![]() |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
agaclar.net'e yeni yeni üyeler de gelecek
Kekebek çalısı'nın miniği Can bebek (maşallah diyelim) |
3 Eklenti(ler)
Sitemizin daima kibar, yakışıklı ve sevecenlikleri ile hepimize yardıma hazır beyfendileri
Orhan Özbilgiç ykolko Osman45 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Zafer İnandıklı, Oğuz ve malina
Sevgili jezebel, katılımın bizleri çok mutlu etti, çok teşekkür ederim. |
5 Eklenti(ler)
|
(Çocuklar geldi, eşimin doğum gününü kutlamak için dışarı çıkacağız devamı akşama)
|
Biraz geç kaldım ama yine de yetiştim. Sizleri görmek çok güzeldi :)
|
Bugün ki etkinlikte emeği geçen ve gelen herkese çok teşekkür ederim. Uzun zamandır bu kadar çok mutlu olmamıştım, herkesin gülümsemesi içtenliği beni gerçekten çok mutlu etti. Yeni tanışmamıza rağmen sanki yıllardır sizlerle görüşüyor gibiydim. Kocaman içten bir aile olmuşuz.
- Eve gelir gelmez ilk işim aldığım çiçekleri dikmek oldu^^ - Ayrıca Sayın Telato ve Eneskrky'a hediyelerinden dolayı ve paylaşım yapan diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim ^^ |
4 Eklenti(ler)
!2. Yıl birlikteliğimiz, her zaman olduğu gibi, bize özel sıcaklıkta ve içtenlikte başladı. Yine, nasıl geçtiğini fark edemedik zamanın... Neredeyse herkes, bir şeyler getirip koydu paylaşım masasına bitki ve eli emeği eşya cinsinden. Katılan herkese bol bol yetti getirilenler.
Sevgili malina, kendi el emeği dikey saksıyı, nasıl yaptığını anlattı. Fotoğraflara, pastamızla ve onun el emeği göz nuru ile başlıyorum. Eklenti 603127 Eklenti 603128 Eklenti 603130 Eklenti 603131 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Harika bir gündü, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, sevgilerimle
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
O kadar heveslenmiştim ki. Son anda Arslan beyin işi çıktı ve kalakaldık.Ne kadar keyifli geçtiğini tahmin edebiliyorum. Sumru hanımı görünce üzüntüm biraz daha arttı. İnşallah başka bir toplantıda yine birlikte oluruz.
Oğuz beyin tatlı sevdiğini öğrenmiştim. Bir tepsi baklavayla kalakaldım. Bugünde doğumgününüzmüş. Nice yıllara. Eklenti 603173 |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 603174
Eklenti 603175 Eklenti 603176 Eklenti 603177 Torbalar dolusu çelik, tohum ve çiçekle döndüm.:p |
5 Eklenti(ler)
Ve eve gelince ilk işim, çelikleri toprakla buluşturmak oldu. Teşekkürler agaclar.net...
Eklenti 603179 Eklenti 603180 Eklenti 603181 Eklenti 603182 Eklenti 603183 |
Çok sıcak, dost canlısı bir topluluk. Paylaşımlar için çok teşekkür ederim. Bir dahaki gelişimde benim de tuzum olsun istiyorum. Güzel bir cumartesi geçirdim. Herkese sevgiler saygılar.
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eşim ve benim yol kaybetmeden hoşlanmamıza sebep olduğu için çok sevdiğimiz:D GPS ile Kadıköy tarafında bir defa daha kaybolarak biraz geç kaldığımız toplantımıza geldiğimizde fazlasıyla sıcak karşılandık.
Neyse ki pasta kesimine yetişmiştik. Pastayı kesen moderatörümüzün titizliğine hepimiz hayran kaldık. Pasta sonrasında en yeni ve en eski ağaçlar.net li güzel gülücükler verdiler. Hepimizi bir arada çekmeye çalıştım ancak gelemeyenleri (aleydi, Nuri Mürvet vb)gözlerimiz aradı. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025