agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   agaclar.net'in 10. Doğum Günü Kutlaması (5 Nisan 2014) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/33360.htm)

hozat 06-04-2014 21:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak (Mesaj 1267489)
Öncelikle Ağaçlar netin 10. yılını kutlar, nice 10-20-30 yıllara inşallah. Başta 10. yılı toplantısı organizasyonunda görev alan sevgili Güler hanımın ve emeği geçen diğer arkadaşlara en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca bizler orada bulunamayanlar için fotoğraf ve video çeken arkadaşlara da çok teşekkürler.
Her ne kadar Sevgili Malinayla yakından tanışma fırsatım olmasa da fotoğraf çeken arkadaşlar sayesinde fotoğraflarda görüp tanımış oldum ve çok mutlu oldum.

Sevgili hozatın toplantıya katılamayan dostlar için ulaşmasını istediği şiiri çok beğendim, size de teşekkürler sevgili hozat.

Herkese, ama herkese, orkestraya ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Teşekkür ederim,sevgili akçabardak,o şiirde dostlarımızın bire bir yaşadığı anıları var.Ben sadece çok zaman başımıza gelen mizahi maceralarımıza dokundum biraz.

loveforlife 06-04-2014 21:32

4 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 1267480)
Bir kaç tane hazırladım bile, tüm fotoğraflar yüklensin yazışmalar bitsin canlı ortamı bölmek istemiyorum,
Biraz da nariel'de iş bitiyor bana malzeme olacak fotoğraf yüklemesi lazım :)

Sevgili Lilium,

Malzemeyse bende bol miktarda mevcut! Alayım mı sazı elime?

Cuma gününden İstanbul'a gelip Sevgili Zafer İnandıklı Ağabey ve eşi Nilgün Abla'nın misafiri olduktan sonra sabah erkenden düştük yola. Sevgili Malina'yı da alıp büyük bir heyecanla vardık Fenerbahçe Parkı'na.

Baraka Kafe'ye geldiğimizde bizden de erkencilerin olduğunu gördük. Hazırlıklar büyük bir hızla yapılmaktaydı... Yaka kartlarımız hazırdı... (Bu kartların bazılarının sahiplerine ulaşamamış olmasına çok üzüldüm doğrusu. Örneğin Sevgili Pria'yı görmeyi, tanımayı çok isterdim. Geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim bu noktada... Tabii Fatihbahçe için de aynı dilekleri tekrarlıyorum... Bir de haber alamadıklarımız var ki, ben Cemo'yu çok merak ettim mesela...)
Eklenti 481226
Sevgili A NOMAD, masa başında görevini yerine getiriyordu.
(Benim paylaşımlarımdan da rahatsız olan varmış meğer... Sevgili A NOMAD'dan özür dileyerek bu fotoğrafı kaldırıyorum)
Paylaşım masasının düzenlenmesinde harıl harıl bir hazırlık içine giren Zafer inandıklı, Yaylacı ve Evdeçiçek günün en çok yorulanlarındandı.
Eklenti 481228
Eklenti 481229
Muda da uzaklardan gelip yardımını esirgemeyenlerdendi...
Eklenti 481230

Sevgi Durul 06-04-2014 21:39

Şartlarım elvermediği için katılamadığım 10.Yıl toplantısının düzenlenmesinde emeği geçen ve bizzat toplantıya katılan tüm üye arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Daha fazla fotoğraf lütfen.

Bedenen değilse de kalben oradaydım. Bu güzel ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum.

Nice toplantılara... Nice 10 yıllara...

loveforlife 06-04-2014 21:41

5 Eklenti(ler)
Yok yoktu paylaşım masasında... Yaylacı'nın özenle hazırladığı tohumların hepsi birbirinden değerliydi.
Eklenti 481238
Kasa kasa bitkiler, çelikler geliyordu her gelen üye ile birlikte...
Eklenti 481239
Uzak yakın demeden herkes geliyordu bu güzel gün için gülen yüzleriyle...
Eklenti 481240
Nariel kemanıyla geldi yine...
Eklenti 481241
Bir baksanıza şu güzellere...
Eklenti 481242

Satı Uğurtan 06-04-2014 21:46

Sevgili ağaçlar.net ailesi 10. yılda eski dostları görmek, yeni dostlarla tanışmak, tohum fide çelik paylaşımından payımızı almak, çok güzel bir müzik ziyafeti dinlemek çok güzel ve zevkliydi emeği geçen herkese çok çok teşekkürler çok eğlendim sevgiler saygılar.

