlu bize :)
|
2. Botanik Parkı buluşması, en az 1. kadar verimli olmuşa benziyor. Fotoğraflar için teşekkür ederim Sebocum. Senin gibi gençleri gördükçe gelecekten endişe etmemize gerek kalmıyor.
|
Övgüleriniz için teşekkür ederim sevgili sevelim, inşallah bütün toplantılarımız böyle geçer :)
|
Çok güzel sevgili turco, elinizde ne kadar resim varsa ve müsaitseniz yayınlarsanız çok sevineceğim efendim :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025