![]() |
Biletini aldın mı Papatyam?:)
|
Evet aldım Todor :))
|
Fuarda stand açacağımız günler gelir mi dersiniz? Malum artık e-platformlar da fuarlarda yerlerini alıyor. Üstelik fuar organizasyonlarının gönüllü kuruluşlar için ücretsiz ayırdıkları standlar bile oluyor...
|
Kulağıma pek hoş geldi :)
|
Elimde bir bilet var ancak anlıyamadım sadece bir günlük giriş için mi?
ben perşembeden ortalığı bir kolaçan edip cumartesi tekrardan girmek istiyordum da. |
Fuara gidince fuar yöneticilerinin kulağına kar suyunu kaçıralım bence.Birer de sticker bırakırız. Onlar bizim peşimize düşsünler :)) On bin civarında üyemiz var. Yalan değil. Hangi sitede bu kadar üye ve bu kadar deneyimli insan gücü var? Klimanjaro iyi aklımıza getirdiniz. Siz çok yaşayın emi.
|
Sn. Praecox ,
sanırım internet yolu ile temin ettiğimiz biletleri içeri girerken bizden alacaklar. Bu nedenle de bir bilet ile 2 defa girme şansınız büyük ihtimalle olmayacaktır. |
Alıntı:
İnşallah umduğun gibi olur. Ama merak etme geç kalsan da dostlar seni bekler.:D |
Cuma günü 19.30 da yalovadan feribota bindim,eve 21.30 da gelebildim.(pangaltı)Bu sıralar İstanbul trafiği kördüğüm .Belki cumartesi sabah saatlerinde trafik açık olur.
Olmasada biz Todoru bekleriz. |
Eğer geç kalırsam sizi içerde bulurum ama, Yenikapı-Harbiye taksiyle kaç dakka sürer ki? Yoksa o taraflarda bir çalışma falan mı var?
|
Todor taksi ile Yenikapı-Harbiye arası en fazla yarım saat sürer Harbiye yolu biraz yoğun olabilir, en son cumartesi günü o taraftaydım yolda herhangi bir çalışma yok :)
|
Teşekkürler Papatyam, 11:00 - 11:15 arası fuar alanında sizi bulurum öyle ise:)
|
Todor ben giriş te seni bekleyeceğim . Göğsümede AĞAÇLAR.NET STİCKER i asacağım bir tane . İnsanlar kolayca tanısınlar beni diye :)) Hazırlatabilirsem ağaçlar net logolu bir Sweet Shirt **** T-Shirt giymeyi de planlıyorum. :))
|
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm. T-shirtlerimiz veya sweat shirtlerimiz olsa çok sükse yapardık fuarda. :p
|
Alıntı:
Benden istemediniz :) |
Alıntı:
Sevgili Todor, Fuara gelebilmek için öncelikle derin görüşmeler yapmam lazım :)), Cumartesi günü 13:30 a kadar çalışıyorum benim Fuarda olmam 14:30 u bulur, mühim olan oraya gelebilmem yoksa ben sizi hemen bulurum :) gelmeyi gerçekten çok istiyorum. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Doğru düşünüyorsunuz ...Sn malina Fotokopi herzaman iyi sonuç vermez...çok dikkatli davranmak gerekir...hatta müdahale gerekebilir...logo,amblem gibi çok net biçimlerde çoğu zaman kötü sonuç verir...ve yapıyı bozabilir...
|
Alıntı:
Daha da olmadı stickerlerden metal rozet yapar takarım göğsüme ve gere gere:) |
Bunları yapan yerlerde internet bağlantısı oluyor zaten, sitedeki bannerlardan doğrudan çıkartma kağıdına çıktı alıyorlar. Sonra ısıtıp, şıpbadanak tshirt, bandana, şapka, kupa gibi eşyalara çıkartıyorlar. M. İldeniz'e ve Leyla'ya Kadıköy'de tişört yaptırmıştım. Tişört onlardan olursa 12-20 ytl gibi fiyat veriyorlar. Eğer böyle bir şey yapılacaksa toplu yaptıralım ucuza çıksın derim.
Benim oyum, şapka ya da bandana-fular'dan yana :) |
Ben bir kaç sene önce Feshane'deki Ekolojik Yaşam Fuarından DHKD'nin %100 saf pamuk sweat shirt'unu almıştım. Uzun yıllar severek giydim. O yüzden benim oyun sweat shirt'den yana.
