agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   agaclar.net'in 10. Doğum Günü Kutlaması (5 Nisan 2014) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/33360.htm)

Dudi 05-04-2014 22:31

Çok harika bir kutlama programıydı. Çok eğlendim ve çok mutlu oldum. Uzun zaman sonra sizleri görmek harikaydı :D

yeşillim 05-04-2014 22:39

Maşallah maşallah 441 numaralı mesajda nasıl da oynuyor bizimkiler..:)

Fatma Kochan 05-04-2014 22:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pria (Mesaj 1267142)
10 martta böyle yazmıştım; korktuğumuz başımıza geldi..
İnsanların yaşı 60'lara dayanınca hiçbir günün garantisi olmuyor..
Nitekim öyle oldu..
4 gün önce Pendik'te Gözdağı Büyükşehir Belediye tesislerine çıkıp bir havalanalım dedik eşimle..Hava çok güzeldi..Yaya gittik yaya döndük gezine gezine..Herşey dönüşte oldu..Parkta peyzaj ve inşaat çalışmaları vardı..Merdivenler iptal olmuş..biz de yüksekçe kaya ve duvarlardan gençlere özenip atlayalım dedik..
Dedik ama eşim belini incitmiş..Düne kadar bel bölgesine voltaren merhemi sürerek atlatırız dedik ama olmadı..
Bu sabah acıları çoğaldı..
Gittik Bölge hastanesine..
Akupunktur uyguladılar..ve 4 kutu ilaçla döndük hastaneden..
Yani mümkün olmadı toplantıya gelmemiz..
Çok üzüldük eşimle..

O dost havasını solumak isterdik bizler de..
Ama maalesef kısmet değilmiş..
Dediğim gibi, yaşlanıyoruz artık galiba biz..

Sayın malina'nın dediği gibi ''kalpler, gönüller bir olsun'' demekten başka tesellimiz yok şu an..
Herkese çok selamlar..saygılar..

Merhaba Sevgili pria eşinizin rahatsızlığı dilerim çobuk geçer, geçmiş olsun..

Siz de benim gibi eş durumundan dolayı gidemediniz.

Sağlık çok önemli, o olmayınca olmuyor, üzülmeyin nasipse 11 ci ye gideriz.
Sevgiler.

mahmuts 05-04-2014 22:42

1 Eklenti(ler)
Eklenti 480910

Bu da benden.. kimin bilmiyorum ama çok güzel.

birtanecik 05-04-2014 22:42

Sevgili Arkadaşlar,
Hepinizi tanımaktan çok memnunum. Sevgili Yağmur kefir için teşekkürler mayalandı . Zafer İnandıklı meleklerin boruları için teşekkürler saksıya dikildi. Diğer çelikler için Evdeçiçeğe teşekkürler. Sevgili Maline ve Güler sizleri görmek ve tanımaktan çok memnun oldum.

Nice 10 yıllara...

selcuk44 05-04-2014 22:46

Keşki İzmir'dede bir toplantı biz yapsa idik eylenenleri görünce içim hop oturdu hop kalktı,
İzmir'in şu bahar havasında sitemizin onuncu yılını bir Harmandalı zeybeğinle açar sonrada Hayatı tespih yaptıkla devam ederdik,belki onbirinci yılında bir etkinlik te İzmir'de yaparak sitemiz kuruluşunu kutlarız.
Bu vesile ile İzmir'den sitemizin onuncu yılını ben de en içten dileklerimle kutluyor,sitemize uzun ve başarılı bir etkinlik ömrü, kurucularına ve gerekse üye bütün kardeşlerime sağlık ,mutluluk ve başarılar dolu nice on yıllar diliyorum

Saygılarımla,

Selçuk Numanoğlu

habiş 05-04-2014 22:50

bizde istiyoruz bizde Ankaraya da gelin nolur :(:(:(

hozat 05-04-2014 23:01

4 Eklenti(ler)
Organizazyon, bu yıl yani 10. yıl toplantısında da, her zaman olduğu gibi düzenli
ve görkemliydi.
Onuncu yıl şarkımızın sözleri,uygun bir yere konarak,yaş günümüze vurgu yapılmıştı.

Eklenti 480911

Eklenti 480912

Eli ve gönlü bol üyelerimizden gelen çelik, tohum, enzim ve toprak besinler dağıtım için yerlerini almıştı.