Cumhur Tonba 06-04-2014 21:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 1267480)
Bir kaç tane hazırladım bile, tüm fotoğraflar yüklensin yazışmalar bitsin canlı ortamı bölmek istemiyorum,
Birazda narielde iş bitiyor bana malzeme olacak fotoğraf yüklemesi lazım :)

Hani bilsem gece yükleyecen. Sabaha kadar nöbet tutardım.
Mesela Loveforlifenin 512cnc. mesajdaki 2 nci fotoğrafa ne yazacan sabırsızlıkla bekliyorum.

Yaylacının 481 nc mesaj 2 nolu fotoğrafınada bu bonsai benden sorulur mu diyeceksin. Hadi bizi fazla bekletme.

Harika fotolar var. Malzeme bol

loveforlife 06-04-2014 22:00

5 Eklenti(ler)
Karahan yol yorgunuydu. Ama benim onu ne kadar çok sevdiğimi daha önceden de biliyordu. Gülümse deyince, kırmadı beni de... Sukulentlerine bir yenisi daha eklendi Güler Abla sayesinde...
Eklenti 481247
Karahan dinlenirken babası bir telaş bonsaileri yerleştirme derdine düşmüştü bile... Sakaki, yakaladım seni de...;) (arka planda Tekin ve Adem Keskin) Sevgili Memet anısına, mini bonsai sergisi hazırlıkları...
Eklenti 481248
Ya Tourkana'nın bu güzeline ne demeli?
Eklenti 481249
Hangisi çirkin ki?
Eklenti 481250
Eklenti 481251

loveforlife 06-04-2014 22:16

3 Eklenti(ler)
Değerli arkadaşım Evdeçiçek, öyle çok yoruldu ki dağıtım masasında... Ben de görevliydim sözde ama bütün yükü üstlendi, (ben fazla dolaşınca ortalıkta:o) Yaylacı ve Zafer Ağabeyler ile... İyi ki varsın arkadaşım... O molayı iyi ki vermişsin...;)Beslenme saati...
Eklenti 481270

Eklenti 481273

Eklenti 481274

loveforlife 06-04-2014 22:40

5 Eklenti(ler)
Bugünü benim için daha da anlamlı kılan bir dost vardı ki! O mekan olarak çok uzak, ruhen çok yakın hiç görmediğim dostumdu... Berçin'e ilk sarıldığımda hakim olamadım gözyaşlarıma... Sitede bir kişi daha kaldı tanıştığımda mutluluktan gözyaşı dökebileceğim. Ah be SDurul Ablacığım, keşke biran önce ağlatsan beni sen de!
Eklenti 481302

O da benim en değerlilerimden, Sevgili Jezebel... (merak edenler için arkada Bahçedenn, hani o harika tohumları bizimle paylaşan değerli arkadaşımız ;) )
Eklenti 481303

Jezebel, yakışıklı oğlu, Uzman16, Satı Uğurtan, Günebakan ve eşi...
Eklenti 481304

Karşılama heyeti görevini hiç ihmal etmedi... Kimler gelmiş? Tturt, eşi, oğlu... Arkadan Adalet Yağcı...
Eklenti 481305

Yaka kartı görevini ihmal etmeyen A NOMAD ve Özlem A...
Eklenti 481306

Cumhur Tonba 06-04-2014 22:49

İTİRAF ETMELİYİM

Buradaki fotoğraflara bakınca için için üzüldüm.
Her taraf gülen yüzlerle, mutlu insanlarla dolu. Herkesin gözlerinde parıltılar var.

