![]() |
1 Eklenti(ler)
Asya lale çiçek soğanı satan çiçekçilere; çiçek soğanları bozulmasın diye bu filelerde gönderiyor. Bende her sene çiçek soğanlarımı bu filelerde muhafaza ediyorum.
Bu filelerden elimde fazla miktarda var, isteyen olur mu? Eklenti 602866 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bizde bekliyoruz :D hemde 10 gündür.
|
Alıntı:
Bence siz getirin, mutlaka isteyen olacaktır. Saygılarımla ... |
Tamamdır;) getiriyorum o zaman...
Peki arkadaşlar sizin fotoğrafını paylaştığınız ve yarını bekleyen şeyler neler... Hiç tüyo vermiyormusunuz:D |
Alıntı:
Alıntı:
Yok eğer ne olduklarını değil de ne için olduklarını soruyorsanız, dağıtım masası için elbette :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sn. Telato;
ben getireceğim yavru sukulentlerin cinsini bilmiyorum. Sn. Sakdağ'ın gönderdiği sukulentlerin kargoda düşen yapraklarını köklendirmiştim. Onları paylaşacağım. |
1- malina
2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 9- OSMAN45 10- duy-gu 11- 12- Kiraz 13- Orhan Özbilgiç 14- Sabihas ve eşi 15- Nuri Murvet 16- aleydi 17- serkan_istanbul ve arkadası 18- Müjgan Yılmaz 19- Berçin-eşi ve arkadaşları 20- eneskrky 21- Jezebel 22- kelebek çalısı 23- Harun parlak 24- bağ bahçe 25-Ankstel ve Arkadaşları 26 - FarukEr 27- katmer ve eşi 28- telato ve abisi 29- ykolko |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1- malina
2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 9- OSMAN45 10- duy-gu 11- Kiraz 12-Orhan Özbilgiç 13- Sabihas ve eşi 14- Nuri Murvet 15- aleydi 16- serkan_istanbul ve arkadası 17- Müjgan Yılmaz 18- Berçin-eşi ve arkadaşları 19- eneskrky 20- Jezebel 21- kelebek çalısı 22- Harun parlak 23- bağ bahçe 24-Ankstel ve Arkadaşları 25 - FarukEr 26- katmer ve eşi 27- telato ve abisi 28- ykolko |
1 Eklenti(ler)
Bu güzel paylaşım ortamından mahrum kaldığım için üzgünüm. Fakat orada olmasam da bütün ağaçlar.net ailesine sevgilerimle...
Geçen yıl fotoğrafı ile kutladığım 11.yılı, bu kez kendisini yolluyorum. Bir yıllık bakımdan sonra, herkesin adına sevgili Malina'da olacağını umuyorum. |
telgraf çiçeği, kurdele çiçeği, kana, akuba çeliği, küstüm otu ve horoz ibiği tohumu getireceğim
|
Alıntı:
|
Sayın gilan,
Açıklamanız için çok teşekkür ederim. |
Son ana kadar gelmeyi istedim. Ancak aradaki mesafe ve işlerim nedeni ile toplantıya gelmem mümkün olmadı. Ben de bir kısım bitkiler getirmeyi düşünüyordum. İyi vakit geçirmenizi dilerim.
|
1 Eklenti(ler)
Naçizane bizde bu kadar geliyoruz. Arabayla gelecektik başka sebeplerden dolayı planımız değişti. Uçuş şartlarında ancak bu kadar hazırlayabildim :(.
|
Getirdiğim çiçekler bir yana eski bir dostu kaptım geliyor um. Onu özleyenlerinizin de olduğuna eminim. Bekle bizi İstanbul!
|
Günaydın Arkadaşlar. Bugün guzel bir gün olacağını biliyorum.
Üzülerek te olsa bugün gelemeyeceğimi belirtmek isterim. Bu güzel günün fotoğrafları düşünce paylaşımları bekliyoruz. Eğlence li bir gün diliyorum. |
Merhaba ben yeni üye oldum, Göztepe'deyim, partiye katılmak istiyorum ama toplanma saatini yazmamışsınız sanırım?
