agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   agaclar.net'in 10. Doğum Günü Kutlaması (5 Nisan 2014) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/33360.htm)

Cumhur Tonba 05-04-2014 12:52

Şu anda bulunduğunuz yer ana baba günü gibidir. Tanışmalar, selamlar, sohbetler.
Tatlı bir heyecan ve telaş.
Hepinize kolay gelsin.

Müjgan Yılmaz 05-04-2014 13:32

Evet,sevgili dostlar ne yazık ben de gidemedim artık arkadaşların fotolarından bu güzel dostluk gününü biz de yaşarız:(

habiş 05-04-2014 17:01

:( :(

OSMAN45 05-04-2014 17:04

5 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 1267093)
Şu anda bulunduğunuz yer ana baba günü gibidir.

Daha çok kardeş, arkadaş günü idi Cumhur Tonba. Biz geçgin gençler bir yer bulup oturduk ancak gerçek gençler hiç durmadılar. Sürekli yardımlaşma, neşeli sohbetler ve muzik ile ortamı aile toplantısı haline getirdiler. Gelemeyenler çok seyden mahrum kaldılar. Hadi siz gelemeyenleri de ben fotoğraflar ile biraz teselli edeyim:D

-Ağır topların 10. yıl hatıra fotoğrafı ile başlayalım.

-Harun kardeşimiz karşıdaki prens adalarındaki ağaçları değil, 5 metre ilerdeki bonsaileri Mehmet kardeşimizi bir defa daha anarak kurucumuza gösteriyor.

-Malina yı sigarasız yakaladım.

-Mine hanım bizi varlığı ile sevindirdi.

Ege ye söylenecek söz yok. Tam bir delikanlı.

OSMAN45 05-04-2014 17:07

Devam
 
4 Eklenti(ler)
Daha var.

OSMAN45 05-04-2014 17:12

4 Eklenti(ler)
Bitmedi;)

Hadi hep birlikte, nefesi güçlü olanlar arkadan:D

Nariel kardeşimiz bütün zerafeti ile kulaklarımızın pasını giderdi.

malina 05-04-2014 17:44

Tüm katılanlara çok çok teşekkürler, Güler'e biraz daha fazla tabii :)

Şaka maka 10 yıl bitti...

pria 05-04-2014 18:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pria (Mesaj 1257859)
25 gün sonrasına kesin söz vermek çok zor bizler için..ama..dünya dertlerinden ve uğraşlarından fırsat bulabilirsek eşimle katılmayı çok çok arzu ediyoruz...
Hepinize selam ve sevgilerimizle..

10 martta böyle yazmıştım; korktuğumuz başımıza geldi..
İnsanların yaşı 60'lara dayanınca hiçbir günün garantisi olmuyor..
Nitekim öyle oldu..
4 gün önce Pendik'te Gözdağı Büyükşehir Belediye tesislerine çıkıp bir havalanalım dedik eşimle..Hava çok güzeldi..Yaya gittik yaya döndük gezine gezine..Herşey dönüşte oldu..Parkta peyzaj ve inşaat çalışmaları vardı..Merdivenler iptal olmuş..biz de yüksekçe kaya ve duvarlardan gençlere özenip atlayalım dedik..
Dedik ama eşim belini incitmiş..Düne kadar bel bölgesine voltaren merhemi sürerek atlatırız dedik ama olmadı..
Bu sabah acıları çoğaldı..
Gittik Bölge hastanesine..
Akupunktur uyguladılar..ve 4 kutu ilaçla döndük hastaneden..
Yani mümkün olmadı toplantıya gelmemiz..
Çok üzüldük eşimle..

O dost havasını solumak isterdik bizler de..
Ama maalesef kısmet değilmiş..
Dediğim gibi, yaşlanıyoruz artık galiba biz..

Sayın malina'nın dediği gibi ''kalpler, gönüller bir olsun'' demekten başka tesellimiz yok şu an..
Herkese çok selamlar..saygılar..

