agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)




Beğeni Düzeni1333Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-02-2013, 11:35   #1
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Eskişehir Gezisi (2 Mart 2013)

Derim ki önceliği bir gece konaklamalı Eskişehir gezisine verelim.

Eskişehir'li arkadaşlar bize bu konuda fikir açısından biraz yardım etseler hoşumuza gider.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 16:21   #2
Ağaç Dostu
 
ankstel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-11-2009
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 383
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Ben derim ki önceliği bir gece konaklamalı Eskişehir gezisine verelim.

Eskişehir'li arkadaşlar bize bu konuda fikir açısından biraz yardım etseler hoşumuza gider.

Güler hanımın fikri üzerine bir Eskişehir araştırıp tur programı hazırladım görüşlerinize sunuyorum

Sabah 07.15 mecdiyeköy kalkış, Kartal Yemek Center, İzmit Asya Otel Karşısı'ndan hareketle Eskişehir'e hareket ediyoruz ve Eskişehir- İstanbul 330 km 4,5 saatlik bir yolculuk sonrasında Eskişehir'e varıyoruz.

Öğle yemeğimizi belirlenen bir yerde yemeğe gidiyoruz.

Yemek sonrası Sazova Bilim ve kültür parkı ile gezimize başlıyoruz. Korsan gemisi ve yepyeni çehresi ile bizleri karşılayan Eskişehir'de Sazova Bilim ve Kültür parkı gezilerimiz sonrası yeni opera binası, havacılık müzesi, devrim arabası gezilerimizi takiben Şahin tepesine hareket ediyoruz.

Buradaki Şelale parkta mükemmel şehir manzarası eşliğinde çaylarımızı yudumladıktan sonra Anadolu Üniversitesi yerleşkesini panoramik olarak aracımızdan görüyoruz. Devamında Haller Gençlik Merkezi ni gezerek otelimize yerleşiyoruz..

Otelimizde alınan sabah kahvaltısının ardından günümüze Cumhuriyet Tarihi müzesi gezimizle başlıyoruz. Müze gezimiz sonrası 19.yüzyıl mimarisinin en güzel örneklerinden Odun pazarı' na geliyoruz.

Eskişehir Odun pazarı kent yapıları müzesinde hizmete giren Türkiye'nin ilk cam sanatları müzesi olan Çağdaş Cam Sanatları müzesindeki eserleri gördükten sonra Eskişehir'in simgesi haline gelmiş Lületaşı müzesini geziyoruz.
Lületaşı, gümüş işlemeciliği geleneksel ve yöresel el sanatlarının üretildiği Atlıhan el sanatları çarşısında vereceğimiz serbest zaman sonrasında Koca Müftü Sokak, Arif Bey Sokağı gezilerimizi takiben öğle yemeğimizi belirlenen bir yerde yemeğe gidiyoruz.

Sonrasında yepyeni çehresi ile bizleri karşılayan Eskişehir'in kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Kent Park a geliyoruz. Kent Park' ta bize Akdeniz sahillerini anımsatan plajları, havuzları görüyoruz.

Fotoğraf karelerimizi aldıktan sonra Venedik kanallarını anımsatan Porsuk nehrinde yapacağımız keyifli tekne turu sonrasında çarşıda serbest zaman veriyoruz.

Serbest zaman sonrası İstanbul' a hareket ederek bir başka AGAÇLAR NET organizasyonunda buluşmak dileğiyle siz değerli dostlarımızı almış olduğumuz noktalarda veda ediyoruz.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg 5.jpg (17.5 KB, 373 views)
ankstel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 17:08   #3
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-02-2013
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 85
Sayın ankstel çok güzel bir program hazırlamış, banada Eskişehirli rehberden program geldi görüşlerinize sunulur.

