![]() |
TEŞEKKÜRLER SN LERDEMİR ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK...Benim için çok güzel bir anı oldu ... :-)
|
merhaba levent,
teşekkür ederim...ben resimleri bu pc den göremiyorum,neden bilmiyorum artık yarın şirkettekinden bakarım... |
Sn Todor sanada teşekkürler... :-)
|
Fuarın Özetidir
Sanki zaten daha evvelinden gayetle de yakından tanışılıyormuşcasına samimi, candan, rahat, tanıdık ruhlu yeni dostlar edinildi.
Özü budur. Gerisi hakikaten hikaye; ya da başka bir ifade ile "vesile", "bahane". Tourkana'yı, Halit Togay'ı, Todor'u, Ferda Ülkümen'i, Emekli'yi, Balıkçı'yı ve eşini (Her ne kadar çay bahçesine katılamadıklarından ötürü fotoğrafta yer alamadılarsa da), Erguvan Muhibbi'yi, Sukranayalp'i, Todor'u zaten tanımıştık... ...Yüzyüze de görüşmüş olduk. Sevgi ve saygılarımla... NOT: Erguvan Muhibbi'ye itiraz ediyorum. Ne yapayım, dayanamıyorum, içimden geliyor, itiraz ediyorum.... :D -Şükran Hn'ın güldüğünü duyar gibiyim... ;) |
Ben de seninle aynı duyguyu paylaşıyorum.
Sn Erguvan Muhibbi sesimizi duyun. Bilhassa BUDAMA konusunda benim itirazlarım da..... |
Gerek bitkiler olsun, gerek sizler herşey çok renkli ve güzel görünüyor.. Herşeyden de öte yazılanlardaki gibi, anılası anılarınıza, anı kattınız. Ne mutlu sizlere.. Daha nice güzel birlikteliklere. Yeşile ve Dostluğa.
|
Amin... :-)
|
Ben o fotografların ve sohbetlerin içinde olamadım yahu :(
|
Sohbet kısmı fuardan güzeldi,hepinizle tanıştığıma çok sevindim.
|
3 Eklenti(ler)
Ben'de oradaydım fakat geç gittiğimden kimseyi göremedim.
Fuar alanı daha önce gittiğim çeşitli fuarlara nazaran ufaktı ama güzeldi değdi doğrusu bir kaç adet de çiçek aldım, çoğu yer satış yapmıyormuş, en çok Nilüfer'leri kaçırdığıma üzüldüm fuarın ilk günü hepsi satılmış. |
1 Eklenti(ler)
|
Aslında ben fuarda floraplust dergisi standında arkadaşlarımla beraber görevliydim.Ama işim çıktığı için ben stantda duramadım:( Sizlerle tanışmak isterdim:(
|
Sizin kuğutopiarysi de çok güzel ama fuarda nefis bir başka topiary de vardı..Bir dinozor 4 bacağı ve kuyruğu ayrı ayrı saksılarda idi 5 m yüksekliğinde ve 9-10 m uzunluğunda idi.
|
Evet ona hayran kaldım.Onun fotoğrafı da eklenmiş zaten. Fuara gittiğim zaman acaba ileride ben de böyle şeyler yapabilecek miyim diye çok düşündüm.:(
|
Hıımmm, bu kuğunun karşısında bir kurbağa vardı o nerede :)
Bu arada Cumartesi günü Sn. Mehmet Ali BİRAND ve Sn. Coşkun SABAH ta oradaydı :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025