Güler 05-04-2014 18:33

Ben de şimdi eve girebildim. Dönüşte Boğaz trafiği çok fazlaydı, yorumlarımı biraz dinlendikten sonra yapacağım.

Fotoğraf yükleyen arkadaşlardan isimleri biliyorlarsa yazmalarını rica edeceğim.

Laleci_03 05-04-2014 18:40

Gerçekten muhteşem bir kutlamaydı, çok eğlendik. Emeği geçen herkese özellikle de Güler Hanıma çok teşekkür ediyorum. Beraberce nice mutlu yıllara inşallah ;)

katmer 05-04-2014 18:43

Herşey harikaydı, emeği geçenlere çok teşekkürler :)

gokselcetin 05-04-2014 18:52

Sayın Pria, büyük geçmiş olsun. Umarım eşiniz en kısa sürede sağlığına kavuşur.

A_NOMAD 05-04-2014 18:52

Toplantımız muhteşemdi! O ne güzelliktir; herkes mi çok güzel, çok sıcacık, çok sanki kırk yıllık tanıdık gibi, çok dost, çok güleryüzlü, daha çok, çok, çok...olur ;)

Herkese teşekkürler, hepiniz harikasınız ;)

yağmur 05-04-2014 18:55

Oğlumla ilgilenmekten, tek kare fotoğraf çekemediğim/çekinemediğim gibi -yine aynı nedenle-erkenden ayrılmak zorunda kalsam da çok güzel bir gündü. Fotoğraf çekenlerinkiyle yetineceğim bende.

habiş 05-04-2014 18:56

Çok tatlisiniz hepiniz nice yıllara...

Ozlem A 05-04-2014 19:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yağmur (Mesaj 1267151)
Oğlumla ilgilenmekten, tek kare fotoğraf çekemediğim/çekinemediğim gibi -yine aynı nedenle-erkenden ayrılmak zorunda kalsam da çok güzel bir gündü. Fotoğraf çekenlerinkiyle yetineceğim bende.

Ben de aynı kaderi paylaştım :) 3 kare fotoğraf ile döndüm. Bir dahaki toplantıya demek ki çocuk getirmemek lazım.. Belki onlar için de fidanlar.net gibi bir etkinlik ayarlarız bir gün ;)

Ana gibi 05-04-2014 19:29

Her birinizi ayrı ayrı sevgiyle selamlıyorum, İyi ki varsınız. Umut insanları doğa canları, yanınızda olamasamda yüreğim sizlerleydi.

Resimleri sabırsızlıkla beklesemde, sevgi ve saygılarımla doğum gününü kutlamak istedim. Ağaçlar net olarak, dünyaya kök salmak, ebedi kalıcı imzalar atılması dileğiyle, onuncu yıl kutlu olsun. Yaşamak, yaşatmak için bir araya gelmiş, bütün güzel insanlar, iyi ki sizleri tanıdım.

Mine Pakkaner 05-04-2014 20:29

İyi ki aranızdaydım. Bu şahane ailenin üyesi olmaktan gurur duyuyorum.

Nariel 05-04-2014 20:35

Toplantimiz yine her zamanki gibi guzel ve sevgi doluydu ancak ben eski coskulu atmosferimizi goremedim sanki.

Siteyi kuran, yoneten, organizasyonlari duzenleyen,bilgi ve tecrubesini paylasan herkese cok tesekkur ederim.

Bitki paylasimlari cok guzeldi yine, ben haylaz kedim yuzunden bu paylasimlardan elim bos donuyorum ama alanlar iyi gunlerde buyutsunler:)

Guzel kareler yakalamisim ancak internetim telefonda yavas oldugu icin, pazartesi bilgisayara gecince yukleyecegim.

Iyi ki sitemiz var, herkese sevgiler, saygilar..

Nuri Murvet 05-04-2014 20:40

Şantiyeden ayrılamadım...

Orada olmak vardı...

Nasip değilmiş...

