![]() |
Annemi de buraya üye yaptım :) (_Nahide)
Kısmet olursa beraber geleceğiz :) Çok heyecanlıyız :) |
Alıntı:
Sevgili kelebek çalısı söz vermiş zaten, onun getireceği ufaklığın yanına ben de annenizin çiçeği ile aynı türden, yeni köklenmiş bir minik ilave edeyim ;) |
Alıntı:
|
1- malina
2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 9- OSMAN45 10- duy-gu 11- ilksenozturk 12- Kiraz 13- Orhan Özbilgiç 14- Sabihas ve eşi 15- Nuri Murvet 16- aleydi 17- serkan_istanbul ve arkadası 18- Müjgan Yılmaz 19- Berçin-eşi ve arkadaşları 20- eneskrky 21- Fatma Koçhan 22- Jezebel 23- kelebek çalısı 24- Harun parlak 25- bağ bahçe 26-Ankstel ve Arkadaşları Benimde süpriz hediyelerim olaçak :) |
Sevgili Dostlar,
Ben, her sene toplantılara katılıyorum. İlk kez bu sene katılacağımı bildiriyorum. Geçen yıllarda nereden bildirileceğini bilmiyordum. Sitede hiçbir paylaşımım olmadı çünkü halen daha siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Bu açıdan ben, dilsiz bir üyeyim. Sitedeki pek çok başlığı, ince ince okudum, ama bir "beğeni" bile koyamadım. "Beğen" e tıkladığımda karşıma "Beğenmedin" çıktı, ben işin içinden çıkamadım. Neyse, ben Şerafettin Aydoğdu, toplantıya, her yıl olduğu gibi, bu yıl da katılacağım. Bu yılın farkı, bildirimli olması. Not: Mesela niye, "Cevap gönder" değil de "Hızlı cevap gönder". Ben bu ifadeyi görünce, yanlış mı yapıyorum acaba, diye düşünüyorum. |
Bir şey daha dikkatimi çekti. Kullanıcı adımın altında "Yeni üye" yazıyor. Evet, siteyi aktif olarak kullanmayı beceremedim ama 2011'den beri üyeyim. Asıl üye nasıl olunuyor ki?
(Bu arada, siteden gelen mesajı da henüz çözüp gereğini yerine getiremedim, bir daha bakayım.) |
Sayin şippin mesaj sayınız arttıkça kullanıcı statünüz değişiyor.. Doğru hatırlıyorsam 20 mesajdan sonra Ağaçsever, 100 mesajdan sonra Ağaç Dostu şeklinde.
|
Ben de Melisa tohumu getireceğim,meraklılarına duyurulur:))))
|
Sayın Ozlem A,
Yanıtınız için teşekkür ederim. |
Ben de, büyük ve küçük boylu yıldız (Aster) çiçeğinin köklü çeliklerinden getireceğim.
|
Kefir mayası 2 kişi için getirebilirim. 6 yıldır kullandığım kefir mayasındandır. İsteyen varsa 2 kişi için steril kapta getirebilirim.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Loveforlife ve sevgili evdeçiçek dağıtım masasında sizin olduğunuzu sevinerek öğrenmiş bulunuyorum :). Çiçek yerine ev baklavasına ne dersiniz :)
Eklenti 602390 |
O gün her şey yolunda olursa çilek fideleri getireceğim, belki kısmette başka şeyler de olabilir.
|
Alıntı:
Katılmanız bizi mutlu eder. Yalnız bu kez grubunuzun afişini asmamanızı rica edeceğim. Her defasında biz gelmeden asıldığı için, sesimizi çıkarmıyorduk. Bu kez mesajınızı görünce aklıma geldi. Hak verirsiniz ki kendimizi başka bir grubun toplantısına katılmış gibi hissetmemeyi istemek normal bir durum. Afişli toplantı yapmak isterseniz, gününü belirleyip duyurabilirsiniz. Önceki yıllardan 2 görüntü: http://www.agaclar.net/forum/attachm...7605edited.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...8-dsc_0429.jpg |
Sevgili ankstel, malina doğru bir noktaya değinmiş, sen agaclar.net üyesisin, katılmana seviniriz. Ancak malina'nın yüklediği ikinci fotoğrafa bir bak, o fotoğrafı görenler agaclar.net'in doğum günü partisinde değil de Türkiye Kaktüs derneği'nin toplantısına geldik sanacaklar.
|
Alıntı:
|
Etkinlik süresi...