Eklenti 480913

Eklenti 480914

Yaylacı 05-04-2014 23:03

4 Eklenti(ler)
Evet bu gün çok güzel bir gün, sıcat sıcacık bir gün yaşadık. Ağaçlar.net 10.Yıl toplantısı çok mükemmeldi. Ben de çektiğim bir kaç fotoğrafı eklemek istedim. Tüm fotoları eklemeye zamanım olmadığı için şimdilik başlangıç olması için bir kaç tane ekliyorum, yorgunluktan ayakta zor duruyorum. Toplantıdan sonra bir de düğüne gittim, bütün günün yorgunluğu üzerimde. Sonra yine ekleme yapacağım.
Çok sıcak ve tam bir aile havasında bir kutlamaydı, emeği geçen uzaktan yakından gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Eklenti 480915
Sayın Zafer İnandıklı bitki paylaşım masasına bitkileri sergilemek üzere, tohumlarla birlikte sanki yüzlerce bitki vardı orada.

Eklenti 480916

Kutlamaya katkı yapan müzik gurubumuz bir harikaydı, arkadaşların ellerine ve nefeslerine sağlık.

Eklenti 480917

Tüm aileyi bir arada görebilmek için farklı bir yerden poz aldım.

Eklenti 480918

Yine üstten poz aldım herkesi göstermek istedim.

Devam edecek..(Cep telefonumla bir video çekimim vardı fakat dosya büyük boyutlu olduğu için ekleyemedim :( )

A_NOMAD 05-04-2014 23:05

1 Eklenti(ler)
Mini Bonsai Sergimizden...
(Fotoğraf boyutunu bir türlü ayarlayamadım affedin :( )

Müjgan 05-04-2014 23:08

Tatsız ama önemli bir toplantı yüzünden gelemedim. Aklım ve kalbim sizlerle kaldı. Fotoğraflar eklendikçe gününüzün tadına ortak olmaya çalışacağım buralardan... :)

YeniGine 05-04-2014 23:21

Belli ki yine bensiz bensiz çok güzel bir gün geçmiş maşallah. :( Katılamadığım için çok üzgünüm.
Daha nice nice 10 senelere olsun inşallah...

gokselcetin 05-04-2014 23:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hozat (Mesaj 1267235)
...
Onuncu yıl şarkımızın sözleri,uygun bir yere konarak,yaş günümüze vurgu yapılmıştı.

Eklenti 480911

Eklenti 480912

...

Sayın Hozat tekrar yüreğinize sağlık. İnsanı onurlandıran bir durum.

Katkısı olan herkese ve ne kadar toplantıya katılamasak ta açılış konuşmasında bizleri de unutmayan sayın Güler hanıma çok teşekkürler.

oktayman 05-04-2014 23:38

nice 10 yıllara bende bugun katıldım

hozat 05-04-2014 23:44

4 Eklenti(ler)
Çok yoruldu ama,yüzünden tebessüm hiç eksik olmadı.

Üstlendiği görevi 10. yıla göre 10 numara devam ettirdi.

Sevgili EVDE ÇİÇEK'ti bu,(yani laf aramızda oy sandıkları)bile bu kadar iyi korunamadı.
Bir çeliğe elimi uzattım...cıssss dedi henüz dağıtım başlamadı.Bir dakika olsun yerinden ayrılmadı o kadar yani.....

Eklenti 480921

Üyelerimizden YAYLACI 'ya (ortadaki)
gelince, onlarca tohumu tek tek isimlendirmiş,sorulan her soruya hiç yüksünmeden açıklamalar yaparak gönülleri hoş etti.
Ama bu fotoğrafta sandık başında değil...Biraz mola...
ZAFER İNANDIKLI (sol başta) Kasalar dolusu çelik gelmişti yine, bence her bahçede onun imzasını taşıyan bir çiçek vardır.Sevgi ve saygının prensi diyorum ben kendisine.
Ve OĞUZ BEY (soldan üçüncü) Sevgili Güler Hanımın eşi,onur üyemiz.Ben sitede bir tek mesajını görmedim ama, her toplantımızın değişmez üyesidir teşekkürler kendisine.
Sahi siz nereye bakıyorsunuz öyle.?:p
Eklenti 480922

Yine ZAFER bey, dağıtıma başlamadan önce konukları karşılıyor tüm centilmenliği ile

Eklenti 480923

Ve sevgili Adalet Yağcı, eminim ki, bir tohumun nasıl çimleneceği konusunda bilgi veriyordur.Benim sınıfta kaldığım onun da, hep pekiyi aldığı bir konudur bu:(
Eklenti 480924

hozat 06-04-2014 00:19

3 Eklenti(ler)
yine 10.yıl kutlamamız için gayret ve emekleri ,son derece güzel söz ve bestesi ile gönlümüze taht kuran sevgili (goksel çetin ve gökhan07)in şarkısını dinlemek çok güzeldi.Sonsuz teşekkürler.