Ağaçlar net'in 10.yılı kutlu olsun...

Fotoğrafları bekliyorum, sabırsızlıkla...

Saygı ve selamlarımla....

hozat 05-04-2014 20:43

2 Eklenti(ler)
OH BE!.
İtiraf ediyorum,
günlerdir, hatta aylardır toplumsal bir gerginliğin yükünü çekmekten o kadar yoruldum ki, toplantıya da bu haleti ruhiye içinde geldim.

Ama mekana girer girmez, öyle pozitif bir duyguyla sarmalandım ki, sihirli bir değnek yemiş gibi bir anda kendimi, özlenen bir aile sıcaklığının kucağında buldum.

O nedenle,hiç protokol sırası yapmadan,toplantının ilk dakikalırında bu neşeli ortamı pekiştiren fotoğramı sevgili maki 01 ve sevgili katmerin çılgın danslarına ayırdım.


Eklenti 480889

Eklenti 480890

Güler 05-04-2014 20:49

Ne güzel bir agaclar.net ailesi içinde olduğuma bir kez daha şahit oldum.
Paylaşımın en güzellerini yaptık. Bitkilerimizi, tohumlarımızı, enzimlerimizi paylaştık. Müziğimizi paylaştık.
Bütün arkadaşlar birbirlerine yardım etmek için çabalayıp durdular.
Bir ara baktım pastalar dilimleniyor, tabakları eline alanlar servis yapıyor.
Diğer masada yaka kartları yazılıp, gelenlere dağıtılıyor.
Bitki dağıtım masasının üstü ve altı o kadar dolmuş ki gelen bitkilerle, arkadaşlar sıraya koymada adeta zorlanıyorlar.
Hemen hemen herkes işin bir ucundan tutmaya-yardım etmeye çalışıyordu.
İnanın bu manzara karşısında gözlerim doldu, hepinizle gurur duydum.

Güzel sitemizin onuncı yılını kutlama heyecanından ben de dün geceyi adeta uykusuz geçirdim. Niyetim erken yatıp sabah da erken kalkmaktı.
Yatmasına yattım ama " ayy şunu da unutmayayım, yok şunu da poşete koyayım" diyerekten hacıyatmaz gibi bir yatıp, bir kalktım.

Bir yandan heyecan bir yandan gripal durumum yüzünden pek de rahat uyudum sayılmaz.

Sabah 9.30 gibi Baraka Cafe'ye geldik. Erken gelen arkadaşlarla hemen masa düzenini yaptık, müzik köşesini, bonsai köşesini hazırladık. Panolarımızı yerleştirdik.
Bir tarafa yaka kartları için diğer tarafa da çiçek dağıtım masalarını hazırladık.

Birbirlerini sadece mesajları ile tanıdıkları halde gelenlerin yaka kartlarına bakarak " ayy o sen misin " diyerekten sarmaş dolaş olmaları hakikaten görülmeye değerdi.

Hele loveforlife'ın uzun uzun yazıştığı halde hiç tanışmadığı arkadaşlarına sarıp sarılıp ağlaması insanın içini bir hoş yapıyordu.

Kalabalıklığımız gittikçe artı da arttı, her yere dağıldık, gruplar yaptık. Şakalar, takılmalar gırlaydı. Zaman zaman 10.yıl şarkımıza- marşımıza eşlik ediyor, zaman zaman da Doğa İçin Çal grubunun canlı müziğine dayanamayan arkadaşlar ortaya çıkarak kıvrak hareketlerle müziğe eşlik ediyorlardı.

Sevgili malina açılış konuşması işini yine benim üzerime yıkınca, hazırladığım konuşma metnini kısılmış sesimle okumak zorunda kaldım.

Sevgili agaclar.net'liler, sayın misafirlerimiz, sitemiz kuruluşunun 10. yıl toplantısına hepiniz hoş geldiniz.
Şahsım ve yönetim kurulumuz adına sizlere teşekkür ederim.