Bir de Güzel Ülkemizi göz önüne getirdim. İnsanlar mutsuz, insanlar hayatından bezmiş, gülen birisi yok.

İçimden yalvardım Allah'a. Ne olur İnsanlar buradaki gibi gülsün, buradakiler gibi mutlu olsun, buradakinler gibi dost olsun-sevgi dolu olsun.
ÇOK ŞEY Mİ İSTEDİM ACABA?

Sevgi Durul 06-04-2014 23:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1267600)
Bugünü benim için daha da anlamlı kılan bir dost vardı ki! O mekan olarak çok uzak, ruhen çok yakın hiç görmediğim dostumdu... Berçin'e ilk sarıldığımda hakim olamadım gözyaşlarıma... Sitede bir kişi daha kaldı tanıştığımda mutluluktan gözyaşı dökebileceğim. Ah be SDurul Ablacığım, keşke biran önce ağlatsan beni sen de!

O da benim en değerlilerimden, Sevgili Jezebel... (merak edenler için arkada Bahçedenn, hani o harika tohumları bizimle paylaşan değerli arkadaşımız ;) )

Değer verdiğin arkadaşlar benim için de çok değerli. Sevgili Berçin'le tanışmış olmana çok sevindim.

İnanıyorum ki bir gün yollarımız kesişecek. Ama ağlamanı değil hep gülmeni isterim. Sevgiler...

maki01 06-04-2014 23:15

İçimden geçen tek bir duygu var, agaclar.net'le birlikte bir başka güzeliz gerçekten :)

Hepimizi kutluyorum, nice on yıllara...

hozat 06-04-2014 23:20

1 Eklenti(ler)
Cumhur Bey, çok şey istemiyorsunuz üstelik çok ta haklısınız.mesaj (520)

Mizah yok,karikatür yok,taklit yok,tiyatrolarda siyasileri hicveden oyunlar yok
üstelik suya sabuna dokunmak ta yok.

Ben kendimle dalga geçip gülüyorum, belki seni de güldürürüm.

Bu sene yaşımla kilom eşitlenmiş
fotoğrafa bakınca anladım bunu

72 kiloya...72 yaş

Eklenti 481314

Diyorum ki, teknoloji biraz ileri gitse de, verilen her kiloya karşılık yaş hanesinden de silse.
5 kilo mu verdin 5 yaş geriye....buradan bilim adamlarına sesleniyorum.Eğer bu buluş gerçekleşirse dünyada OBEZ kalmaz sokaklarda dal gibi insanlar dolaşır.
Daha doğrusu:UZAY ÇAĞI BİTER MANKEN ÇAĞI BAŞLAR fenamı olur yani ben ilk denek olmaya hazırım.:p

Cumhur Tonba 06-04-2014 23:25

Saygıdeğer Hozat,
Ben de bir deri bir kemik kalırım her halde.
Ne yapayım. Sizler için kendimi feda edeyim bari. 10 kilo versem yaş elliye inecek kilo kırka.

YeniGine 06-04-2014 23:27

Maşallah demeli... Maşallaah!..

hozat 06-04-2014 23:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 1267615)
Saygıdeğer Hozat,
Ben de bir deri bir kemik kalırım her halde.
Ne yapayım. Sizler için kendimi feda edeyim bari. 10 kilo versem yaş elliye inecek kilo kırka.

Yok dediğin gibi olmayacakı, ben tezimi öyle yazdım.
Yani ters orantı olacak,kilo almak isteyenlerin yaşları yerinde kalacak
Aksi halde ömrü vefa etmeden İSKELET dolar ortalıkta.

YeniGine 06-04-2014 23:32

Sevgili berçin; ben de seni merak edenlerdendim. Birebir göremesem de fotoğraftan bile görmek beni mutlu etti, hatta duygulandım bile...
Sevgili loveforlife'mize ve fotoğraflayan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

Fatih 06-04-2014 23:46

Her şey yine mükemmel :) Ağaçlar.net uzakları bizim için yakın eden bir forum olamaktan da çıktı artık hepimizi birbirimizin evine taşıdı. Nice on yıllara :) şimdiden 11'in listesine başlamalı belki ilk gelene hediye vardır ;)

1-Fatih :)

Şaka bir yana guzel keyifli bir toplantı ve eğlenceli bir ortam. Gözlerin gülmesi diye bir olay var en sevdiğim. Çünkü gözler yalan söylemez hiç bir zaman. Gördüğüm her yüzde bunu çok rahat görebiliyordum ve işte en güzel olanda bu duygu.