Eklenti 480928

Ve.. ve.. ve... bu yılın ilki, müzik gurubumuz,

Doğayı önemsediğiniz kadar, büyüklerinizi de önemseyerek bizleri varlığınızla mutlu ettiniz

Eklenti 480929

Eklenti 480930

Sevgili gençler!
Çalışkan, yaratıcı, üretken ve kendine yetebilmeyi başaran bir neslin yetişmekte olduğunu bilmek, yarına umutla bakmamızı sağlıyor.
Başarı tesadüf değildir...en iyi yerlerde olacağınıza inanıyoruz.

Güler 06-04-2014 06:06

Hani size demiştim ya " İçimizde öyle sanatkâr arkadaşlar var ki, bonsainin nasıl bir sanat kolu olduğunu bizlere öğrettiler" diye.

Toplantımızda rahmetli memet'i anmak adına mini bir bonsai masası hazırlamıştık.
Baktım ki biraz sonra masa kalkmış ve bonsailer deniz kenarında deniz taşları üzerindeki doğal duruşlara dönüşmüş.
Harika görüntüler oluşturmuşlar. Fotoğraf çeken arkadaşlar lütfen paylaşsınlar.

(eee ne demeli sanatkâr kolay kolay olunamıyor işte)

Güler 06-04-2014 06:26

3 Eklenti(ler)
Gözüm rahatsız olduğu için pek fotoğraf çekemedim. Çekebildiğim birkaç kareyi sizlerle paylaşayım.

Dağıtım masamızdan kareler.

Güler 06-04-2014 06:27

3 Eklenti(ler)

badem 06-04-2014 06:27

Çok güzel bir toplantı oldu emeği geçen herkese çok teşekkürler.çiçek dağıtımında evdeçiçek zafer beye teşekkürler

Güler 06-04-2014 06:30

1 Eklenti(ler)
Jezebel, oğlu ve loveforlife.

(Bizlere sürpriz yapıp gelebilmene çok sevindik sevgili jezebel, hele hele hediyen çok makbule geçti.)

Güler 06-04-2014 06:31

1 Eklenti(ler)
Yol yorgunu Muda

Güler 06-04-2014 06:33

1 Eklenti(ler)
Zafer İnandıklı ve eşim Oğuz.

Güler 06-04-2014 06:34

1 Eklenti(ler)
Zarif ve güzel Nariel.

Güler 06-04-2014 06:44

1 Eklenti(ler)
Mine Hanım'ın getirdiği ama kimin yaptığını hatırlamadığım agaclar.net bisküvilerinden.

(teşekkürler)

Orhan Özbilgiç 06-04-2014 06:56

Hava geçen yıl olduğu gibi yine güzeldi. Mekan öylesine.
Cumartesi trafiği yoğun. Bu nedenle, toplantıya katılmam 2 yi buldu. Bu yüzden, işin asıl eğlenceye yönelik kısmını kaçırmışım. Neyse, arkadaşlarımızın fotoğrafları gören gözümüz oldu. sağolsunlar.

Bu yıl daha bir kalabalıktık. Bir çok arkadaşımızla tanışma fırsatı bulamadım. Sağlık olsun. Ömrümüz oldukça, biz böylesine güzel birliktelikleri daha çooook yaşarız.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

İyi ki varsın agaclar.net.

KAPTANzst 06-04-2014 08:12

Gerçekten güzel olmuş.
Yüzlerdeki gülücükler her şeyi anlatıyor. Orada olamamak çok kötü. Hele bu kareleri seyretmek, dahada acı veriyor.
Keşke , keşke yakın olsaydım.
Toplantıyı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle paylaşım ruhlu arkadaşlara bolca alkışlar benden.
Emeğinize yüreğinize sağlık.
Saygı ve sevgilerimle...

Güler 06-04-2014 09:43

Ben de heyecanla fotoğrafları bekliyorum, davranın arkadaşlar.

vetman996 06-04-2014 10:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1267295)
Ben de heyecanla fotoğrafları bekliyorum, davranın arkadaşlar.

Sayın Güler Hanım merhaba.

Nedenini tam olarak bilmiyorum ama ben fotoğraflardan ziyade videoları bekliyorum. Belki de kendimi toplantıdaymış gibi hissetmek içindir.:D

Görev verdiğiniz arkadaşlarım umarım okurlar. Burada da http://www.agaclar.net/forum/1267009-post412.htm belirtmiştim.:(

Her şey gönlünüzce olsun... Selamlar... Saygılar...

Yaylacı 06-04-2014 10:53

5 Eklenti(ler)
10.yıl kutlamasındaki görüntülere devam...

Eklenti 481003

Eklenti 481004

Eklenti 481005

Orkestarda bir görünüm

Eklenti 481006

Genç arkadaşlar hazırlıklarını yapıyor, Güler hanım 10.yıl konuşmasını sunuyor. Rahatsız olduğu halde konuşmayı başarıyla sunuyor, nefesine sağlık.

Eklenti 481007

10.yıl pastamız hazır

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025