Bundan on sene evvel, 2004 yılında sevgili malina ve Uzaytek, agaclar.net'i kurma fikrini oluşturduktan sonra düşüncelerini etraflarındaki arkadaşlarına da açarak 7-8 kişi ile beraber agaclar.net'i kurmuşlar.
On sene evvel 9-10 kişi ile kurulmuş olan sitemiz üye sayısı, bugün her ne kadar hepsi faal olmamış olsa da 140.000 i geçmiş durumdadır.

Değerli hocalarımız ve gönüllüler ordusunun katkıları ile sitemiz doğru bilgiler içeren, paylaşımcı nezih bir site olmuştur.

Sanal alem içinde agaclar.net, bize güzel arkadaşlar-dostlar edinmemizi sağlamış, aramızda güven tesis etmiştir.

agaclar.net üyeleri arasında öyle güzel ve sanatkâr arkadaşlarımız var ki etkinliklerimiz sadece bitkiler, ağaçlar, toprak, gübre, tarım ile kalmamış bu sanatkâr arkadaşlarımız sayesinde Bonsai Sanatı da hayli ilerlemiş, güzel etkinliklere vesile olmuştur.

Değerli söz - şiir yazarlarımız ve müzisyenlerimizin katkıları ile kendimize özgü marşımız ve şarkımızı meydana getirdik.

Doğa İçin Çal etkinliğimiz de yurdumuzun dört bir yanında büyük ilgi gördü.

Sevgili arkadaşlar, bizleri bu aile çatısı altında buluşturan malina ve kurucu üyelerimizden aramızda bulunan aybala'ya, değerli bilgilerini bizlerle her fırsatta paylaşan kıymetli hocalarımıza, 10.yıl etkinliğimizde yardımlarını esirgemeyen sayın Zeki Yağlı Bey'e, arkadaşımız Berçin'e, Ozlem A'ya ve loveforlife'a, şarkı sözü yazarlarımız sevgili hozat ve Gökhan07'ye, müziği ile Cemre ve Göksel Çetin'e, kemanı ile eşlik eden Nariel'e ve uzak yakın demeden toplantımıza katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Bunca zamandır sponsorluğumuzu yapan Kriweb'e de özel teşekkürlerimizle plaketimizi sunmak isteriz.

Hepinize iyi eğlenceler.


Benim bu konuşmamdan sonra mikrafonu eline alan hozat'ın okuduğu şiir harikaydı, sanırım kendi mesajında paylaşacaktır.

Daha sonra kocaman ve leziz pastamızın mumları üflendi, dağıtımı başladı. Meyve sepetlerimiz yine çok güzeldi " ye beni, ye beni" diye bağırıyorlardı sanki.

Sevgili Fırat Çavaş ve Doğa İçin Çal grubu güzel canlı müzikleri ile toplantımıza renk kattılar, çok teşekkür ederiz.

Koromuz sık sık marşımızı-şarkımızı söyledi.

Daha sonra dağıtım masasındaki ganimetlerin dağıtımı yapıldı.
Sevgili loveforlife, evdeçiçek, yaylacı ve Zafer İnandıklı o kadar yoruldular ki bu masada, hakları ödenmez.

Toplantıya katılan bizler, yedik, içtik, koyu koyu sohbetler yaptık, ve dağıtılanlarla hepimizin poşetleri hınca hınç doldu.

Eeee, siz katılamayanlara da neler yaptıklarımızı anlatmak için bu mersajı yazmak istedim.

Sevgili arkadaşlar, katılımınız ve canla başla yardımlarını esirgemeyen bütün arkadaşlarıma tekrar, tekrar teşekkür ederim.

Sizleri.. hepinizi çok seviyorum.

hozat 05-04-2014 21:33

3 Eklenti(ler)
Toplantı mekanına giden yolda, baharın neş'esini gördüm içim açıldı.

Eklenti 480903

Doğada,ortak yaşamdaki hoşgörüyü fark edip özendim.