ESKİŞEHİR

Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü
Anadolu Üniversitesi Yunusemre kampusünde araçla bir tur atıp üniversite hayatını gözlemliyoruz ( 30 dk. )
Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı
Eskişehir’in en büyük parkı olan Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkını geziyoruz. 400000 metrekare üzerine kurulmuş park alanı 25000 metrekarelik su sporları göledi, Kalyon Gemisi ve Masal Şatosu göz kamaştırıcı ( 1 Saat )
Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı – Bilim Deney Merkezi ve Uzay Evi
Geleceğin mühendisleri doktorları mimarları pilotları öğretmenleri hepsi buraya gelecek bilimi Türkiye’nin ilk alternatif bilim ve deney merkezinde tanıyıp sevecekleri bir yer Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisinde bulunan merkez çocukların ve her yaştaki bireylerin ilgisini çekecek bir merkez. ( 2 Saat )
Toprak Dede Hayrettin Karaca Parkı
Eskişehir Çamlıca Mahallesinde, Tepebaşı Belediyesi tarafından Japon Parkı mantığından faydalanarak hiçbir yapay malzeme kullanılmadan yapılan parktır. Parkın ismi kendini Türkiye’de erozyonla savaşmaya adayan Hayrettin Karaca’ya ithafen verilmiştir… ( 30 dk. )
Devrim Arabası
Türkiye Cumhuriyetinin Türk İşçisinin Türk Mühendislerinin ve Eskişehir’in göz bebeği Devrim Arabası halen çalışır durumda ve görmemizi bekliyor ( 30 dk. )
Şehir Merkezi
Şehir Merkezinde Porsuk Nehrinin kenarında bir yürüyüş yapıyoruz ve modern şehirdeki değişimi görebilme fırsatı yakalıyoruz ( 1 Saat )
Porsuk Nehrinde Tekne Turu - Gondol turu
Şehir Merkezinde Eski Belediye Binasının önünden kalkan yüzde yüz yerli teknelerimiz ve gondollarımızla Porsuk Nehrinde kültürel bir tur yapmaya ne dersiniz. ( 45 dk. )
Şehr-i Aşk Adası
Şehrimizin sevgi ve aşk şehri olduğunu simgelemek için Porsuk çayı üzerinde oluşturulan adaya konulan kütüklere plakalarda sevdiğiniz kişinin ismini çakabilir ve sevginizi ölümsüzleştirmek için nikâh tazeleyebilirsiniz. ( 30 dk. )
Eskişehir Hava Müzesi
Anadolu Üniversitesi Yunusemre Yerleşkesi’nin karşısında yer alan Havacılık Müzesi 1998 yılında bu yana ziyarete açıktı. Müzede, çeşitli tip ve modellerde sivil ve savaş uçakları görülebilme fırsatı yakalıyoruz.



