![]() |
Tek yumurta ikiziyiz :)
Alıntı:
|
Herkese Merhaba...
Bende çok gitmek istiyorum bu fuara.. Şu an uzak bir ihtimal sadece.. Ayarlayabirsem gelicem. |
Allah bir mani vermezse, inşallah biz de saat 12.00'de orada olmak istiyoruz.
(Eşimle birlikte) Katılanların listesinin son durumu nedir? |
Ben geliyorum Sn Balıkçı.
|
Şükran Hanım, saat kaçta orada olursunuz.
|
Alıntı:
Dostlar, ihtiyarları tanıyabilsin diye.:p http://img384.imageshack.us/img384/3...rtma053ri9.jpg |
Katılanları takip etmekte zorlanıyorum. Fakar şöyle kaba taslak bir sıralama yapalım gene de.:)
Todor Aybala Halit Togay Emekli ve misafiri Şukranayalp Balıkçı ve misafiri Mahmut Leventoğlu Ferda Ülkümen ve misafiri Lerdemir Praeacox (cumartesi ikinci kez) Papatyam ve misafiri (saat 3 gibi) Klimanjaro (henüz kesin değil) Habibe (henüz kesin değil) Eda Gökduman (zaten içeride olacak) Kumru Hanım perşembe günü gidebiliyor. Yanlış bir bilgi varsa veya adını yazmayı unuttuğum arkadaş, lütfen düzeltin. Bilet konusunu da tekrar hatırlatalım. İlk sayfada online bilet için yapılması gerekenler anlatılıyor. |
Sn Papatyam ben de herkes gibi saat 12.00 de orda olacağım. Ancak içerde kalış süremiz 15.00'e dek uzayabilir ve biraraya gelebiliriz diye düşünüyorum.
|
Sizlerle tanşmayı çok istiyorum :) inşallah bir aksilik çıkmaz.
Alıntı:
|
Ben de bir arkadaşımla geliyorum.
|
Nasıl yani??
Hala kimse vazgeçmedi mi! :cool: |
:p Geçmiyoruz, hatta her geçen gün daha da artıyoruz. Heh heh heh..
|
Ben bir kaç kişiyi daha ayartmaya çalışıyorum bakalım :)
|
Şimdi trafik, kalabalık sonra o kadar saat ayakta, itiş kakış...tekrar düşünün bence.
Hala geç kalmış sayılmazsınız. Benim hala ümidim var :) |
Alıntı:
Kih,kih, bu oyuna gelmeyelim:D . |
Arkadaşlar galiba bilet kalmamış.
|
Sn aybala söyledikleriniz çok doğru beni ikna ettiniz ...onca yol ...istanbulun insanı çileden çıkaran trafiği...uf...çok büyük yorgunluk...stres ....
ben sizden yanayım ... gelin beraber FUAR'da arkadaşlara FUAR'a gelmemelerini söyliyelim...:-))) |
Aaa mızıkçılık yapmayın ama, ben de taaaa nerelerden kalkıp geleceğim, diğer arkadaşlarımız da öyle hem değmez mi sizce ;)
|
Höpürseniz de köpürseniz de sabah 11:00 da fuar alanında olmaya çalışacağım.:p
|
Projeniz tuttu sn aybala. Arkadaşlar şimdiden ürktüler...her ihtimale karşı isterseniz ben önceden gidip kapıdaki arkadaşlardan "FUAR KAPALIDIR" diye yazı asmalarını rica ederim... Biz de rahat rahat fuarı gezer akşam da burada kavakları estiririz... :-)
|
Biz duymadık Sn.Emekli :D :D :D
|
Sn papatyam inşallah espirim yanlış anlaşılmamıştır. Bugün muzipliğim üstümde...:-))))
|
Yok canım neden yanlış anlayayım ki(kendi adıma tabi), iyi olmanıza da sevindim :)
|
Teşekkürler sn papatyam... :-)
|
Arkadaşlar araya girdim kusura bakmayın.Ben Adana dayım,gelme şansım yok.Gördüklerinizi anlatırsanız çok sevinirim.
|
Sn peyzaj1974 ...Gitmeyi çok arzu ediyorum...Eğer gidersem fotoğraf makinam ile gideceğim....Umarım renkli ve bol fotoğraflı bir sayfamız olur...****** site yöneticilerinin müsade ettiği ölçüde...izlenimlerimizi sizlere aktarabiliriz...
|
Bende fotoğraf makinamı getireceğim :))
Praecox bugün fuara gidecekti galiba. |
fuar ön gezim...