Eklenti 480904


Sevimli dostumuzun bahar yorgunluğu mu var? Diye gülümsedim.

Eklenti 480905

edelvays58 05-04-2014 21:39

Ben de ilk defa Ağaçlar.net'in toplantısına katıldım. Başta Güler hanım, Loveforlife,evdeçiçek(dağıtımda çok yoruldu)emeği geçen tüm arkadaşlara bu güzel gün için teşekkür ediyorum.
Sizden çok şey öğrendim,çok bitki tanıdım ve edindim. Bitkiler benim ilgi alanım ve hobim oldu ve bu şekilde devam edeceğim.
Arkadaşlar,bir sır vereceğim:sevgili Malina'yı çok sevdim. Tahmin ettiğim gibi, çok şeker bir insan. Hiç te öyle çekinilecek, korkulacak birisi değil:-))

Adalet Yağcı 05-04-2014 21:50

Merhabalar;
Çok güzel bir gündü, güneş bu defa cömert davrandı, hatta fazla cömert davranmış olmalı ki eve geldiğimde gözlerimin çok kızardığını ve ciddi ciddi ağrıdığını farkettim.
Bu yüzden izlenimlerimi uzun uzun yazamıyorum, en kısa zamanda ben de duygularımı paylaşacağım.

nice on yılları kutlamak dileği ile hepinize sevgiler.

ilksenozturk 05-04-2014 21:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A (Mesaj 1267157)
Ben de aynı kaderi paylaştım :) 3 kare fotoğraf ile döndüm. Bir dahaki toplantıya demek ki çocuk getirmemek lazım.. Belki onlar için de fidanlar.net gibi bir etkinlik ayarlarız bir gün ;)

Ben de kızımla ilgilenmekten kimseye bakamadım
Emeği geçen herkese teşekkürler

Cumhur Tonba 05-04-2014 21:54

Fotoğraflar harika, insanlar daha harika. Neşeniz çok güzel.
Hava da güzeldi. Allah nice 10 yılları nasip etsin.

agaclar.net farklıdır nede olsa.

Cumhur Tonba 05-04-2014 21:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi edelvays58 (Mesaj 1267203)
Arkadaşlar,bir sır vereceğim:sevgili Malina'yı çok sevdim. Tahmin ettiğim gibi, çok şeker bir insan. Hiç te öyle çekinilecek, korkulacak birisi değil:-))

agaclar.net'te anlaşılan bir korku lobisi var.
İlk gelenlerde nedense bir malina korkusumu desem, çekingenlik mi desem oluşuyor. Fakat tanıyan, görüşen, konuşan hemen ay ne kadar da şeker, ne kadar da içten ve güler yüzlü diye itiraf ediyor. Her halde bu agaclar.net efsanesi olmuş.

pria 05-04-2014 22:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi edelvays58 (Mesaj 1267203)
Arkadaşlar,bir sır vereceğim:sevgili Malina'yı çok sevdim. Tahmin ettiğim gibi, çok şeker bir insan. Hiç te öyle çekinilecek, korkulacak birisi değil:-))

Ben de bu cümlenizi çok sevdim sayın edelvays58..

Bu tesbitinizi herhalde şöyle anlamalıyız gibime geliyor:

''kendinden korkan başkalarından korkar''

uzman16 05-04-2014 22:07

Nice 10 yıllara.

Yine adını, yazılarını bilip tanışmadığımız bir çok kişi ile görüşmek keyifliydi.

Paylaşımlar fazlaydı. Aldığım bazı tohumları yarın ekeceğim. Fasulyeler çok güzel görünüyordu, tohum yapınca paylaşacağım. Meleklerin borazanları, maviş ve efe püskülü çeliklerini hemen saksıya diktim. Enzimi bahçede kullanacağım.

Mavi çan sarmaşığı da çok istediğim bir türdü, çok teşekkürler.

Herkese her şey için teşekkürler.

Sevgi ve saygıyla... :)


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025