Geçen sene Malina'yı ilk gördüğümde biz bu kadar korkuyu bu gülen yüzden mi yaşıyoruz demiştim. Sevecen ve cana yakın bir gülüşü ama bir o kadarda resmi duruşuyla otoritesini koruyordu sevgili Malina (üye son mesajını yazdı :p ). Ama itiraf etmiştim kendisine de sonlara doğru hala bir hazır ola geç korkusu yaşıyorum sizi görünce diye. Ama guzel bir kahkahayla sonuca bağlamıştık.

Şuana kadar birçok paylaşımımız oldu sitede. Çoğu kişiyle bizzat tanıştım ve evet doğru yerdeyim. 2008'den beri bu ailenin bir ferdiyim ve iyiki varsın Ağaçlar.net. :)

Nice onlu, yirmili yaşlara :)

katmer 07-04-2014 00:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 1267469)
hele ki yetişemediğim sayın katmerin oyununa yetişebilseydim iki göbecikte ben atardım :) daha erken katılamadığıma konuşmalara yetişemediğime çok üzüldüm.

Etkilendiğim içimde bir uğde kalan bir durumu da anlatmadan geçemeyeceğim, komşum bir çiçek istemişti ne olur bu çiçeği bana bul çok istiyorum deyince toplantıda aklıma geldi ve hemen "aşkın gözyaşları" var mı diye sorunca sevgili katmer kendisine almış olduğu çiçeği bana verdi, aldım ama inanın çok etkilendim böyle bir güzelliği ağaçlar netten başka bir yerde bulabilirmisiniz arkadaşlar, ardından sevgili sakdağ aynı çiçeğin değişik tohumlarını toplayıp getirmesi anlatılacak gibi duygular değil,

Sevgili Lilium bilseydim sizin gelmenizi beklerdim ama dayanamadım müzik bir harikaydı :)
Aşkın gözyaşlarına gelince, biz paylaşmayı sevdiğimiz için buradayız. Bu ailenin üyeleriyiz.

Be sevgili malina'ya sonsuz teşekkürler, bana harika dostlar kazandırdığı ve onlarla tekrar tekrar buluşturduğu için:)

hozat 07-04-2014 00:26

Ağaçlar deyince aklıma:
Doğadan esintiler,
bahçelerden yasemin,
Dağlardan kekik kokusu gelir.
Sanal alemde olsa bile
sevgi dostluk paylaşım,
Gök kuşağının renkleri,
Emek, sabır, heyecan,
bir de MALİNA gelir.

Yıl 2011 Cumhur Tonba'nın açtığı bir başlıkta, sorulan bir soruya bu cevap vermişim.
demek ki korkmadan tiye almışım..

A_NOMAD 07-04-2014 00:30

Sevgili Loveforlife
Her aşamadan harika fotoğraf kareleri ile tatlı açıklamalarını birleştirerek nasıl da güzel anlatmışsın, kendi sesinden dinler gibi okudum bayıldım, duygulandım da.. ;)
Anlatımını takip eden herkes eminim (benim gibi) film seyrediyor izlenimine kapılmıştır, çok başarılısın, teşekkür(ler) ve tebrik(ler) ediyorum...
Anlata anlata bitirilemeyecek bir gündü, adeta farklı coğrafyalara dağılmış ve yılda bir toplanan, hasret gideren kocaman bir aile toplantısıydı.
Herkes mi çok sevilir, herkesi çok sevdim... ;)

Güler 07-04-2014 00:35

agaclar.net'li olmak zaten sevilmek için (+) puanla başlamak demektir sevgili A NOMAD.