3 Eklenti(ler)
Kendi namıma sükutu hayal
seramik üzeri rulo çim bol bol beyaz phalaenopsis 9-10 tane nepenthes miranda 5-6 tane dionaea 2 sarr hybridi. orkideleri için çam kabuğu arıyanlar yerlerden aşırabilir mi bilemem... ve citrus aurantifolia yine yok ama bolca cumquat.... yine de görmeye değer. Eklenti 7630 Eklenti 7631 Eklenti 7632 |
Ben ilk defa fuara gideceğim. İstanbula yakın olmanın avantajı olarak bazı arkadaşlar fuarlara gitmiş olabilir.
Fuarda ne zaman alışveriş oluyor ve satışlar dışarıya göre daha mı uygun gezen arkadaşlar var mı? Mesela perlit ,IBA bulunuyor mu? İçerde çalışan arkadaşlar var mı ? Bilgi verirlerse sevinirim. Bende gelmeyi düşünüyorum ancak eşimin sınavı ve hafta içi çalışma satleri düşündürüyor. |
|
Peyzaj & Süs Bitkileri Fuarı 1-4 praecox sana katılmamak elde değil.buğün bende aynı görüntüyle karşılaştım:( fethiyedeki çiçek serası daha bol çeşit ve daha bol tür var. :o
|
Ben de bugün fuar'ı ziyaret ettim. Ben yetişkin zeytin arıyorum diye mi nedir, yaklaşık 4 farklı bölümde yetişkin heykel gibi zeytin ağaçları vardı. Hele girişte tam karşınıza gelen fidancıda bir zeytin ağacı vardı ki muhteşem. (2000 ytl ye satılmıştı). Daha fazla özellikle anlatmayayım ki ağzınızın tadı ile gezebilin.
Ahmet Togay |
Stresli bir iş gününden sonra , rengarenk açelyaları , şakayıkları ,kamelyaları görünce benim içim açıldı. Ama kabul etmek lazım ki, konuyu iyi bilenleri kesmez. Linea Verde'den ücretsiz bahçe bitkileri cd'si aldım.
|
Alıntı:
|
Evet , Line Verde standında , kapaklı dosya gibi bir şey vardı. CD onun içinde.
|
Teşekkür ederim...dikkat etmeye çalışırım tabi tükenmediyse...:-))))
|
Standlarında "İtalyadaki tek Türk Fidanlığı" diye yazmışlardı. Belki gözünüze çarpar , umarım ct.ye kadar kalır.
|
Line Verde'den fidan ve ağaçlar konusunda fiyat bilgisi almaya çalıştınız mı? Çok güzel bir manolya vardı. Ben özellikle bu manolya için bayağı bir cebelleştim ama toptancı firmayız perakende için fiyat veremeyiz dediler. Genelde fuarda güzel manolyalar var. Bir de niçin Türkiye değil de İtalya da fidanlık pek anlayamadım.
|
Manolya çok güzeldi , ama fiyatını düşünmek bile istemiyorum :) Cinsini aklımda tutamadım , kitaba bakınca magnolia soulangiana olabilir gibi geldi. Yaprakları henüz yok , ama sırf çiçek içinde.
|
Yarın ki buluşma için öneri ve fikri olan var mı?
Çoğumuz Todor'u biliyoruz birbirimizi tanımıyoruz birde Mahir Bey'in fotoğrafı var, ne yapabiliriz, telefonlarımızı mı versek özelden, fuara giriş kartı veriyorlar mı? veriyorlarsa AĞAÇLAR.NET yazdıralım, Arkadaşlar başka fikri gelen var mı? :):):) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025