agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Eskişehir Gezisi (2 Mart 2013) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/30262.htm)

cemal.S 26-02-2013 23:45

Merhabalar...!

Yalovadan katılma ihtimalimiz olabilir kesin değil ancak şartları zorlayacağım...Yalova seyahat ne güne duruyor. Kızımı göreceğim fıstığımı...:):) Analarını ikna etmeye çalışıyorum. Olmazsa yalnız geleceğim en geç perşembe akşamı netleşecek. Güzel olacak güzel...;)

SEDOŞ çok teşekkür ediyoruz desteğiniz için ESKİŞEHİRLİ olduğunuza göre eminim diğer arkadaşlarda sizinle tanışmak isteyeceklerdir.

SAYGIYLA.

nrkrkmz 27-02-2013 23:40

Hepinize iyi eğlenceler...... Sizler gezin tozun bize anlatın. :D

İnanın ruhum sizinle bedenim İstanbul ...........:p

Muda 28-02-2013 12:03

Arkadaşlar ben de sizlerle tanışmak ve uzun süredir gezmediğim Eskişehir'in son halini görmek için ailem ile birlikte Afyonkarahisar'dan gelmeyi düşünüyordum. Burada iki üç gündür bahar havası gibi güzel ve sıcak olan normalin üzerinde iyi olan havalar bugün sabah itibari ile kar yağmaya başladı. Şu an için yağan kar eriyor. Eskişehir'deki durum hakkında oradaki arkadaşlar bilgi verirlerse iyi olur sanırım.

Güler 28-02-2013 12:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Muda (Mesaj 1110745)
Arkadaşlar ben de ailem ile birlikte Afyonkarahisar'dan gelmeyi düşünüyordum. İki üç gündür bahar havası gibi güzel ve sıcak olan havalar bugün sabah itibari ile kar yağmaya başladı. Şu an için yağan kar eriyor. Eskişehir'deki durum hakkında oradaki arkadaşlar bilgi verirlerse iyi olur sanırım.

Buyrun gelin.

Hava buzzz gibi de olsa, bizim neşemizle ısınacaktır, hiç şüpheniz olmasın. ;)

Muda 28-02-2013 17:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1110750)
Buyrun gelin.

Hava buzzz gibi de olsa, bizim neşemizle ısınacaktır, hiç şüpheniz olmasın. ;)

O konuda hiç şüphem yok. Her şey gönlünüzce olsun.

Fatma Acar 28-02-2013 23:28

SEDOŞ a çok teşekkürlerr.

Adalet Yağcı 01-03-2013 11:53

2 Mart Cumartesi Eskişehir sisli ve soğuk görünüyor, kalın giyecekler tercih edilmeli.

3 Mart Pazar günü hava yağmurlu olacakmış, her ne kadar araçla gezilecekse de şemsiye buluındurmakta fayda var.

Yarın buluşmak üzere.

ykaya194 01-03-2013 12:35

Ankstel,
Bizi unutma saat 8:15 te E5 Göztepe Mediacal Park hastanesi durağı.

sedoş1 01-03-2013 12:50

Bugün hava çok güzel on derece civarı muhtemelen pazar günü soğuk olacak

sedoş1 01-03-2013 13:16

Sesimi duyan birileri varmı acaba arkadaşlar iki kişiye mesaj attım fakat dönen olmadı yarın akşam uygun olursa sizleri evimde akşam yemeğine davet ediyorum kabul görürse cevabınızı bekliyorum

Lunlun 01-03-2013 14:19

Haydi bakalım, inşallah görüşmek üzere.

Sayın Sedoş, kendi adıma teşekkür ediyorum size. Kısmet olur da gelebilirsek cumartesi akşam için gruptan ayrı bir programımız var. Nazik davetiniz için tekrar teşekkürler.