Öğle Yemeği
Eskişehir Mutfağına ait Kırım Tatarlarının leziz böreği Çibörek **** yine Eskişehir’in Tatar Mutfağına ait Balaban Köftesini alıyoruz. ( 1 Saat )
Kentpark
Eskişehir’in İkici büyük parkı olan Kentpark ‘a geziyoruz Eskişehir’de deniz yok mu diyorsunuz? Öyleyse yanılıyorsunuz, Türkiye’nin İlk yapay Plajının olduğu Kentpark da Atları ve Manejleri ile görülmeye değer daha sonra Şehr-i Aşk adasını görme fırsatı yakalıyoruz. ( 30 dk. )
Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Kent Belleği Müzesi, Eskişehir Odunpazarı Evleri
Türkiye’nin ilk çağdaş anlamda yapılmış cam eserlerin sergilendiği Çağdaş Cam Sanatları müzesine geçiyoruz ve bol bol fotoğraf çekiyor ve Kent Belleği Müzesinde sanatsal veya tarihi objelerin sergilenmesinden ziyade, Eskişehir’in geçmişinden bugüne, gelişiminde rol oynayan ve Eskişehir’e özgü olan unsurların dijital ortamda kayıt altına alındığı yepyeni bir konseptle tasarlanan Kent Belleği Müzesini tarihi Odunpazarı Evlerinde geziyoruz.
( 40 dk. )
Cumhuriyet Tarihi Müzesi
I.Ulusal Mimarlık döneminde ünlü mimar Mimar Kemallettin tarafından yapılmış binada bulunan müzede Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ait fotoğraf ve eşyaların bulunduğu sergiyi dolaşırken geçmişe yolculuk yaparak Cumhuriyetin nasıl kurulduğunu yaşayabilirsiniz. ( 30 dk. )
Eti Arkeoloji Müzesi
Eskişehir Arkeoloji Müzesi, zengin koleksiyonu ile Türkiye'nin önemli müzeleri arasında yer almaktadır. Ağırlıklı olarak Eskişehir ve Bilecik gibi çevresindeki illerde bulunan ören yerlerinden ele geçen eserlerden oluşan bu koleksiyon özellikle Phrygia halkının kültürel tarihi hakkında günümüze önemli bilgiler iletmektedir ( 1 Saat )
Kurşunlu Camii ve Külliyesi, Atlıhan
Gezimize Eskişehir geleneksel Türk Sivil Mimarisinin örneklerini görebileceğimiz Odunpazarı ile devam ediyoruz. Kurşunlu Cami ve Külliyesi’ni, (Cami, Medrese, Kervansaray, Sıbyan Mektebi, Şadırvan, Lületaşı Müzesi) ziyaret ediyoruz Koruma altındaki evlerin arasında dolaşırken bol bol fotoğraf çekiyoruz. Beyler Sokağı’ndan Atlıhan Kapalı Çarşısına geçiyoruz Lületaşının ustaların elerlide nasıl şekillendiğini görme şansı buluyoruz ve Mimar Kemalettinin yaptığı 1. ulusal Mimarlık dönemine ait binada bulunan Cumhuriyet Tarihi müzesini geziyoruz…. ( 1 Saat 30 dk. )
Şelale Park
Tüm Eskişehir’i kuş bakışı gören yapay şelalesi ile görenleri hayrete düşüren Eskişehir’in gözde mekânlarından birisi olan Şelale Parka çıkıyoruz ve gün batımında şehir manzarası izliyoruz ( 45 Dakika )
Haller Gençlik Merkezi
Haller Gençlik Merkezi Eski yaş sebze meyve hali yeni görüntüsü ile Londra’daki Covent Garden ve İstanbul’daki Çiçek pasajını andıran görüntüsü ile mükemmel ve Eskişehir’e veda ediyoruz. ( 30 dk. )



-Sazova Bilim Sanat Kültür Parkı (Otobüs Park ücreti 5 TL. Kalyon Gemisi Giriş Ücreti Kişi Başı 1 TL. Öğrenci 5o Kuruş)
-Haller Gençlik Merkezi Mazlumlar muhallebicisi tatlı molası
-Devrim Arabası (Ücretsiz)
-Çağdaş Cam Sanatları Müzesi Kent Belleği Müzesi (Ücretsiz)
-Kurşunlu Külliyesi Sıcak ve Soğuk Cam Atölyesi Lületaşı Müzesi Odunpazarı Evleri Atlıhan Kapalı Çarşısı (Cam, Lületaşı, Met Helvası, Haşhaşlı Cevizli Ekmek Meşhur Eskişehir Simidi)
-Şelale Park Çay ve Kahve molası
-Kentpark’da ev hanımlarının atölyelerde yaptığı Eskişehir hatıraları alma şansı
-Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı – Bilim Deney Merkezi ve Uzay Evi giriş ücretl
Uzay Evi: Tam 4 TL. , Öğrenci 2 TL.
Bilim Deney Merkezi: Tam 2 TL. Öğrenci 1 TL.
Rezervasyon için 444 8 236
-Eti Arkeoloji Müzesi giriş Müze Kartı olanlar, 65 yaş üstü ve 18 yaş ve altı öğrenci ücretsiz bunun dışında kalanlar giriş ücreti 8 TL.
1-Porsuk Nehrinde Tekne Turu kişi başı 3TL.Gondol Turu bedeli 4 kişi toplam 20TL.

Perhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 17:39   #4
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Eskişehir'i hiç bilmem o yüzden fikir yürütemiyeceğim ama her ikinize de çok teşekkür ederim.

Programı uygularız.

Şimdi gelelim mali porteye. Gidiş-geliş nasıl olacak? ankstel'in programına göre yine bir minibüs gibi görünüyor. Bu durumda minibüs hafta sonu için bize bağlı olacak değil mi? Bunun için istenilen ücret ne kadar?

Yoksa tarifeli otobüsle mi gidip gelelim? Tren kalkmış.

Orada bir gece konaklayacağız. Nerede kalacağız? Çok konforlu olmasa da mutlaka temiz bir otel olmalı, veya aramızda öğretmen arkadaşımız olursa öğretmenler evi de olabilir, bize ayarlayabilir mi? Otel veya öğretmen evi için ne kadar ödememiz gerekir kişi başına?

Gezi için 02.03.2013 tarihi arkadaşlarımıza uyuyor mu?

Şimdi bunlara cevap bulmalıyız?

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 18:12   #5
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Galeri: 1
Bu başlığı görünce çok sevindim. Sizleri Eskişehir'de görmekten, ağırlamaktan çok mutlu olurum.

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 18:15   #6
Ağaç Dostu
 
ankstel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-11-2009
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 383
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Eskişehir'i hiç bilmem o yüzden fikir yürütemiyeceğim ama her ikinize de çok teşekkür ederim.

Programı uygularız.

Şimdi gelelim mali porteye. Gidiş-geliş nasıl olacak? ankstel'in programına göre yine bir minibüs gibi görünüyor. Bu durumda minibüs hafta sonu için bize bağlı olacak değil mi? Bunun için istenilen ücret ne kadar?

Yoksa tarifeli otobüsle mi gidip gelelim? Tren kalkmış.

Orada bir gece konaklayacağız. Nerede kalacağız? Çok konforlu olmasa da mutlaka temiz bir otel olmalı, veya aramızda öğretmen arkadaşımız olursa öğretmenler evi de olabilir, bize ayarlayabilir mi? Otel veya öğretmen evi için ne kadar ödememiz gerekir kişi başına?


Gezi için 02.03.2013 tarihi arkadaşlarımıza uyuyor mu?

Şimdi bunlara cevap bulmalıyız?

Kişi sayısı çok önemli iki gün boyunca araç bizimle olması büyük avantaj
aşağıdaki otel güzel ve temiz fiyat kişiye göre grup indirimi alınabilir.


Ada Life Otel ***
Porsuk nehri kıyısında merkezde
İstiklal Mah. Adalar Sok. No:2, 26000, Eskişehir
Eskişehir Otel,eskişehir oteller,eskişehir konaklama,eskişehir hotel,eskişehir hoteller,eskişehir otel adresleri

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg adalife01.jpg (40.0 KB, 362 views)
ankstel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 18:32   #7
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 26-10-2011
Şehir: istanbul-Biga
Mesajlar: 870
((orada bir gece konaklayacağız. Nerede kalacağız? Çok konforlu olmasa da mutlaka temiz bir otel olmalı, veya aramızda öğretmen arkadaşımız olursa öğretmenler evi de olabilir, bize ayarlayabilir mi? Otel veya öğretmen evi için ne kadar ödememiz gerekir kişi başına?
Gezi için 02.03.2013 tarihi arkadaşlarımıza uyuyor mu?
Şimdi bunlara cevap bulmalıyız?[/QUOTE]))


Ben bir araştırma yaptım fiyatlar aşağıdır.

Eskişehir Öğretmenevi fiyatları: KDV+ kahvaltı dahil

sivil tek kişilik oda 90 tl
çift kişilik oda 60 tl/kişi
üç " " 50 "
dört " " 45 "

Anadolu Üniversitesi konuk evi fiyatları:

tek kişilik oda 45 tl
çift " " 70 "

Üniversite kampüs içinde her türlü restorant,kafetarya vs mevcut.