Vallahi bilmiyorum sweat shirtün Türkçesini. Bilsem yazmaz mıyım! |
İyide kim bastıracak ? Yani yüklenici taşaron arıyoruz. 1-2 tane tamamda adet çoğalırsa bir yerle anlaşmak gerek Aybala nın dediği gibi.
|
Ateş Öztan'a sorsanıza çok tecrübesi olduğunu biliyorum.
|
Gelmeme ihtimalim var. Ama yinede üyelerin bir kısmınında orada olacağını hesap ederek yalım yalım pembe domates tohumu arıyorum. Bulur da gelebilirsem kendim getireceğim gelemezsem ve yine bulursam Todor'a göndereceğim o gelenlere versin.
Şimdilik İnvictus çeşidi en son tercihim, orjinal pembe domates tohumu peşindeyim fuara geleceklere duryurulur. |
Alıntı:
|
Peyzaj & Süs Bitkileri Fuari 2007 - 1 Martta Başliyor
Arkadaşlar,
Grubunuzun üyesi ve bahsi geçen fuarın da bir katılımcısı olarak hepinizi fuara bekliyorum. Hazırlıklar bu akşam başladı, şimdiye kadar yapılan fuarlardan çok daha hoş ve kaliteli bir sektör fuarıyla karşılacaksınız. Görüşmek ümidiyle... EDA GÖKDUMAN LINEA VERDE -L.V. TARIMSAL ÜRÜNLER (TÜRKİYE) LINEA TURK (İTALYA) |
Sevgili Eda Gökduman, ilginiz için teşekkür ederiz. Fuar alanında görüşmek üzere.
Ayrıca fuar telaşınız bittikten sonra forumlarda aktif katılımlarınızı da bekliyoruz. ;) |
Sn Klimanjaro Çanakkale Biga Gümüşçay ilçesinde pazar kurulan günlerde pembe domates bolca satılıyor yöre halkının severek yediği ve bilhassa sabah kahvaltılarında yemeyi tercih ettiği bir domates...gerçekten çok leziz bir domates türü... 15-20 mart gibi oralara yeniden gideceğim...bulabilirsem ki bulma olasılığım yüksek...pembe domates fidesi alacağım...tohum da ararım bulabilirmiyim bilemiyorum...belki fidelerden tohum üretebiliriz...tabi sizlerin yardımı ile...
|
Not: Gümüşçay'da pazaryeri perşembe günleri kuruluyor.
|
Oraya gidilip buluşulaması komik olur :)
İlk gidecek kişide herkesin irtibat numarası olsa iyi olur...yazmama gerek yok ama bu detayı son güne bırakmayalım. |
Alıntı:
|
Dostlar fuar hergün saat 12.00 ile 20.00, Pazar günü ise 12.00 ile 19.00 arası açık bilginiz ola ona göre proğram yapın.
Todor kendini ona göre ayarla. Buluşmak isteyen diğer arkadaşlar da ona göre orada olsun. Ben saat 12.00 da Cumartesi günü Todor ve sizleri bekliyor olacağım giriş kapısında. :)) |
Mahmut bey,
Çok teşekkür ederim bende bu bilgileri aradım bulamadım saatleri öğrenmek için telefon açmayı düşünüyordum ki siz yazmışsınız tekrar teşekkürler. |
Bugünkü gazetelerde boy boy ilanları var Papatyam. Ama Todor u düşünerek saat 11.00 da ağaç olmasın diye özellikle yazdım :))
|
Gazete okumadığım çıktı meydana :) okuyorum da internet ten sadece :)
Alıntı:
|
Alıntı:
Yalova-Yenikapı ferbotu ile geleceğim için çok fazla seçeneğim yok. Ya 09:30' a yetişeceğim, **** 11:30 a bineceğim. 09:30'a yetişebilmek için sabah 6'da kalkıp, saat 8'e kadar işleri bitirmem lazım ki, 9'da terminalde olayım. Ondan sonrası kolay. Nasılsa oyalanırım. Ama aramızda kalsın, bir şekilde içeri erken sızmayı planlıyorum. Nasılsa aramızda reyon sahibi arkadaşlar var. :p |
Günaydın,
Cumartesi ve Pazar günü eşimin sınavları olduğundan Fuara gelemeyecek, bende (ikizim) kardeşim ile birlikte geleceğim, ama gelmemiz saat 15:00 i bulur. |
Tek mi, çift mi Papatyam?
|
Yumurtayı soruyorsun herhalde Lerdemir? :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025