![]() |
1 Eklenti(ler)
Resimler olmadı kusura bakmayın..Sebo ben sana göndereyim sen ayarla lütfen.
|
Bu sayfayı tesadüfen buldum. Ve sizleri çok kıskandım. Nasıl kaçırdım böyle bir buluşmayı diye de hayıflanıyorum.
Yeni buluşmalarda beni es geçmeyin emi.. tüm arkadaşlara selamlar |
Rukiye hanım aramıza hoşgeldiniz, siteden kopmazsanız yeni buluşmalardan da haberiniz olur mutlaka. Toplantılarımızda sizide aramızda görmeyi isteriz :)
|
Rukiye hanım
Pazar günü Uludağ'da Trekking yapacağız. Sizide bekleriz. |
5 Eklenti(ler)
Sevgili turconun çektiği resimleri onun adına yayınlıyorum. Sevgili turco resimler için çok teşekkür ederiz...
Eklenti 14165 Eklenti 14166 Eklenti 14167 Eklenti 14168 Eklenti 14169 |
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Turco bu güzel resimler için ve Şebo foruma eklediğin için, çok teşekkürler.
|
Ne demek asıl ben ilgilendiğin için teşekkür ederim :)
|
Sevgili Sebo
Zahmetin için çok teşekkürler sen yayınlamasaydın bu parkın güzellikleri sadece kamerada kalacaktı hiç olmazsa şimdi bu parkı görmeyenlere bir fikir verebilir. |
Ne demek efendim görevimiz. Gerçektende öyle oldu parkı görmeyenler resimler sayesinde görmüş kadar oldu :)
|
Sebo bundan sonra senin görevin (görevlerinden birisi de diyebiliriz) fotoğrafları küçültüp siteye göndermek olsun :D
|
Büyük bir zevk ile yerine getiririm sevgili sevelim :)
|
Arkadaşlar sonbahara kadar beklemeyelim dedim bir ara toplantı yapalım. Şunu öneriyorum; 10 temmuz salı günü saat 14.00' da inkaya çınarında buluşalım. Bu üyelerimize ve gelmek isteyenlere uyarmı acaba?
|
İnkaya çınarı nerede? nasıl gidilir?
|
Benim için uygundur.İnkaya'ya hayır diyemem.
|
Bu kadar güzel resimden sonra sanırım Sebahattin bey bize meşhur inkaya çınarınında bir resmini gösterir ne dersiniz? Gelemesekte her zaman olduğu gibi resimlerle yetiniriz diye düşündüm. Sahi ben bu inkayayı tarihten bir yerden hatırlıyorum sanırım bilen ve bir şeyler yazacak arkadaşlar olursa sevinirim.
Saygıyla kalın. |
Ferda hanım inkaya çınarı Uludağ yolu üzerindeki inkaya köyünde. Şahsi arabanız var ise, şehir merkezinden çekirgeye doğru ilerleyip uludağ yoluna çıkacaksınız. Yolda birine sorsanız mutlaka tarif ederler :). Şehir içindeki otobüsleri kullanıcaksanız, inkayaya iki tane otobüs hattı var.
|
1 Eklenti(ler)
İnkaya çınarı hakkında bilgi ve çınarın resmi arkadaşlar :)
Kaynak:http://bursadayasam.blogcu.com/312822/ |
Alıntı:
|
Selahattin beye ve Sebahattin beye ne kadar teşekkür etsem azdır. Meğer burnumuzun dibinde neler varmışta biz bilmiyormuşuz. Bilgiler resimler herşey bir harika doğru yerde olduğumun bir kez daha sevincini yaşıyorum. Sağ kalasın AĞAÇLAR. NET. Doğrusu programımı gözden geçirmem gerekecek 10 Temmuz salı çok zor ama bu güzellikte kaçmazki görev çıkarmak zor olacak ama denemekte fayda var diye inanın sesli düşünüyorum herkes bana bakıyor. Olsun.
Saygıyla. |
Syn Sebahattin Sargın davetiniz için çok teşekkür ediyorum ama ne yazıkki işlerimin yoğunluğu nedeniyle katılamıyorum birdahaki sefere inşallah diyerek size iyi eğlenceler diliyorum.
|
Toplantımıza herkesi bekliyoruz, başka bir toplantıda inşallah görüşürüz glcn hanım.
|
İnkaya çınarını hala görmemiş olanlar bu fırsatı kaçırmayın derim. Gündüz başka gece başka güzellikte. Ağaç çok ama çok görkemli.
Bazı insanlar ise o güzelim ağaca sevdiklerinin adını yazmışlar. Her önüne gelen birşeyler karalamış daha doğrusu kazımış. Ağaca yazı kazıyanları hiç anlayamadım. O yazıları da fotoğraflasanız diyorum. O güzelim ağaca hiç yakışmadıklarını herkes görsün. |
******* kaçırmasınlar, ben çok uğraşıyorum bütün üyeleri bir araya getireyim diye ama olmuyor. Gelenler belli zaten, onlarada şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sevgili sevelimciğim inşallah sizide sonbaharda aramızda göreceğiz.
|
Sonbahar toplantısı için listeye beni de ekleyebilirsiniz :)
|
Ben katılamayacağım üzgünüm....:(
|
Darkyes seni çoktan ekledim zaten listeye ;)
|
Sevgili, sebo göstediğin emekten,aldığın sorumluluktan ötürü seni tebrik ediyorum.Aile büyüklerinide saygı duyuyorum senin gibi bir evladı topluma kazandırmışlar bu devirde çok zor bir işi başarmışlar...Ben kendi adıma hiçbir mazeret göstermeden gelmeye hazırım sana kolay gelsin her zaman yaptığın gibi harika olacak bence:D
|
Buluşmaya gelip, bizleri yalnız bırakmayacağın için çok ama çok teşekkür ederim. Ümidim çok kırıldı bir ara, kimse gelmiyecek sanırım diye. Övgülerin içinde teşekkür ederim sevgili hedera, keşke bu toplantılarımızda bütün Bursalı üyelerimiz bir araya gelebilseler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025