![]() |
Keşke ama daha sonra katılabilirim belki:)
|
Bekleriz efendim kapımız herkese her zaman açık. Ben 16 haziranda botanik parktaki gezimize geleceği kesin olacak arkadaşları bir daha yazayım:
1) Selahattin Yılmaz 2) Bademagacı 3) Hedera 4) Ben 5) Selenn (kesin değil, bir işi çıkmaz ise o güne kadar) 6) Turco 7) Samowan ( buluşma günü burada olursa mutlaka gelecek ;) ) 8) Sercan_17 9) Ekalafat 10 .......? Bursalı arkadaşlar uyumayın lütfen sizlerin mutlaka gelmeniz lazım :( |
16 Hazirandaki buluşma
Alıntı:
Benide hatırladığın için teşekkürler.Çok büyük bir mani olmazsa bende aranızda olmaktan büyük zevk duyacağım.Zaten Botanik parkı görmediğim için hayıflanıyordum. |
Sizi nasıl unuturuz efendim, bütün üyelerimiz ile ayrı ayrı ilgileniyoruz. Sizide listemize ekliyorum, yalnız arada bir bu sayfaya uğrayın yeni haberler olacak. Tarih yaklaştıkça piknik yapacakmıyız yapmayacakmıyız, kimler ne getirecek gibi görev paylaşımları yapacağız. Bizi kırmayarak toplantımıza geleceğiniz için çok teşekkür ederim efendim....
|
Davetiniz için çok teşekkür ederim ama şu anda uzun bir süreliğine Aydın' da bulunuyorum.İnşaallah bir dahaki sefere katılırım.Size iyi eğlenceler....
|
16 haziranda bursada olursam zevkle katılırım...
|
Alıntı:
Bu bizim için üzücü bir haber keşke aramızda olabilseydiniz. Umarım bir sonraki toplantımıza katılırsınız.... |
Alıntı:
Sevgili samowan bari siz yapmayın, umarım burada olursunuz ve pikniğimize sizde katılırsınız. Ben sizi listeye yine de ekliyorum ;). Lütfen gelmek için elinizden geleni yapın..... |
Sevgili sebo arkadaşım. Listeye benide ekle. Bensiz parkın tadı çıkmaz:)
|
sevgili sebo, mesajını yeni aldım. Meşguliyetim yüzünden gelemediğim ve hayıflandığım ilk geziden sonra bunu kaçıramam beni de listeye dahil edebilirsin. Herkese selamlar.
|
Evet sayımız artıyor süper :), isimleriniz listeye alınmıştır arkadaşlar. Lütfen bu bölümü sık sık takip edin, çünkü tarih yaklaştıkça aramızda görev paylaşımı yapacağız.....
|
Bana enerjik diyene de bir bakın hele. Sebocum sizleri izliyor ve kendimi aranızdaymışım gibi hissediyorum.
Haydi Bursa'lılar Botanik Parka. :D |
Çok teşekkür ederim sevgili sevelim desteğin için :)
|
Arkadaşlar Bursa ekibinin ikinci buluşması 16 haziran cumartesi günü saat 14-15 gibi botanik parktaki botanik kafede yapılacaktır. Duyanlar duymayanlara duyursun :).
|
Herkes duydu artık şebocum :D
|
Umarım öyle olmuştur penelophe...
|
arkadaşlar toplantı tarihi yaklaştı.konuyu güncellemek istedim.belki haberdar olmayan bursalı arkadaşlar vardır.
|
Buluşmaya az kaldı kesin gelecekler şöyledir:
1)Selahattin Yılmaz 2)Bademağacı 3)Ben 4)Hedara 5)Sercan_17 6)Turco 7)Ekalafat 8)İargın Bütün arkadaşlarımızı 16 haziran cumartesi günü Bursa botanik parktaki botanik kafede 14-15 sıralarında yapacağımız buluşmamıza bekleriz.... |
Keşke kanatlarım olsa....:(
|
Hadi bakalım bizi fotoğrafsız bırakmayın :)
|
Keşke benimde olsada güller diyarına uçabilsem :). Sercan makinasını getirecek bol bol çekip yayınlarız...
|
Güller hala toplanıyor Sebocum ne zaman bitecek bilmiyorum. Kiraz mevsimi yaklaşıyor..
|
Harika bir bulusma... Bir de Bursa´da.
Cocuklugum ve okul yillarimin gectigi Bursa´da. Botanik Bahce´de Piknik:)
Harika birsey bu. Katilacak olan arkadaslara iyi eglenceler diliyorum. Keske katilma imkanim olsaydi, seve seve gelirdim lakin, tam ikibinbesyüz km mesafeden yetismek cok zor. Umarim benim orada oldugum zamanda bir bulusma gerceklesir. Selam ve sevgilerimle... Sonja |
Sayenizde Lale Agaci ile tanistim. Hemen bir arastirma yaptim ve almanca siteme ayrintilarini ekledim.http://sonja-varol.blogspot.com/2007...ulipifera.html Ilgilenenler bakabilir. Ileriki bir zamanda türkcesini de tercüme ederek sayfama alacagim...
http://img114.imageshack.us/img114/5...piferabko7.jpg |
Sonia hanım desteğiniz için teşekkür ederim, sizin için yararlı olabildiysek ne mutlu bize. Bu buluşma da piknik olmayacak o iptal oldu, umarım diğer buluşmalarımızda sizide aramızda görebiliriz. Sonbaharda bir buluşma daha yapmayı planlıyoruz belki o buluşmamıza katılabilirsiniz? Sevgilerimle....
|
Bursalı arkadaşlar. Yarın bizler için büyük gün. İnşallah herkes gelir. Çünkü çok eğlenceli olacak gibime geliyor:)
|
İnşallah öyle olacak sercan kardeşim, bu arada lütfen fotoğraf makineni getirmeyi unutma. Bol bol fotoğraf çekeceğiz, arkadaşlar fotoğraf bekliyorlar :)
|
Sevgili sebo kardeşim merak etme unutmam. Gerekirse eve geri döner getiririm. Bol bol resim çekicez seninde dediğin gibi.
|
Bakalım yarın nasıl geçecek heycanlandım şimdi. Arkadaşlar hala gelmek isteyenler var ise yerimiz vardır ona göre :)
|
Yarinki bulusma icin bende uzaklardan sizleri destekliyorum. Botanik parkta bulusan arkadaslardan ricam; cektikleri fotograflarda bazi ilginc bitkileri, cicek agac vs. Yakin cekim yaparak ayrintilarini da bize aktarirlarsa cok iyi olur düsüncesindeyim. Bol günesli güzel bir Bursa günü diliyorum.
Hepinize sonsuz selam ve sevgilerimle... Uzaklardan Sonja. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025