Eskişehir Anodolu Otelcilik Uygulamalı Y.O oteli fiyatları:

tek kişilik oda 45 tl
çift " " 60 "
üç " " 85 "


bilgilerinize,

ykaya194 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 18:38   #8
Ağaç Dostu
 
Nevzat's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-07-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 750
Galeri: 2
Herşey hazırlanmış bile, bende bavulu hazırlıyayım bari

Nevzat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 19:11   #9
Ağaç Dostu
 
Eser İlhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,298
Galeri: 1
2 Mart biraz erken olmaz mı? Eskişehir Istanbul'dan daha soğuk olur diye düşünüyorum.

betito ve gülenyüz beğendi.
Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 20:32   #10
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
2 Mart veya 9 Mart olabilir. Ondan sonraki haftalar bana uymaz.

Edirne'ye gittiğimiz minibüsü mü düşünüyorsun? Yoksa başka bir tane mi ayarlayacaksın?

Tamam kişi sayısı önemli tabii de o minibüs ne kadar istiyor?

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 21:09   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 21-07-2011
Şehir: Ankara
Mesajlar: 160
Merhabalar!
Ben de ne zamandan beri Eskişehir'i görmek isterdim.Ağaçlar.net grubu ile beraber olmak ayrıca keyifli olacaktır.Benim gibi Ankara'dan başka katılmak isteyenler de olabilir.O zaman
nasil organize oluruz.Şehirler arası otobüsle gidip orada bir araba ile anlaşmak daha uygun gibi görünüyor.Ayrıca ben emekli öğretmenim.Öğretmenevi ile ilgili bir görev düşerse memnuniyetle...

Nevin Marangoz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2013, 21:39   #12
Ağaç Dostu
 
günebakan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-09-2008
Şehir: İstanbul.
Mesajlar: 5,388
Ohh planlar yapılmaya başlamış hadi hayırlısı bakalım

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 05:58   #13
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Sevgili Nevin Marangoz, Ankara grubu bir iki sene evvel Eskişehir'e bir gezi tertiplemişti de gezinin güzelliğini anlata anlata bitirememişlerdi. Ne yalan söyleyeyim kıskanmıştım.

Ankara-Eskişehir arası tren çalışıyor diye biliyorum hem de mesafe daha yakın. İsterseniz sizler bir de o yolu düşünün.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 06:02   #14
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Arkadaşlar, önce gezi tarihi hakkında düşüncelerinizi belirtin. Ama bu düşünceler lütfen geziye iştirak etmeyi düşünenlerden veya Eskişehir'de yaşayan arkadaşlardan gelsin.

(..... Mart'ın 2 si olsun ama ben o tarihte yurt dışında olacağım gelemiyorum.... gibi mesajlar hoş kaçmıyor.)

Gece konaklayacağız. Kalınabilecek yerleri belirtmişsiniz, fiyat vermişsiniz, teşekkür ederim.
Ancak belirtilen bu yerlerde kalanınız veya göreniniz var mı, nasıldır? Biraz bilgi verin lütfen.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 06:52   #15
Ağaç Dostu
 
Lunlun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2011
Şehir: İzmit
Mesajlar: 128
Merhabalar,
Çocuklu katılımcı olabilir miyiz? Eskişehir için hep soğuk hava olabilir deniyor ama havalar ısındığında da pek fırsat olmuyor. Mart 15'e kadar ki planlara katılmayı çok isteriz. 16-17 Marttan sonraki tarihlerde düşünülürse pek imkanımız olmaz gibi.
Güzel bir gezi olacağından şimdiden şüphem yok. Yani 1-17 mart arası bir tarih için olabilir diyorum. Bizi +2 ve bir çocuk olarak düşünebilirsiniz.
Teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum

Lunlun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 07:56   #16
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-02-2013
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 85
Çok güzel bir gezi olacak. Porsuk çayında mutlaka gezinizi yapın. Şimdiden geziye katılacaklara iyi eğlenceler diliyorum.

Perhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 08:18   #17
Ağaç Dostu
 
Nevzat's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-07-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 750
Galeri: 2
Gün olarak 2 veya 9 benim için farketmez, hava şartları olarakta Mart ayı hiç belli olmaz, çok güzelde olabilir kar buzda olabilir, biraz şansa kalmış bişey.

Macera tutkunu arkadaşlar için ideal olabilir, nerde hareket orda bereket.

Ulaşım olarak o minübüs biraz kibar kalır düşüncesindeyim, sayı büyük otobüs ölçüsüne (45 kişiye) çıkarsa daha uygun olabilir, çıkmazsada aheste aheste gideriz artık.

Nevzat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 08:47   #18
Ağaç Dostu
 
ankstel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-11-2009
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 383
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
2 Mart veya 9 Mart olabilir. Ondan sonraki haftalar bana uymaz.

Edirne'ye gittiğimiz minibüsü mü düşünüyorsun? Yoksa başka bir tane mi ayarlayacaksın?

Tamam kişi sayısı önemli tabii de o minibüs ne kadar istiyor?

Edirne gezisindeki araç bazı belgeleri eksik olmayacak .
Edirne gezisinde katılmak isteyen bazı arkadaşların katılım talepleri karşılayamadık araç dolduğu için cemal bey konuyu daha iyi biliyor .daha büyük araç liste yapılsın sorumlular belirlensin ! bunlar yapıldıktan sonra araç ve kalacak yeri sorumlu arkadaşlar araştırıp bilgileri burada yayınlar diye düşünüyorum ..

Eskişehir de yaşayan dostlar nelere katkıda bulunacaklarını net paylaşmalarında yarar var.

ankstel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 09:04   #19
Ağaç Dostu
 
Lunlun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2011
Şehir: İzmit
Mesajlar: 128
Çocuklu aileler katılmış mıydı daha önceki gezilerinize? Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. 3 yaşında kızımız var. Otobüsle yolculuk yaparken normalde bir koltuk daha alıyoruz ona ama gezi için ve Eskişehir de çok uzak olmadığına göre bizimle oturabilir. Kendi yazdıklarımı okurken çok pimpirikli bir anne gibi yazdığımı düşündüm. Kendimiz için değil de aynı hacmi paylaşacağımız kişilere rahatsız vermemek adına soruyorum. Saygılar

Lunlun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 09:49   #20
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Sayın Lunlun, bu geziler seminer havasında olmadığı için çocukla katılmanın bir sakıncası olmamalı diye düşünüyorum.

ankstel'in dediği sanırım kaç kişi olacağımız üç aşağı beş yukarı belli olsun ki araba işini ona göre düşünelim gibi oluyor değil mi?

Nevzat Bey'in dediği doğru. Mart ayı günlük güneşlik de olabilir, yağmurlu-karlı da. Şansımıza kalmış.

Önce bir tarih belirleyelim. 9 Marttan sonrası bana uymaz.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 10:03   #21
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 26-10-2011
Şehir: istanbul-Biga
Mesajlar: 870
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Arkadaşlar, önce gezi tarihi hakkında düşüncelerinizi belirtin. Ama bu düşünceler lütfen geziye iştirak etmeyi düşünenlerden veya Eskişehir'de yaşayan arkadaşlardan gelsin.
Ancak belirtilen bu yerlerde kalanınız veya göreniniz var mı, nasıldır? Biraz bilgi verin lütfen.
-Değişik illerdeki öğrenmenevlerinde eşimle birçok defa konakladık, memnun kaldık ve zaten hepside aynı standart lükse sahipler.
-Eskişehir Anadolu Üniversitesi kampüsteki konukevinde, işyeri arkadaşlarım gerek iş ziyaretlerinde gerekse kongre tolantılarına katıldığında konakladılar ve hepside memnun olduklarını ifade ettiler.