Merhaba sayın üyeler,
Abilerim ablalarım, kusuruma ve bilgisizliğime bakmayın ama, ben henüz hiçbir toplantı ve etkinliğe katılmadım, bu nedenle de size bu etkinliğin hangi saatler arasında yapılacağını sorabilirmiyim???:( Dört sayfayı da inceledim ama bu konuda herhangi bir bilgi bulamadım. Sizlerde tahmin edersiniz ki o gün benim gibi çalışan üyelerimiz var ve ben hangi saatte başlayıp hangi saatte sona ereceğini merak ediyorum. :D Teşekkürler. agaclar.net'in 12. Doğum Günü Kutlaması 2 Nisan 2016 cumartesi Toplantı Yeri: Baraka Cafe Fenerbahçe Parkı, Fenerbahçe - Kadıköy / İstanbul Tel: 0 532 7875117 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...8-dsc_0429.jpg
Bu kareyi görünce bu yılki listemiz niye bu kadar az diye pek bir üzüldüm! Çok özlediklerim var...:( |
Sevgili arkadaşlar, üzülerek yazıyorum, bazı nedenlerden dolayı gelemiyorum. :(
Elim titreyerek, adımı listeden sildim. 1- malina 2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 9- OSMAN45 10- duy-gu 11- ilksenozturk 12- Kiraz 13- Orhan Özbilgiç 14- Sabihas ve eşi 15- Nuri Murvet 16- aleydi 17- serkan_istanbul ve arkadası 18- Müjgan Yılmaz 19- Berçin-eşi ve arkadaşları 20- eneskrky 21- Jezebel 22- kelebek çalısı 23- Harun parlak 24- bağ bahçe 25-Ankstel ve Arkadaşları |
1- malina
2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 9- OSMAN45 10- duy-gu 11- ilksenozturk 12- Kiraz 13- Orhan Özbilgiç 14- Sabihas ve eşi 15- Nuri Murvet 16- aleydi 17- serkan_istanbul ve arkadası 18- Müjgan Yılmaz 19- Berçin-eşi ve arkadaşları 20- eneskrky 21- Jezebel 22- kelebek çalısı 23- Harun parlak 24- bağ bahçe 25-Ankstel ve Arkadaşları 26 - FarukEr Bir aksilik olmazsa geleceğim :) geçen sefer adres ve irtibat bilgisi vermeyip sokak sokak dolaşmak zorunda bırakıp hakkım olan tohumları almayışıma sebep olanlar gelirsem şayet o tohumları alırım :)) işin esprisi bir yana bu kadar tecrübeli kişilerle bir arada olmak güzel olur. |
Fatma hanımla birlikte gelmeyi planlamıştık ama kısmet değilmiş.
Onun ve kendi hediyelerimi alıp, Allahtan bir manim olmazsa, gelmeye çalışacağım. Böylelikle katılacağımı teyit ediyorum. Herşeyin başı sağlık. |
Alıntı:
İrtibat numarasını aşağıdaki gibi not edin lütfen. Baraka Cafe Fenerbahçe Parkı, Fenerbahçe - Kadıköy 0216 330 18 00 |
1- malina
2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 9- OSMAN45 10- duy-gu 11- ilksenozturk 12- Kiraz 13- Orhan Özbilgiç 14- Sabihas ve eşi 15- Nuri Murvet 16- aleydi 17- serkan_istanbul ve arkadası 18- Müjgan Yılmaz 19- Berçin-eşi ve arkadaşları 20- eneskrky 21- Jezebel 22- kelebek çalısı 23- Harun parlak 24- bağ bahçe 25-Ankstel ve Arkadaşları 26 - FarukEr 27- katmer ve eşi |
1- malina
2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 9- OSMAN45 10- duy-gu 11- ilksenozturk 12- Kiraz 13- Orhan Özbilgiç 14- Sabihas ve eşi 15- Nuri Murvet 16- aleydi 17- serkan_istanbul ve arkadası 18- Müjgan Yılmaz 19- Berçin-eşi ve arkadaşları 20- eneskrky 21- Jezebel 22- kelebek çalısı 23- Harun parlak 24- bağ bahçe 25-Ankstel ve Arkadaşları 26 - FarukEr 27- katmer ve eşi 28- telato ve abisi |
Alıntı:
Beğen butonuna tıkladığınızda mesajın altında ”Bu mesajı beğendiniz.” ya da ”Siz ve gilan bu mesajı beğendiniz.” ya da ”Siz, gilan, malina ve 3 üye bu mesajı beğendiniz” gibi bir mesaj beliriyor. Bu sizin beğeninizin belgesi. :) Aynı anda ”Beğen” butonu da ”Beğenmedim” butonuna dönüşüyor. Bu da isterseniz beğeninizi geri almaya yarıyor. Ama aslında bu butonun adının ”Beğenme” ya da ”Beğeniyi geri al” gibi bir şey olması daha anlaşılır olabilirmiş. :) Cevap gönderme konusunda ise 2 yol var. Ya ”Hızlı cevap gönder” ya da ”Gelişmiş moda dön”. Gelişmiş mod kısmında fotoğraf yükleme gibi ileri özellikler var. Bunlara gerek duymuyorsanız, sadece kısaca bir şeyler yazmak istediğiniz durumun adına ”Hızlı cevap” denmiş. Bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz yani. :) |
ben de gelemiyorum. kızım biraz rahatsız, o güne iyileşse de risk almamak lazım, uzak bir yer bize çünkü, yol onun için fazla uzun.
oysa ki -yalan yok- hediyelere ne heveslenmiştiiiiiiiim :) özellikle çileklerde aklım kalıyor :( 1- malina 2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 9- OSMAN45 10- duy-gu 11- 12- Kiraz 13- Orhan Özbilgiç 14- Sabihas ve eşi 15- Nuri Murvet 16- aleydi 17- serkan_istanbul ve arkadası 18- Müjgan Yılmaz 19- Berçin-eşi ve arkadaşları 20- eneskrky 21- Jezebel 22- kelebek çalısı 23- Harun parlak 24- bağ bahçe 25-Ankstel ve Arkadaşları 26 - FarukEr 27- katmer ve eşi 28- telato ve abisi |
Ben de ufak tefek bir kaç sukulent getireceğim inşallah:)
|
Dün malina ile Baraka Cafe'ye gittik, hem toplantı öncesi konuşalım istedik hem de malina'nın sizler için hazırladığı sukulentlerden dört kasa götürdük.
Dağıtım masası işiniz güçleşiyor. ;) Sardunya çeliklerinden getirecek kimse yok mu? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025