![]() |
Alıntı:
|
Sevgili dostlar,
Sevginin ve paylaşmanın giderek azaldığı dünyamızda, sevgi ve paylaşımı üst noktalara taşıyarak çok güzel bir gün yaşattınız. Emeği geçen gönüldaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Orada bulunan bizler zaten genciz, bu yıl, aramıza, azımsanmayacak sayıda genç de katılarak güç verdiler. Ben çok mutlu oldum, bu nedenle altını çizmek istiyorum. Doğaya, sevgiye gönül veren gençler var olun. Tekrar buluşuncaya kadar herkese sağlık ve mutluluk diliyorum. |
Bugünün EN TALİHSİZİ kesinlikle, biz cümbür cemaat içerideyken ve Baraka Cafe'nin içi-dışı çeşit çeşit bitkilerle dolup taşarken, elindeki çiçek demetleriyle içeri girip etrafa bakındığı anda dumura düşen çiçekçi teyzeydi :D
''Yanlış zaman-yanlış yer'' böyle bir şey olsa gerek, hatırladıkça gülüyorum :D :D |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Herkese günaydın :)
Hayatımızın bir çok günü aynı etkinliklerle dolu, sıradan bir tempo içinde akıp gider. Bazı günleri sıradışı kılmak isteriz, hatırlanası günler olur onlar. Hiç görmediğim ve çok çok seyrek gördüğüm insanlarla işte böyle keyif aldığım bir gün yaşadım. Herkesten olmasa da minik anı parçacıkları getirdim kendimce. Pasta kesme dakikalarını videoya aldım, ancak youtube' ye yüklemeyi bilmiyorum. Facebook hesabımdan bakabilirsiniz. https://www.facebook.com/hazel.erdem...10220809078697 İzmir'e tek parça ulaştığım için de ayrıca çok mutluyum. Her şeyin başı sağlık. |
3 Eklenti(ler)
Ben de ganimet torbamı açtım.... amannn neler var neler, ama hepsi benim sanmayın sonra utanırım, valla bunların bir kısmı arkadaşımız SDurul'a ait.
"Amannn kadın toplantıya da gelmediği halde halâ buradan da çiçek talep ediyor" desem adım gibi biliyorum ki alınacak.... şaka şaka sevgili SDurul, seni kızdırmak istedim biraz. Bütün bu güzellikler için teşekkür ederim arkadaşlar.,, |
1 Eklenti(ler)
Genelde ilkokul arkadaşlarımızla böyle içten saf temiz görüntüler verirdik.
Sevgili A_NOMAD ve Kelebek Çalısı, bu fotoğrafınız öyle hoşuma gitti ki, agaclar.net'te tanıştınız, birbirinizle kaynaştınız adeta kardeş oldunuz. İnşallah ömür boyu devam eder bu dostluğunuz. İkiniz de çok güzelsiniz. |
1 Eklenti(ler)
Gençler, gençler... umudumuz onlar.
Bu selfie ne kadar güzel. eneskrky güzel yakalamış. Fotoğraftakiler: A_NOMAD, Sevgihoca, loveforlife, evdecicek, dongyul, Telato eneskrky. Yeni üye cypres'i arkadaşlara tanıtayım istedim ama yakışıklı üyemizin bir fotoğrafını yakalayamadım. Kelebek Çalısının 175 numaralı mesajında 2. fotoğrafda geri plandaki mi cypres? selfie |
Alıntı:
Eyvah, eyvah deşifre olmuşuz.:rolleyes: Ama suçlu aşağıdaki mesaj.:rolleyes: Alıntı:
Ruhen oradaydım, iki kere telefonla da olsa o havayı soludum, loveforlife ve berçin'in seslerini duydum. Canım Güler hanım'ım beni unutmadığınız için çok teşekkür ederim. 12. Doğum günün kutlu olsun, agaclar.net. Bu iyi insanların oluşturduğu kocaman ailenin ferdi olmaktan gururluyum. Birlikte nice senelere... |
1 Eklenti(ler)
Bunlar da benim ganimetlerim:D.
Tabii ki geçici yerlerindeler. Bahçenin uzaklığı ayrı bir sorun. Umarım bunları paylaşanlar bunların 10 misli, 100 misli,1000 misline sahip olurlar. Tekrar teşekkürler. |
Düne ilişkin çok güzel sözler yazılmış, fotoğraflar paylaşılmış... herşey çok güzeldi..
Deniz ve gökyüzü gri ama doğum günü kutlamamız çoookk renkliydi. Yeşil bitkiler, sımsıcak insanlar... bu ortam için Sn Malinaya ve Güler Hanıma teşekkürler. |
Ben aldigim ganimetleri paylasirsam gelemeyenler çok üzülür. :)) artık benimde gerçek manada çiçeklerim var diyebilirim.
