![]() |
Sevgili Bursalılar,
Umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz. Siz beni oralarda göremeseniz de ben yanınızda olacağım merak etmeyin. :D |
Sonia hanım sizin içinde resimler çekeceğiz, botanikteki o güzelim lale ağaçlarını, sığla ağaçlarını, akça ağaçları, huş ağaçlarını, söğütler ve daha bir sürü ağacı çekmeden duramayız zaten :) Sevelimciğim sen hep bizim yanımızda olacaksın zaten :)
|
Şimdi süper keyfiniz yerindedir sizin.
Şebocum benim içinde eğlen:) |
Eğlendik eğlendik, çok güzel bir gündü sevgili penelophe :). 8 kişiydik, bol bol fotoğraf çektik en yakın zamanda yayınlıyacağız fotoğrafları. Buluşma sayesinde Bursa grubu olarak yapabileceğimiz başka planlarda yaptık . Yakın bir zamanda başka duyurularda duyarsınız bu sayfadan :)
|
Çok sevindim. Fortoğrafları akşama kadar yükle Şebocum, akşam bakarım :)
|
Hemşerilerim buluşmuşlar ne güzel. Fotoğraflarınızı bekliyorum.
Neler konuştunuz, ne yaptınız? Tutanak tuttunuz mu? Daha bir yığın soru işte, sormadan yanıtlarsınız değil mi? |
Önce toplantı ile ilgili birşeyler yazayım, sonra da resimleri yayınlarım. Toplam 8 kişiydik, gelenler;
1) Selahattin Yılmaz 2) Hedera 3) Bademağacı 4) Turco 5) İargin 6) Sercan17 7) Samowan 8) Ben :) Öncelikle bizim davetimizi kırmayıp, geçerli olmayan sebepler göstermeyip :mad: , geleceğini söyleyipte gelmemezlik yapmadıkları için bu arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Toplantıda ilk önce aramıza yeni katılan üyeler var idi onlar ile tanıştık, neler ile ilgilendiğimizden bahsettik. Foruma katılmayan üyelerimize foruma daha çok yazmaları konusunda önerilerde bulunduk. Sonbaharda yapacağımız toplantı konusunda fikir alışverişi yaptık. Sitenin bizim için öneminden bahsettik ve son olarak önümüzdeki haftalarda uludağa doğru yapacağımız tracking konusunda konuştuk. İleri ki tarihlerde bu sayfada bu konu ile ilgili bilgiler bulabilirsiniz. Selahattin Yılmaz hocamızdan merak ettiğimiz, bilmediğimiz konularda sorular sorup önerilerini aldık. Hocam sağolsun herkesle ilgilendi. Şimdi ben gelenler hakkında nacizane düşüncelerimi yazayım :) Selahattin Yılmaz: Bursa ekibinin hocası, yol göstericimiz. Ekib için önemli bir yere sahip ve Bursa ekibin kurucusu aynı zamanda. Sıcak kanlı olması, güler yüzlülüğü ve tecrübesiyle ekibimizin önemli bir parçası :) Hedera: Aramıza yeni katılan üyemizdir kendisi, ekibten desteğini esirgemeyecek ve ekibin her zaman içinde olacak. Samimiyeti, güleryüzlülüğü, hanım efendiliğiyle çok sevdiğim bir üyemizdir kendisi :). Bizi kırmayıp, işini yarıda bırakıp toplantımıza katılma nezaketini göstererek bazi üyelere çok güzel örnek olmuştur kendisi. Aramıza hoşgeldin sevgili hedera :) Bademağacı: Ekibimizin ilk buluşmamızda da kendisi var idi. Ekibin toplanmasında bana çok yardımcı oldu sağolsun. Her zaman yanımda oldu ve benden desteğini hiç esirgemedi. Hanımefendiliği, güleryüzlü