Serdar |
Alıntı:
Alıntı:
Yakın bir yerdeyseniz hemen çıkın, yetişebilirsiniz.:) |
Arabam arizalandigi için bugün bahçeme gidemedim. Moralim çok bozuk. Biraz kafa dağıtırım diye siteye girdim bu seferde toplantıya bu senede katılmadığımı hatırladım. Birde üstüne yazılanları okuyunca ..Su an ağlamak istiyorum. Neyse toplantıya katılan herkese iyi eğlenceler..
|
Kime, nasıl ve ne şekilde teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Muhabbetinize, sevgi dolu bakışlarınıza, muhteşem çiçeklerinize, hediyelerinize ve daha nice güzellikler için ayrı ayrı teşekkür ederim. :)
|
Nice yıllara Ağaçlar net
5 Eklenti(ler)
Ağaçlar Net'imizin 12 yıl dönümünde başta sayın Malina ve Güler hanımlara,bizlerle olan tüm dostlarımıza teşekkür eder,birlikte nice mutlu yıllar dilerim.
Eklenti 603047 Eklenti 603048 Eklenti 603049 Eklenti 603050 Eklenti 603051 |
Tek bir fotoğraf bile çekmeden (ki gördüğüm bütün objektiflere sırıtmama rağmen) döndüğüme inanamıyorum :D
Öyle güzel bir gün geçirdik ki fotoğraflar yüklenmeye başlayınca sizler de göreceksiniz... Alıntı:
Tek tek herkesten ve her ayrıntıdan bahsedesim var ama hem kafam hala toplantının güzelliğiyle 'hoş' durumda hem de görsellerle desteklemeyince yeterince etkili olmayacaktır. Özellikle bahsetmek istediğim 2 kişi var elbette: Sevgili eneskrky ile sonunda tanışabildik, pırıl pırıl harika bir delikanlı, insanda durup durup sarılma isteği uyandırıyor :D Telatomuzu da gördük nihayet, güleç, esprili, enerji dolu bir delikanlı (sayılır :D) O da deermişim :D Dediğim gibi, tek tek herkesten bahsetmek isterdim zira istisnasız herkes harikaydı ama sayfalarca sürer, kafamı toparlayamıyorum şu an :) Eski dostlarla yeniden kavuşmak, yeni aile fertleriyle tanışmak, hediyeler, oldukça eğlenceli geçen dağıtım masası derken zaman su gibi aktı geçti yine ve gözlerimizin önünde bir sürü güleç yüz, tatlı anılar kaldı... Katılan herkese teşekkürler, iyi ki geldiniz, ailecek -tekrar- bir araya gelmek harikaydı ;) |
Sitemizin 12. doğum gününü 34 üyemiz ve beraberindeki arkadaşlarla aşağı yukarı elli kişiye yakın arkadaşlarla kutladık.
İstanbul'da hava yağışsızdı ama rüzgar fazla olduğu için önce dışlarıda oturmayı düşündüysek de sonra iç mekâna geçmeyi tercih ettik. Güzel bir toplantı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Uzunca bir zaman aramızda olmayan arkadaşlarımızın da katılmaları hepimizi çok mutlu etti, ne kadar çok özlemişiz. Katıldıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Günün en güzel sürprizlerinden biri de sayın uzaytek'in ve en minik üye Can'ın katılımı oldu. Yeni üyelerin de katılımları bizleri mutlu etti. Bitki ve tohum dağıtım masasındaki ürünleri fotoğraflayamadığım için çok üzgünüm, umarım bir arkadaşımız fotoğraflamıştır ve paylaşır. Görülmeye değerdi, hiç bu seneki kadar zengin ve çeşitli olmamıştı. Hepimiz adeta çıldırdık. Katkıları olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Evlerimize dönerken poşet poşet ganimetlerimiz vardı ve çok mutluyduk. Bol bol sohbet ettik, özlem giderdik, pastamızı yedik ellerimizde bir yığın bitkilerle, hediyelerle ve çoook mutlu olarak, iyi günlerde buluşalım diyerek vedalaşıp ayrıldık. |
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Sebo (sebahattin) uzun zamandır aramızda yoktu. Onu tanıdığımızda 16 yaşındaydı, ne kadar da büyümüş değil mi? :D
Sebo'cum seni çok seviyoruz, ne iyi yaptın da katıldın. Her zaman bekleriz. Eşim Oğuz ve sebo Müjgan ve sebo |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025