Emeklerinize sağlık, hem çiçekleri büyütüp hem de istanbulun trafiği bir yana zahmet edip taşıyıp getirdiniz. Ben en fazla bir kaç çelik biraz da tohum alırız diye düşündüm ama bekledigimden çok çok fazlası vardı. Ayrıca evdeçiçek abimiz arta kalan ganimetleride benim poşetler koymuş sağolsun :) |
5 Eklenti(ler)
Herkesin hayatında çok önemli günler vardır. Bazen dönüm noktası olur attığınız küçücük bir adım. Benim için de 21 Mayıs 2012 günü o kadar çok şey ifade ediyor ki... Çok zor dönemler yaşarken tesadüfler eseri üye olduğum bu ortam bana ne çok şey kazandırdı, nasıl bir milat oldu!
İyi ki o gün siteye üye olmuşum dedim dün bir kez daha. Yoksa böylesine güzel insanları bir arada bulabileceğim başka bir ortamım olamazdı zannımca. Güzel gülüşlü, kocaman zengin yürekli dostlarım, agaclar.net ailem var artık benim. Gerçekten bir aile... Hani bazen ailenizden biri üzer, kırar sizi. Ama candır yine de vazgeçemezsiniz. Beni kıranlar da, benim istemeden kırdıklarım da olmuştur bu ailede. Ben vazgeçemem. Ablalarım, ağabeylerim, kardeşlerim; bir kusurum olduysa affola! Nice yıllarda hep beraber olalım inşallah... Eklenti 603329 Siteye üye olduğumda üç beş çiçek tanırdım. Ne çok şey öğrenmişim de "dağıtım masasından sorumlu agaclar net üyesi"ne çıkmış adım.:o Dostum, kardeşim evdeçiçek ile ne çok yorulmuşuz! Eklenti 603330 Eklenti 603331 Ne zengin masalardı onlar, aman Yarabbim! Gözüm kalan şeylerden yine alamadım ya, bal tutan avcunu yalar mı olduk?:p İlk defa hava doğum günü toplantımızda üşüttü bizi, içeri kaçtık mecburen. Donmadan önce dışarıda birkaç karemiz de olmadı değil. Can insanlar; Zafer İnandıklı ve eşi Nilgün İnandıklı... Eklenti 603332 Eklenti 603333 |
5 Eklenti(ler)
Yol arkadaşım, Sebahattin Sargın ile ne keyifli sohbetler ettik yolculuk boyunca. İyi ki gelmiş benimle. Onu özleyenler de epey çoktu.
Eklenti 603334 Doyumsuz lezzette sohbetler başladı. Eklenti 603335 Eklenti 603336 Eklenti 603337 İçeri kaçtık mecburen, yerleşme telaşı! Eklenti 603338 |
5 Eklenti(ler)
En gencimizdi o; enskrky! Ah Enes'im kim kırkayak dedi sana?
Eklenti 603345 Toplantı sayfasına "yeni üye oldum, ben de gelmek istiyorum" yazdıktan sonra kısa sürede aramıza katılan genç ve gülen bir yüz daha; cypres. Dilerim bundan sonra hep aramızda görürüz seni. Sevgili Jezebel ve Sebo ile beraber gülümsediler objektife... Eklenti 603346 Bir ara dışarıda iki kişi gördüm. "aaa, Telato geldi" dedim. Tanımam oysa kendisini. Bilmişim. Tam da bizim aileye uygun, güleç yüzlü iki kişi, Talato ve ağabeyi... Eklenti 603347 Abdala malum oluyor, kesin! "Sevgi Hoca!" dedim, hepimizi kocaman kucaklayan sıcacık bir abla buluverdim! Eklenti 603348 Selfielere sığamadık biz! Zaten çok düzenliler kıskanıyorum ben bu çocukları... A_NOMAD ve benim gibi her saksıya on bitki projesi uygulayın artık siz de! Telato, Dongyul, enskrky... Eklenti 603349 |
Ne yazarsam yazayım, yazdıklarım dün yaşanan mutluluğu ifade edemeyecek.
Ben ve eşim böyle bir topluluğun ferdi olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Hepinize kucak dolusu sevgiler. |
Harika gözüküyorsunuz keşke bende olaydım dedim ama . Ellerinize emeğinize sağlık
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzel gülüş sahibiyle çok daha fazla sohbet etmek isterdim, sevgili Sevgi Hoca bir dahaki toplantıya inşallah.