oluşu, doğa sevgili ile aramızda hep olacak üyemizdir kendisi. Desteğini bizden esirgemeyip, toplantımıza katılarak ne kadar iyi bir insan olduğunu kanıtlamıştır :) Turco: Aramıza yeni katılan üyelerden biri de Sevgili turco idi. Toplantı davetimizi geri çevirmeyip, ekibimize katıldığı için çok teşekkür ederim. Beyefendi kişiliği, sevecenliği, samimiyeti ve sıcak kanlılığı ile ekibimize neşe katan bir üyemiz oldu kendisi. Oda artık Bursa ekibinden. Davetimizi hiç bir sebep göstermeden kabul edip, Bursa ekibinin büyümesine yardımcı olan sevgili turcoya saygı ve sevgilerimi iletirim :) İargin: Aramıza yeni katılan bir üyede iargın idi. Gerçekten bizi kırmayıp toplantımıza gelerek, Bursa ekibine katılmıştır kendiside. Beyefendi oluşu, samimiyeti ve güler yüzlüğü ile ekibini her zaman destekleyeceğini ve her zaman ekibinin içinde olacağını benimsetmiştir. Çok teşekkür ederim davetimizi kırmayarak toplantıya katıldığınız için :) Sercan_17: Aramıza yeni katılan üyelerden biri de sercan kardeşimdir. Güler yüzlü, sempatik, samimi olması ile ekibimize renk katmıştır. İşlerini bırakıp davetimize gelerek Bursa ekibine katılmıştır. Her zaman ekibini destekliyeceğinden adım gibi eminim. Ekibimize katıldığın için çok teşekkür ederim canım kardeşim :) Samowan: Aramıza yeni katılan son üye samowan idi. Gerçekten efendi kişiliği, arkadaşlığı, samimiyeti ile iyi bir üyemiz olmuştur. Üyesi olduğu Bursa ekibini herzaman destekliyecektir. Davetimi kırmayıp ekibimize katıldı için değerli üyemiz samowana çok teşekkür ederim :) Ben: Eee artık benim ile ilgili yorumuda siz yapın yahu :D |
Sebo ne güzel tarif etmişsin.
Sanki oradaydım ve arkadaşlarla tanıştım gibi oldum. Senin yaşında ki gençlerin böyle işlerle uğraşması dünyaya karşı umutsuzluklarımı kırıyor. İyi ki buradayım ve iyi ki senin gibi bir genci sadece yazılarından da olsa tanıdım. Annene babana sevgiler saygılar. Teşekkürler. |
Bence Sebo yu bize kazandıran ve ona bu aşkı veren sevgili Selahattin Yıkmaz a teşekkür etmeliyiz.
|
Şebo:Beyefendi, terbiyeli, saygılı, sevecen, dilbaz sempatik bir genç:) Aramızda olduğun ve seni tanıdığımız için mutluyuz Şebocum. Sen olmasan kahvede sayfalar nasıl uzar :D
Resimler nerde:mad: |
2 Eklenti(ler)
Şimdilik şu iki fotoğrafı yayınlıyacağım arkadaşlar. Diğerlerini yarın yayınlarım, sakın merak etmeyin çok fazla fotoğraf çektik ;) . Yorgunum o yüzden fotoğrafları yarın yayınlarım dedim, kusura bakmayın :( . Bu arada gerçekten beni utandırıyorsunuz, ben sadece Bursa ekibini toplamaya çalışarak bir aile ortamı oluşturmaya çalıştım. Bende sizin gibi çok değerli insanlar ile tanıştığım için çok mutluyum ;)
Eklenti 13664 Soldan sağa: Selahattin Yılmaz, Sercan_17, Samowan (Samet bey), Ben :), Bademağacı (Pelin Hanım), Hedera (Sevim Hanım), İargin (İbrahim Bey), Turco (Süha Bey) Eklenti 13665 |
Ellerinizdekiler nedir?