Eskişehirli arkadaşlar belki daha detay yazabilirler.

ykaya194 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 10:17   #22
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-04-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 481
Öğretmen evi merkezin bir tarafında, Anadolu üniversitesi kampüsü diğer tarafında kalıyor. Her ikisinden de maksimum yarım saat yürüyüşle merkeze (merkez dediğim su boyu ve etrafı oluyor) gelebilirsiniz, dolmuş-otobüs-tramvay vs ulaşım da sıkıntı olmaz. Ama daha merkezde de oteller var.
Ortak istekler biraz daha netleşsin, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

elek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 11:01   #23
Ağaç Dostu
 
Lunlun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2011
Şehir: İzmit
Mesajlar: 128
Teşekkürler Güler Hanım,
O zaman 2-3 veya 9-10 Mart'ta olması durumunda ;
Lunlun+eşi+kızı , diyorum.

Tarih ve sayı belirlemeye yardımcı olmak için fikrimi belirtiyorum.

Lunlun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 11:12   #24
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 26-10-2011
Şehir: istanbul-Biga
Mesajlar: 870
Bence, tarih 2 Mart olarak belirlensin 3-5 gün öncesinde hava durumuna bakılır uygun değil ise 9 Mart'a ertelenir.

ykaya194 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 16:29   #25
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 26-10-2011
Şehir: istanbul-Biga
Mesajlar: 870
((Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Oh çimler üzerinde sansar lilium yağlı güreşi, ama şunu biraz yaza doğru yapalım beya pehlivanlar bu soğukta üşür.))

Cemal.s biraderimden hiç ses çıkmıyor, herhalde Lilium'dan korkmuş olmalı.

Fatma Acar beğendi.
ykaya194 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 17:24   #26
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,099
Galeri: 260
Çok güzel bir gezi olacağı kesin.
Köyüme dönmemin yaklaştığı şu günlerde plânlarımı değiştirmeyi göze alıyorum
Ve diyorum ki, 2 Mart bana uyar, daha geç olursa gelemeyebilirim.
Bahçemdeki değişiklikleri uygulayabilmem için kısa bir zamanım kaldı çünkü.

Koşup Müjgan'a haber vereyim heman

YeniGine beğendi.
Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 17:35   #27
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Tamam o zaman 02.03.2013 Cumartesi günü olarak tarihi belirledik.

Listelemeye başlayalım.

1- Lunlun ve eşi + kızı

2- Adalet Yağcı

3- Güler

Lunlun ve gülenyüz beğendi.
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 17:37   #28
Ağaç Dostu
 
YeniGine's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
Peki saray gezileri ne olacak?

gülenyüz beğendi.
YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 17:51   #29
Ağaç Dostu
 
ankstel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-11-2009
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 383
Ulaşım hk

Bu gün bir saate yakın telefon görüşmelerim sonucunda belgeli ve tüm şartlar hayız bir vasıta 1.600 tl ücret istiyor yalnız şoför arkadaşın tüm masrafları bizden olmak şartı ile araç iki gün emrimizde olacak
kalacak yer ise 2 kişilik odalar 150 tl 4 kişilik odalarda 40 tl civarı bilgilerinize
Diğer tüm arkadaşlarda buradan yola çıkarak araştırma yapsınlar.

ankstel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2013, 18:22   #30
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 26-10-2011
Şehir: istanbul-Biga
Mesajlar: 870
Üye arkadaşların İlgisine bakılırsa 15-17 kişiyi geçmez sanırım bunun için Edirne'ye giden münibüs gibi küçük vasıtaya bakakalım.
Konaklama üçreti ise gerek öğretmenevi,gerek Anadolu Üniversitesi kampüsü konuk evinden memnun kalacağınıza eminim. fiyatlar ise oda kahvaltı üç aşağı beş yukarı kişibaşı 40-60 tl arasında.
Metro otobus fiyatı 33 tl sabah 9:00 ilk kalkış Esen'lerden, Dudullu 10:15,İzmit 11;00 ve devam devam ediyor.

ykaya194 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024