|
Yine güzel bir toplantı, sıcacık dostluklar 😀😀😀
Nice yıllara Agaclar net |
5 Eklenti(ler)
Dedim ya ben harika dostlar kazandım agaclar.net sayesinde. Bu dostların en önde gelenlerinden olan, hiç görmeden sevdiğim, saatlerce telefona yapışmama sebep can dostum Berçin'i de toplantıya gelmesi için aylar öncesinden ayartmıştım. Eşini de kandırdık zannediyorduk ki, toplantıdan bir gün önce gelmekten vazgeçmesi bizi çok üzdü. Berçin'im vazgeçmedi. Son anda uçak bileti buldu, güzeller güzeli kızıyla beraber atladı uçağa geldi. Rötar yapan uçağın üzerine bir de İstanbul trafiği çilesiyle geç de olsa katıldı aramıza.Yine doyamadım ki ona... Biz yine sabahtan beri telefondayız kendisiyle...:o
Eklenti 603406 Eklenti 603407 Eklenti 603408 Bu fotoğrafta da ayrı alemiz. Bağbahçe düşmüş bitki derdine. Zafer Ağabey o güzel çeliklerini paylaştırıyor. Biz de fotoğraf çekilelim diyoruz. Eklenti 603409 Dünya tatlısı Güler Ablamız ile beraber... Eklenti 603410 |
tebessüm
5 Eklenti(ler)
Bugün sabah yüzümde tebesümle uyandım,dünkü toplantıyı,sitede yeni tanıştığım arkadaşlarımı düşününce birden yüzümde güzel bir tebessüm oluştu.Harika bir gündü,hiç gidesim yoktu,sohbet edemediğim arkadaşlarla tanışmak istiyordum ama annem kızım burası Maraş değil,eve varana kadar saat kaç olur deyince mecburen düştük yola.Yoksa Güler Hanım ben de sizinle sohbet etmek istiyordum.İnşallah başka bir toplantıya.
Eklenti 603401 Eklenti 603402 Eklenti 603403 Eklenti 603404 Eklenti 603405 |
Alıntı:
"Veren el alandan üstündür" diye bir söz var... Bu sözün gerçekliğine inanıyorum. Sizin de bu deyime uygun kişilerden görüyorum. Toplantılara siz ve eşiniz eli kolu dolu gelip boş el ve dolu yürekle ayrıldığınızı düşünüyorum. Dağıttığınız onlarca çeşidin yüzlerce tohumu, çeliği, fidesi... Sizden aldıklarım için teşekkür ediyorum. |
Eşim ve benim iple çektiğimiz bir toplantı daha bitti sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduk siteden tanıyıp gerçekte tanımadığımız birçok üye ile tanıştık çok mutlu olduk Loveforlife demiş ya" hiç bir toplantıda bu kadar gülen insanı bir arada göremezsin" diye çok haklı hangi tarafa dönse gülen bir yüzle karşılaştık. Herkesin bahesettiği ganimetler muhteşemlerdi gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım hepinizle tekrar görüşürüz.Bu güzel site sayesinde herşehirde bir tanıdığımız oldu harika birşey bu hepinize sevgiler diliyorum:)
|
2 Eklenti(ler)
Katılmak isteyip de birçok sefer vazgeçen sevgili arkadaşımız Fatma Kochan'ın sanal değil de gerçek bir insan olduğunun kanıtı bu resim.
Bir nisanda çekilmesine rağmen bir nisan şakası değildir :p Eklenti 603426 Ben "ganimet" değil de anı demek istiyorum, İzmire benimle gelen anılarım: Eklenti 603427 Sevgili A_NOMAD hediyen şu an üzerimde, tam uydu :) Benim yüzümü güldüren herkese teşekkür ediyorum, Allah da sizin yüzünüzü 100 kat daha güldürsün .;) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ben de toplantıdan ellerim dolu döndüm haliyle ama parça parça bir sürü fotoğraf yüklemek yerine (çünkü toplu halde fotoğraflamayı akıl edemedim, eve gelir gelmez her birini bir köşeye yerleştirdim :D) içine kurşun kalemlerimi yerleştirince 'bunu kesinlikle fotoğraflayıp paylaşmalıyım' dediğim, sevgili loveforlife'ın el emeği-göz nuru agaclar.net kalemliğinin fotoğrafını tüm hediyeleri temsilen eklemek istiyorum ;) Eklenti 603428 |
5 Eklenti(ler)
İnternet kesilince fotoğraflarım yarım kaldı.Kaldığım yerden devam edeyim.Hepsi birbirinden değerli arkadaşlar.Loveforlife'le sevgiyle kucaklaştık,Telato,Dongyul ve Enes'e çocuklarımmış,kardeşimmiş gibi sarıldım.A-NOMAD sanki uzun zamandır tanıdığım bir yakınım.FarukEr kardeşim,ne kadar hoş insanlar vardı etrafımızda.Şippin,branşdaşım,edebiyat öğretmeni.Orhan Bey,mor datura tohumlarımı unutmamış getirmiş.Günebakan,Kiraz.Bağbahçe,Kelebek Çalısı,Müjgan Hanım 'la beraber oturduk.Sizleri tanımak gerçekten çok güzeldi.
Eneskrky Eklenti 603430 Dongyul ve ben Eklenti 603431 Eklenti 603432 Faruker Eklenti 603433 telato ve abisi Eklenti 603434 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025