|
Akça ağaçlar vardı yerde çimlenmiş kendi kendine, onlardan aldık. Bıraksaydık orada ölüp gideceklerdi ne olsa. Hiç olmazsa bizde kurtaralım dedik :)
|
Kaymak ağacı mı yani? Bence de çok iyi yapmışsınız. Büyük ihtimal çim biçme makinası ile yoedeceklerdi.
|
Hayır Sevgili adabayrakoglu :) akça ağaç onlar türü ise şeker akça ağacı. Hatta ben bu sene onların tohumlarından çimlendirmiştim. Kaymak ağacını biliyorum ama yakından hiç görmedim :)
|
Sevgili Sebo oğlum, tebrikler.. Organizasyon ve strateji konusunda bu yaşta bu kadar başarılısın ya, ileride senden çok büyük atılımlar bekliyorum..
Çok güzel bir toplantı olmuş, yenilerini planlayacağından eminim..:) |
Sevgili, sebocum bugün bizi bir araya getirdiğin için sana çok teşekkürler senin sayende diyer çok sevgili üyelerlede tanıştım çok sıcak bir ortam vardı.Herkes çok sıcak ve samimi idi ben kendi adıma çok memnun oldum,sevgili sebo seninde sıcak oluşun,gülen yüzün,samimiyetin,efendi kişiliğinle bursa üyelerini zandediyorum sen bir araya toplayacaksın,üstelik sen bize değil biz sana tekrar tekrar teşekkür ediyoruz;) Bize sadece gelmek kalmıştı zaten :D
|
Ne güzel :) burada ki dostluklar gerçekten harika arkadaşlar paylaştığınız için teşekkürler, Sebo :) diğer planlarınızı ne zaman açıklayacaksınız :)
ve fotoğrafların devamını merakla bekliyorum(z). |
Bu hafta içinde şu tracking işini planlayıp, gerekli duyuruyu asarız artık :). Fotoğraflar için bir engel çıkmazsa eğer yarın yayınlamaya başlıyacağım. Çok fotoğraf var nasıl yapacağız bilmiyorum, sanırım fotoğrafların bazılarını elemem gerekecek :)
|
Bursalı canlarım, aranızda olmayı çok isterdim. Sebo biraz daha gayret edersen İzmir grubunu da geçeceksiniz galiba. Durum öyle gözüküyor. :))
|
5 Eklenti(ler)
Botanikte çektiğimiz akça ağaçlardan görüntüler...
Eklenti 13701 Eklenti 13702 Eklenti 13703 Eklenti 13704 Eklenti 13705 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 13706
Eklenti 13707 Eklenti 13708 Eklenti 13709 Eklenti 13710 Tam akça ağacı çekiyordum, selahattin hocamda beni çekmiş :) |
5 Eklenti(ler)
Botanik parktan bambu görüntüleri...
Eklenti 13711 Eklenti 13712 Eklenti 13713 Eklenti 13714 Eklenti 13715 |
5 Eklenti(ler)
|
Güzel bir buluşmayı daha geride bıraktık.Organizasyonu şevk ve başarıyla gerçekleştiren Sebahattin kardeşime,bilgilerini esirgemeden paylaşan Selahattin Bey'e ve renk katan herkese teşekkürler..:)
|
5 Eklenti(ler)
Çok sevdiğim lale ağacından bir kaç resim...
Eklenti 13721 Eklenti 13722 Eklenti 13723 Eklenti 13724 Eklenti 13725 |
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Sığla ağaçları....
Eklenti 13730 Eklenti 13731 Eklenti 13732 Eklenti 13733 Sığla ağacının dalları ne kadar garip bir yapıya sahip.... |
4 Eklenti(ler)
Botanik parkta gezerken farkettiğimiz peruka ağacı. Biz ağacı tanıyamadık sağolsun forumda mine hanıma sorunca bizi bilgilendirdi...
Eklenti 13735 Eklenti 13736 Eklenti 13737 Eklenti 13738 |
Şimdilik bu kadar resim yayınlıyacağım, sercan kardeşimdeki resimleri de en yakın zamanda alıp yayınlıyacağım....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025