![]() |
1- malina
2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- Loveforlife 9- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 10-OSMAN45 11-duy-gu 12-ilksenozturk 13-Kiraz 14-Orhan Özbilgiç 15-Sabihas ve eşi 16 Nuri Murvet 17- aleydi Bu kadar güzel bir an kaçırılmaz |
Bu listeye adını ekleyiveresim gelenlerden birkaçını yazsam mı ne?
Hozat, A_NOMAD, Müjgan, MüjganYılmaz, Egülnur, Eser İlhan, Drhegeli, Mine Pakkaner, Harun Parlak, Nariel, Melih Bakırlıoğlu, Ligustrum, Yaylacı, Seabert74, lilium... Liste uzar gider... |
1- malina
2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- Loveforlife 9- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 10-OSMAN45 11-duy-gu 12-ilksenozturk 13-Kiraz 14-Orhan Özbilgiç 15-Sabihas ve eşi 16 Nuri Murvet 17- aleydi 18 -serkan_istanbul ve arkadası |
Alıntı:
|
1- malina
2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- Loveforlife 9- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 10-OSMAN45 11-duy-gu 12-ilksenozturk 13-Kiraz 14-Orhan Özbilgiç 15-Sabihas ve eşi 16 Nuri Murvet 17- aleydi 18 -serkan_istanbul ve arkadası 19-Müjgan Yılmaz( Loveforlife cığım hiç seni kırar mıyım:))))) |
A n k a r a, İzmir, A d a n a, Mersin...... sesimiz sizlere ulaşmadı mı?
|
1- malina
2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- Loveforlife 9- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 10-OSMAN45 11-duy-gu 12-ilksenozturk 13-Kiraz 14-Orhan Özbilgiç 15-Sabihas ve eşi 16 Nuri Murvet 17- aleydi 18 -serkan_istanbul ve arkadası 19-Müjgan Yılmaz 20-Berçin-eşi ve arkadaşları. Tamam mı sevgili Loveforlife :) |
Alıntı:
|
Bunu kesinlikle kaçıramam ;) ;) Bende katılıyorum.
21-eneskrky |
Burdur'da olsaydı bizde katılırdık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kısmet kim bilir belki bir gün bizde katılırız. |
Sanki bu kez ben de katılacağım gibi geliyor. Kimbilir, kısmet. :)
|
Alıntı:
|
Bende gelmeyi çok istiyorum, ama eşim nisanda günaşırı nöbetçi. Şuan nöbetleri tek günlerde görünüyor. Uykusuz yola çık diyemem ertesi günde çalışacak. Ama nöbeti değişirse ben tek başıma gelebilirim. Hepinize iyi eğlenceler gelemezsem :)
|
Alıntı:
|
Toplantıya katılım bu kadar az mı olacak?
Haydi arkadaşlar güzel sohbetlerimiz olacak, güzel paylaşımlarımız var. |
Malesef bu sene de katılamayacağım ama bir gün kısmetse tanışacagız (sevgili loveforlife ayarlayamadım üzgünüm)
|
Dilerim bir aksilik olmaz da gelebilirim.
Sevgili Jezebel ile birlikte uçak biletlerimizi aldık. İnşallah Harun bey bu yılda Bonsailerini getirir. Görmeyi çok istiyorum. :) Arkadaşlar bizi de listeye yazar mısınız, ben bir yanlışlık yapmaktan korkuma yazmadım. :) |
Sn.Fatma Koçhan'ın isteği üzerine yeni listemiz :)
Ama yinede çok az :( 1- malina 2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- Loveforlife 9- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 10-OSMAN45 11-duy-gu 12-ilksenozturk 13-Kiraz 14-Orhan Özbilgiç 15-Sabihas ve eşi 16 Nuri Murvet 17- aleydi 18 -serkan_istanbul ve arkadası 19-Müjgan Yılmaz 20-Berçin-eşi ve arkadaşları 21-eneskrky 22-Fatma Koçhan 23- Jezebel |
Sevgli evdeçiçek teşekkürler :)
|
Bugünlerde İstanbul a gitmek korkutuyor beni. Katılımın az olma sebebi benim gibi düşünenler olabilir mı acaba?
|
Alıntı:
|
Dusman sevindirmekmek icin dostları uzmekten korkuyorum.
|
Güler
Alıntı:
|
Birileri kötü şeyler yapıyor diye paranoyağa bağlamaya gerek yok. Evden hiç dışarı çıkmayalım o zaman!!! Çıkmazsak ne olur? Eğer yazımızda varsa yine ölüm bulur. İki hafta önce Bursa'nın tam da göbeğinde arka sokağımızda bir arabayı yaktılar. Patlamasına çok az kala komşuların yoğun uğraşlarıyla söndürüldü. Bence abartıyorsunuz, tam da onların istediğini yapıyorsunuz
|
Alıntı:
Alıntı:
O başlık için pek de uygun olmayan sertlikte yazılar olmuş. Hem davet edip hep kalp kırar duruma düşmemeniz için mesajları Kişiye Özel İletişim Alanına taşıdım. |
Listeden adımı çıkarın lütfen. Üzülerek gelmeyeceğimi bildirmek istiyorum.
|
1- malina
2- Güler ve eşi 3- evdeçiçek 4- ÖzlemA 5- Sevgihoca 6- Zafer inandıklı ve eşi 7- Badem 8- günebakan ve eşi (kısmetse) belki kardeşi'de 9-OSMAN45 10-duy-gu 11-ilksenozturk 12-Kiraz 13-Orhan Özbilgiç 14-Sabihas ve eşi 15-Nuri Murvet 16- aleydi 17-serkan_istanbul ve arkadası 18-Müjgan Yılmaz 19-Berçin-eşi ve arkadaşları 20-eneskrky 21-Fatma Koçhan 22- Jezebel 23-kelebek çalısı |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025