Adalet Yağcı 01-03-2013 19:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sedoş (Mesaj 1111641)
Sesimi duyan birileri varmı acaba arkadaşlar iki kişiye mesaj attım fakat dönen olmadı yarın akşam uygun olursa sizleri evimde akşam yemeğine davet ediyorum kabul görürse cevabınızı bekliyorum

Çok naziksiniz sevgili sedoş, nazik davetiniz için teşekkürler ederi(z)m.

Arkadaşlar şimdi yol hazırlığı heyecanından size cevap verememişlerdir.
Biz kalabalığız en iyisi siz bize katılın, hep birlikte keyifli zamanlar geçirelim.
Konaklama adresimizi biliyorsunuz :)

Sevgiler.

cemal.S 01-03-2013 20:34

Merhabalar...!

Felek Mustafaya yar olmadı diye bir deyim vardır bizim oralarda. Umarım duyanınız olmuştur. Malesef sizleri uzaktanda olsa fotolarda seyreyleyeceğiz diğer katılamayan arkadaşlarla birlikte.

İyi eğlenceler. GÜZEL OLUR GÜZEL...

Saygıyla.

günebakan 01-03-2013 22:06

Beylikdüzünden metrobüsle geleceğiz sakın bizi unutmayın:)

Nevin Marangoz 01-03-2013 22:29

Eskişehir'e giden bütün herkese iyi yolculuklar,bol eğlenceler dilerim.

Güler 01-03-2013 22:57

Sayın sedoş, çok naziksiniz-teşekkür ederiz.
Lütfen zahmet etmeyin, siz buyrun beraber olalım.

Yücel Özlem 03-03-2013 00:41

Hiç haber yok.
Yorgun düştünüz sanıyorum.

YeniGine 03-03-2013 01:00

Evet hiçbir haber yok; ne yaparlar, ne güzellikler, ne mutluluklar yaşarlar acaba? Eminim ki ne kadar güzel bir gezi oluyor. A o gezide ben de olaydım... :(

Perhan 03-03-2013 09:18

Dün 11.00 gibi görüştüm Pamukova'dan geçiyoruz dediler. Sonra ses seda yok. Herhalde çok yoruldular.

Sevgi Durul 03-03-2013 10:28

Arkadaşlar biraz önce Sevgili Güler hanım'la görüştüm. Dün akşam sitede sorun olduğu için fotoğraf yükleyememişler.

Çok mükemmel bir gezi olduğunuı ve Eskişehir'i çok beğendiklerini söyledi. İyiler ve bir sorun yok, merak etmeyiniz.

Adalet Yağcı 03-03-2013 21:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Özlem (Mesaj 1112522)
Hiç haber yok.
Yorgun düştünüz sanıyorum.

Sayın Yücel Özlem;

İnanın hiç yorulmadık, öyle keyifli bir gezi oldu ki, tüm ayrıntıları yazacağım.

Fatma Acar 03-03-2013 21:42

Perihan hanımcım çok güzel vakit geçirdik süper süper süperrrrrrrrrrrrrr,

Güler 03-03-2013 21:57

Harika bir gezi oldu, Eskişehir'i görmemiştim çok beğendim. Sizlerin de aramızda olmanızı isterdik.

Sağ olsunlar arkadaşlarımız Büyük Şehir Belediye'sinin rehberlerinden çok cici bir hanımın bize eşlik etmesini sağlamışlar, gördük, bilgilendik, keyif aldık.

Sevgili sedoş, zahmet edip otelimize kadar gelip davetini yineledi. Çok kısıtlı zamanımız olduğu için davetine icabet edemedik diye üzgünüz, inşallah kırılmamıştır bize.

Bugün de üzüm geldi, turumuza katıldı. Onu yeniden görmekten çok mutlu olduk. Teşekkür ederiz sevgili üzüm.