Vildan Sönmez 07-04-2014 00:46

1 Eklenti(ler)
Çok anlamlı ve güzel bir gün geçirmişsiniz. Gelmeyi çok istedim ama bu güzel kızın Cumartesi kınası, Pazar nikahı vardı ve ben Avrupa, toplantı Anadolu yakasında olunca hepsine yetişemedim. Başka toplantılarda görüşmek dileğiyle selamlar herkese...

YeniGine 07-04-2014 00:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1267647)
agaclar.net'li olmak zaten sevilmek için (+) puanla başlamak demektir sevgili A NOMAD.

Sevgili CAN Güler Hanım hep söyleniyorum Maşallah demeli maşallah diye...

Maşallah diyen kaç kişiyiz?..

YeniGine 07-04-2014 00:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 1267649)
Çok anlamlı ve güzel bir gün geçirmişsiniz. Gelmeyi çok istedim ama bu güzel kızın Cumartesi kınası, Pazar nikahı vardı ve ben Avrupa, toplantı Anadolu yakasında olunca hepsine yetişemedim. Başka toplantılarda görüşmek dileğiyle selamlar herkese...

Sevgili Vildan Sönmez 'Bu güzel kız' bilemedim tabi neyiniz olur. Maşallah o güzel kıza çok güzel bir gelin olmuş, Rabbim 'Bu güzel kız'ın gönlüne göre versin inşallah.

Vildan Sönmez 07-04-2014 01:03

Teşekkürler sevgili Yeni Gine, başlığın konusunu saptırmak istemem ama kuzenimin kızı, Allah gönlüne göre verdi; sevdiğine vardı. Darısı ağaçlar.net'in tüm bekarlarına...

loveforlife 07-04-2014 05:50

5 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1267644)
Sevgili Loveforlife
Her aşamadan harika fotoğraf kareleri ile tatlı açıklamalarını birleştirerek nasıl da güzel anlatmışsın, kendi sesinden dinler gibi okudum bayıldım, duygulandım da.. ;)
Anlatımını takip eden herkes eminim (benim gibi) film seyrediyor izlenimine kapılmıştır, çok başarılısın, teşekkür(ler) ve tebrik(ler) ediyorum...
Anlata anlata bitirilemeyecek bir gündü, adeta farklı coğrafyalara dağılmış ve yılda bir toplanan, hasret gideren kocaman bir aile toplantısıydı.
Herkes mi çok sevilir, herkesi çok sevdim... ;)

Beğendiyseniz, ne mutlu bana... Dedim ya bende malzeme bol diye, bitmedi ki daha sevgili A NOMAD! Uyku ağır basmıştı sadece...

Onlar doğa için çaldı...
Eklenti 481328
Eklenti 481329
Eklenti 481330
Biz doğa için dinledik. Hatta dinlemekle yetinmedik... :p
Eklenti 481331
Eklenti 481332

loveforlife 07-04-2014 06:22

5 Eklenti(ler)
Güler Abla hasta olmasına rağmen aldı mikrofonu eline...
Eklenti 481341
Eklenti 481342
Sevgili Hozat "bu site kimin?" derken hayran etti yine kendine...
Eklenti 481343
Eklenti 481344
Sitemizin var olmasında büyük emeği geçenlere teşekkür ettik tüm kalbimizle...
Eklenti 481345

pares 07-04-2014 06:50

Küçük bir sağlık sorunu yüzünden katılamadım, gerçekten katılmayı ve sizlerle tanışmayı çok istemiştim kısmet değişmiş ne yazık ki:(

Kelebek 07-04-2014 07:32

Toplantıya katılıp, bu değerli üyelerle tanıştığım için çok memnun oldum.

Görmeyi merak ettiğim üyelerden bir kaçını görmek, tanışmak beni ayrıca mutlu etti.

Sn.loveforlife gibi Sn.SDurul'u görmeyi ben de çok isterdim. Umarım karşılaşma, görüşme fırsatı olur. Sn.YeniGine ile de tanışmayı çok istiyorum.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Saygılar.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025