Sizlere demiştim ya " Eskişehir'de hava buzzz gibi de olsa sorun değil, bizler neşemizle ısıtırız diye, aynen öyle oldu. İlk gün paltolarımızı bile çıkartarak dolaştık. Eskişehiri bu iki günde ısıtıverdik. ;)

Eskişehir mutfağını tanıdık, yedik, yedik, yedik. Çiğ Böreğe " çi börek" diyorlar.
Ondan da yedik, balaban köftesinden de. Hakikaten çok lezzetliydi. İsterseniz siz bir de ömer ve ankstel'e sorun. Maşallahları vardı valla. :)

Armudun sapı, üzümün çöpü var diyerekten bir şey yemeyen Adalet Yağcı bile
yedi de yedi. :D

Gezi notlarını fotoğrafları küçülttükten sonra yazacağım.

Güler 03-03-2013 22:38

2 Eklenti(ler)
Bir grup arkadaş Mecidiyeköy'de toplandık. Arabamızın önüne Gezi Grubu pankantımız asıldı ve yola koyulduk.
Yol boyunca arkadaşlarımızı toplayarak, ilk durak Berceste Sapanca'da çay molası verdik

Daha sonra otelimize yerleştik ve rehberimiz eşliğinde Eskişehir turu yapıp Eskişehir Kırım Çi Börekçi'sinde çi börek yedik kuzu etli sorpa içtik.

Toplanmaya başladık....

Güler 03-03-2013 22:47

5 Eklenti(ler)
Gezimize katılan arkadaşlardan lunlun ve yk194 ün aile fotoğraflarını çekememişim, üzgünüm. Ama başka arkadaşlarımız mutlaka yüklerler.

İlk fotoğrafta sağ başta ankstel görünüyor.

Omer

günebakan ailesi (Hacer-Mehmet-Bahar-Ezgi)

Fatma Acar ve eşi Taner Bey

Nevzat ve eşi Çiğdem Hanım

Adalet Yağcı ve ablası Zekavet Hanım.

Güler 03-03-2013 22:54

4 Eklenti(ler)
Çi börekçideyiz. (aç kurtlar gibi beklemekteyiz, öyle acıkmışız ki gelince fotoğraflamayı unutmuşum güzelim çi börekleri)

Ve kuzu etli sorpa.

Güler 03-03-2013 23:37

5 Eklenti(ler)
Şehir merkezinde olan Odun Pazarı evlerini dolaştık, Eskişehir Kent Belleği Müzesini gezdik.

Eskişehir bence yepyeni bir şehir olmuş. Şahit oldum ki her Eskişehir'li hem belediye başkanlarına hem de şehirlerine aşık. Herkes, şehri için bir şey yapmak, tanıtmak çabasında.

Eskişehir Kent Belleği Müzesi bütün bunları size göstermekte. Nasıl bir Eskişehir alıp, ne hale getirdiklerini safha safha sözlü tarih arşivleri ile göstermekte. Kulaklık takarak veya dokunmatık ekrana dokunarak bütün bunları izleyebilme olanaklarını sunmuşlar.

9 standa bölmüşler: Tarih - Kültür Mirası - Etnik Kültür - Eğitim - Kültür ve Sanat - Spor -Ekonomi - Genetik Miras - Benim Eskişehirim.
Bu bölümleri görmemiş olanlar bence kaçırmamalı.

Cam müzesi de çok güzel. El emeği çok güzel sergilenmiş. Temaları da bir o kadar etkileyici. O kadar ilgi görmüş ve beğenilmiş ki, yurt dışından da hediyeler gönderilmiş.

Sizlerin görmesini istediklerimden....

Güler 03-03-2013 23:38

5 Eklenti(ler)

Güler 03-03-2013 23:40

4 Eklenti(ler)

YeniGine 03-03-2013 23:49

Evlerinize ve siteye hoşgelmişsiniz... Evet biliyorum, eminim çook güzel bir gezi olduğunu... Katılamadığım için üzgünüm; inşallah günü birlik gezilere nasip olsun.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025